Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 21:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (II)
MesajScris: 30 Ian 2010, 11:42 
Diva

Peaches scrie:
Salutare miresici dragi! Am terminat de recuperat to ce ati scris si ma bucur sa aud ca sunteti toate voioase si cu chef de miresit. Roxi, felicitari pentru costumul sotului, cu muzica ai mai facut ceva? Simo, hai o data cu tinuta pentru cununie ca murim de curiozitate!
Eu nu am mai avansat deloc cu pregatirile, singurul lucru pe care l-am mai facut a fost sa comandam invitatiile si cam atat. Socrii inca mai sunt la noi si weekendul asta organizam o mica petrecere acasa cu ei si cativa prieteni apropiati asa ca vom fi destul de aglomerati. Apropo de socrii, ne intelegem foarte bine, aseara am ramas impresionata cand mi-au zis sa nu le mai vorbesc cu dvs, sa le spun pe numele mic :had_d:
Va atasez si eu cateva poze cu buchete, si deasemenea va las un link de pe Picasa care ar putea sa va inspire: http://picasaweb.google.com/anastaciaflorea/
Pupici la toata lumea! :-* :-* :-*
Fişiere ataşate:
18ede99a982e09f3ca1703a0d9a884a5.jpg

formatia o avem rezervata prin recomandari dar nu suntem 100% hotarati ca o luam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:44 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Aoaleu ce rau am dormit azi-noapte...am avut febra si mi-a fost atat de rau. :really: :-S

Ieri am intrabat-o pe sora mea cea mai mare daca mai vrea sa ne fie nasa si a zis ca da. Acum apare insa alta problema de care imi e mie teama, la nunta ea va fi in sapte luni si sper din tot sufletul sa se simta bine, sa nu-i faca rau statul in picioare, mersul cu masina (are rau de masina). S-au bucurat amandoi cand le-am zis, nu mai puteam amana momentul, mai sunt 6 luni pana la nunta....deci..AM NASI :clap: :clap: :clap:

Simo, ma bucur ca ai rezolvat cu petrecere de la cununia civila. As veni si eu, daca tulcea asr fi mai aproape :ok:

Anda, Anna, bafta cu exemenele, si eu mai am trei si mi-e foarte greu sa invat :nbump:

Cat_yes, distractie placuta in excursiile tale...trebuie sa fie foarte frumos
roxisss, de multe ori fetele au venit dezamagite de la targ, sper sa nu fiu si eu la fel de dezamagita de cel din brasov

Eu vreau buchetul meu din trandafiri albi, poate cu ceva colorat prin el, nu m-am hotarat inca, pt nasa eu vreau buchet din trandafiri rosiii, trebuie insa sa o intreb ce preferinte are. Pt domnisoare, nu stiu ce buchete o sa folosesc, inca ma gandesc la asta

Va doresc un weekend placut, eu trebuie sa plec la ziua unui prieten, desi nu am nici un chef, mi-e cam rau.

pupicei pe toate:maddy, cat_eyes, simobobo, clauditza, manu, dienuka, Butterflyanna, Keke_Kitty, jamilla (pe unde e, nu am mai vazut-o de mult?!), floriciki, ionela_mihaela,mlcu7za, roxisss, Peaches, bianca24miresica, mihaelafluturash..sper sa nu fii uitat pe cineva :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

buna nico :hug: imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,bea si tu un ceiut si stai in patut,multa sanatate iti doresc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:46 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Aoaleu ce rau am dormit azi-noapte...am avut febra si mi-a fost atat de rau. :really: :-S

Ieri am intrabat-o pe sora mea cea mai mare daca mai vrea sa ne fie nasa si a zis ca da. Acum apare insa alta problema de care imi e mie teama, la nunta ea va fi in sapte luni si sper din tot sufletul sa se simta bine, sa nu-i faca rau statul in picioare, mersul cu masina (are rau de masina). S-au bucurat amandoi cand le-am zis, nu mai puteam amana momentul, mai sunt 6 luni pana la nunta....deci..AM NASI :clap: :clap: :clap:

Simo, ma bucur ca ai rezolvat cu petrecere de la cununia civila. As veni si eu, daca tulcea asr fi mai aproape :ok:

Anda, Anna, bafta cu exemenele, si eu mai am trei si mi-e foarte greu sa invat :nbump:

Cat_yes, distractie placuta in excursiile tale...trebuie sa fie foarte frumos
roxisss, de multe ori fetele au venit dezamagite de la targ, sper sa nu fiu si eu la fel de dezamagita de cel din brasov

Eu vreau buchetul meu din trandafiri albi, poate cu ceva colorat prin el, nu m-am hotarat inca, pt nasa eu vreau buchet din trandafiri rosiii, trebuie insa sa o intreb ce preferinte are. Pt domnisoare, nu stiu ce buchete o sa folosesc, inca ma gandesc la asta

