Aoaleu ce rau am dormit azi-noapte...am avut febra si mi-a fost atat de rau.
Ieri am intrabat-o pe sora mea cea mai mare daca mai vrea sa ne fie nasa si a zis ca da. Acum apare insa alta problema de care imi e mie teama, la nunta ea va fi in sapte luni si sper din tot sufletul sa se simta bine, sa nu-i faca rau statul in picioare, mersul cu masina (are rau de masina). S-au bucurat amandoi cand le-am zis, nu mai puteam amana momentul, mai sunt 6 luni pana la nunta....deci..AM NASI
Simo, ma bucur ca ai rezolvat cu petrecere de la cununia civila. As veni si eu, daca tulcea asr fi mai aproape
Anda, Anna, bafta cu exemenele, si eu mai am trei si mi-e foarte greu sa invat
Cat_yes, distractie placuta in excursiile tale...trebuie sa fie foarte frumos
roxisss, de multe ori fetele au venit dezamagite de la targ, sper sa nu fiu si eu la fel de dezamagita de cel din brasov
Eu vreau buchetul meu din trandafiri albi, poate cu ceva colorat prin el, nu m-am hotarat inca, pt nasa eu vreau buchet din trandafiri rosiii, trebuie insa sa o intreb ce preferinte are. Pt domnisoare, nu stiu ce buchete o sa folosesc, inca ma gandesc la asta
Va doresc un weekend placut, eu trebuie sa plec la ziua unui prieten, desi nu am nici un chef, mi-e cam rau.
pupicei pe toate:maddy, cat_eyes, simobobo, clauditza, manu, dienuka, Butterflyanna, Keke_Kitty, jamilla (pe unde e, nu am mai vazut-o de mult?!), floriciki, ionela_mihaela,mlcu7za, roxisss, Peaches, bianca24miresica, mihaelafluturash..sper sa nu fii uitat pe cineva

imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,bea si tu un ceiut si stai in patut,multa sanatate iti doresc