Citat:
ooo.. pai stai bine cu pregatirile.eu am nunta pe 3 iunie . cununia tot la sf nicolae dar sunt in urma cu poregatirile. nu am luat rochia nici verichete si nici invitatii, mai ales tort nimic, mama cate mai am de facut.am o asptamana concediu, sper sa le rezolv pe toate

am inchiriat restauratul,,MISSISSIPPI", muzica(dj evident), aranjarea salanului si am vb si la bisrica. vreau sa te intreb.ce pui in marturii? orez si bomboane sau ce?
a la luceafarul ai gasit verigehe? sunt frumoase ajuta-ma si pe mine si indruma-ma unde sa caut .dupa cum stii eu locuiesc in ct, dar fac nunta acolo si toate cumparaturile le fac dupa Pasti din bacau si nu cunosc magazinele pe acolo. ce bijuterii ai ales/.aur , argint, perlutze? astept raspuns. parul unde il faci? mama cate sunt si eu nu am facut nimic, ma apuca groaza. te pup. o zi buna
bun... s-o luam cu inceputul...
in marturii pun doar bomboane (nu am mai auzit de orez

). verighetele le-am luat de la luceafarul, de la tresor d'or, dar mai sunt locuri destule de unde poti sa le iei (la luceafarul la parter sunt mai multe standuri de bijuterii). vis-a-vis de luceafarul e bjl gold (asta e in zona, de aia il mentionez

). noi le-am luat de la luceafarul pt ca am vrut sa fie patrate si numai acolo am gasit (daca vrei sa le vezi, intra la mine, la "instrumente"); sunt simple, doar aur galben, dar poti gasi multe modele, ca ai de unde
bijuteriile nu le-am ales eu. am o prietena in israel care mi le face din cristale swarovsky, dar inca nu le-am vazut, ca n-a sosit coletul (cand soseste fac poza si pun la instrumente

). parul mi-l fac la un salon, "florina", la o tipa, gabi. am fost acolo zilele trecute, mi-a placut si ma mai duc

. salonul respectiv e langa liceul vranceanu (stie sigur soacra-ta unde e liceul

). aaaaaaaa... nu stiu daca m-ai mai intrebat ceva
mai ai timp de pregatiri. bani sa ai!

noi am luat-o din vreme ca sa nu simtim prea tare la buzunar. dar tot am simtit
totusi, eu zic sa va cautati model de invitatii... ca se apropie!
mult succes si tine-ne la curent. daca mai ai intrebari... shoot!!!!