Va doresc un weekend placut, eu trebuie sa plec la ziua unui prieten, desi nu am nici un chef, mi-e cam rau.

pupicei pe toate:maddy, cat_eyes, simobobo, clauditza, manu, dienuka, Butterflyanna, Keke_Kitty, jamilla (pe unde e, nu am mai vazut-o de mult?!), floriciki, ionela_mihaela,mlcu7za, roxisss, Peaches, bianca24miresica, mihaelafluturash..sper sa nu fii uitat pe cineva :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

felicitari pt nasi,sa-i de Domnul surioarei o sarcina si o nastere usora si bineinteles un bebe sanatos si frumos :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:48 
Diva

buna nico si roxi
nico felicitari pt nasi si sper sa te simti mai bine :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:48 
Veteran

roxisss scrie:
buna dimineatza fetelor :hug: :hug: :hug:

buna roxi :hug: ce rau imi pare ca nu a fost frumos la targ sper ca in martie cand va fi la giurgiu sa fie altfel,felicitari pt achizitionarea costumului pt mire

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:49 
Diva

clauditza25 scrie:
felicitari pt nasi,sa-i de Domnul surioarei o sarcina si o nastere usora si bineinteles un bebe sanatos si frumos :clap:

multumesc :hug: :hug: :hug:
Eu va las, mai stau in patut cand cand trebuie sa plec. Weekend placut :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:49 
Veteran

buna anna,ce mai faci scumpa? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:50 
Diva

clauditza25 scrie:
buna roxi :hug: ce rau imi pare ca nu a fost frumos la targ sper ca in martie cand va fi la giurgiu sa fie altfel,felicitari pt achizitionarea costumului pt mire

cred ca o sa dau si eu o fuga maine pe acolo asa din curiozitate si ca sa mai ies din casa sa o plimb si pe mama :p
roxi cat a fost intrarea si in ce pavilion e?

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:51 
Diva

clauditza25 scrie:
buna anna,ce mai faci scumpa? :hug:

bine :hug: as vrea sa invat putin dar nu prea am chef,m-a suparat iubi un pic si parca mi-a pierit cheful de orice

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:52 
Diva

SweetNicoleta scrie:
multumesc :hug: :hug: :hug:
Eu va las, mai stau in patut cand cand trebuie sa plec. Weekend placut :heart:

sper sa-ti revii repede si sa te distrezi azi
weekend placut :-* :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:55 
Diva

[quote="Butterflyanna26
cred ca o sa dau si eu o fuga maine pe acolo asa din curiozitate si ca sa mai ies din casa sa o plimb si pe mama :p
roxi cat a fost intrarea si in ce pavilion e?[/quote]

este 10 ron intrarea parca in pavilionul 14 si 15 nu ai cum sa ratezi te duci dupa lume ca alt targ nu este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 11:57 
Diva

roxisss scrie:
este 10 ron intrarea parca in pavilionul 14 si 15 nu ai cum sa ratezi te duci dupa lume ca alt targ nu este

e bine atunci nu am cum sa ma ratacesc :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:03 
Diva

clauditza25 scrie:
[buna roxi :hug: ce rau imi pare ca nu a fost frumos la targ sper ca in martie cand va fi la giurgiu sa fie altfel,felicitari pt achizitionarea costumului pt mire

sper sa ai bafta mai am o sansa in februarie sa vad ce gasesc daca nu imi cumpar pana atunci ce trebuie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:06 
Veteran

Citat:
sper sa ai bafta mai am o sansa in februarie sa vad ce gasesc daca nu imi cumpar pana atunci ce trebuie

poate in feburarie o sa fie mai frumos si reusesti sa-ti iei ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:07 
Diva

fetelor vb mai tarziu ca am ceva treaba va pupik pe toate o zi buna :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:08 
Veteran

Citat:
bine :hug: as vrea sa invat putin dar nu prea am chef,m-a suparat iubi un pic si parca mi-a pierit cheful de orice

hai nu mai fi supi si impacati-va :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:09 
Veteran

roxisss scrie:

te pup roxi si te mai asteptam cand ai timp :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:13 
Diva

clauditza25 scrie:
hai nu mai fi supi si impacati-va :hug:

vedem noi cand vine acasa daca se lasa cu bataie :p sau nu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:14 
Diva

roxisss scrie:

spor la treaba :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 12:58 
Diva

Neata, fetelor!
Roxi, imi pare rau ca esti asa suparata. totusi, ai rezolvat cu .costumul sotului, e un pas inainte! ne pui si poze si ne spui cat costa? macar informativ. daca doresti, normal!
Nico, te pup si eu si te imbratisez! si va urez sanatateeeeeeeeeeeeee multa!
Clau, tu ce faci?
Ana, ma duc si eu la targ pe la 2. sper sa gasesc ceva dragut.
:lips: tuturor!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]