Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 12:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 30 Ian 2010, 20:05 
Diva

mai fetelor ori eu n-am mai intrat de ceva vreme ori voi ati scris in nestire...ultima data erau 35 de pagini scrise...acum sunt 111 sau pe acolo...

alexia a fost bolnava, weekendul trecut l-am petrecut in spital...aseara iar am fost la doctor...concluzia este ca am terminat-o cu gradinita...o sa incerc sa caut o femeie privata unde sa o duc...din oct de cand am inceput sa o duc acolo tot bolnava ii....pana si doctorul a zis ca in cazul ei ar fi indicat sa o scot de acolo :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 20:16 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
mai fetelor ori eu n-am mai intrat de ceva vreme ori voi ati scris in nestire...ultima data erau 35 de pagini scrise...acum sunt 111 sau pe acolo...

alexia a fost bolnava, weekendul trecut l-am petrecut in spital...aseara iar am fost la doctor...concluzia este ca am terminat-o cu gradinita...o sa incerc sa caut o femeie privata unde sa o duc...din oct de cand am inceput sa o duc acolo tot bolnava ii....pana si doctorul a zis ca in cazul ei ar fi indicat sa o scot de acolo :((

Imi pare rau pentru Alexia, asa micuta si bolnavioara. Acum e mai bine?
La gradinita intr-adevar copii se imbolnavesc foarte repede, asa e si fetita unor prieteni...mai mult e bolnava decat merge la gradinita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 20:32 
Diva

da...eu stiu ca toti copiii cand incep sa mearga la gradinita/scoala dupa ce au stat acasa multa vreme se imbolnavesc...ca nu au imunitate etc...si e normal sa fie asa...da ea tot bolnava ii din oct...tot la cateva zile ia cate un virus...duminica am iesit din spital, luni si marti am tinut-o acasa...miercuri si joi am dus-o la gradi...vineri s-a imbolnavit...si tot asa am tinut-o...acum e suspecta de astm cauzat de raceli...asa ca nu mai tine figura :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 20:46 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
da...eu stiu ca toti copiii cand incep sa mearga la gradinita/scoala dupa ce au stat acasa multa vreme se imbolnavesc...ca nu au imunitate etc...si e normal sa fie asa...da ea tot bolnava ii din oct...tot la cateva zile ia cate un virus...duminica am iesit din spital, luni si marti am tinut-o acasa...miercuri si joi am dus-o la gradi...vineri s-a imbolnavit...si tot asa am tinut-o...acum e suspecta de astm cauzat de raceli...asa ca nu mai tine figura :((

Dar acolo gradinita e obligatorie?

apropo...foarte frumoase pozele de pe facebook :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 20:52 
Diva

nu e obligatorie...e privata...mai si platim $500 pe luna indiferent daca merge sau nu...aici e obligatoriu numai de la 5 sau 6 ani mi se pare...clasa pregatitoare...iar intre 3-5 poti sa il duci la un preschool 2 sau 3 zile pe sapt cateva ore...dar nici aia nu e obligatorie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 20:59 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
nu e obligatorie...e privata...mai si platim $500 pe luna indiferent daca merge sau nu...aici e obligatoriu numai de la 5 sau 6 ani mi se pare...clasa pregatitoare...iar intre 3-5 poti sa il duci la un preschool 2 sau 3 zile pe sapt cateva ore...dar nici aia nu e obligatorie

Pai asa poate ca e mai bine sa platiti pe cineva sa se ocupe de ea, sa o invete ce ar fi invatat si la gradinita daca se poate...pentru 500 $.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 22:29 
Diva

anidaaa scrie:

si noi am avut ieri oaspeti ca a fost ziua lui marius, mai pe seara iesim pt runda a2-a cu prietenii iar maine cred ca iesim pt runda 3. :~* . pacat ca se termina week-end-ul.

La multi ani pentru Marius :nparty: :nchampagne: :ncake: sa iti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti toti 3 si sa va bucurati de cei dragi; si de inca un mostenitor (sau mostenitoare) cand va doriti voi :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 22:38 
Diva

Cat_Eyes scrie:
Logodnica, am pus ieri poze..
lasa ca o sa mai pun si azi :).. nu e vorba despre niciun mister.
despre invisible am scris mai sus..
:flowers:

eu ma numesc Daria, logodnica este user-ul de cand m-am inregistrat (inainte de a ma casatori). Oricum ar fi, tot mister e..cu atat mai mult cu cat pui poze, le stergi :D mie asa mi e pare..o optiune misterioasa, poate prea misterioasa. dar probabil ca inca nu te simti in elementul tau aici ca sa simti nevoia sa iti dezvalui adevarata identitate si / sau sa ne pui poze cu tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 22:39 
Diva

tirusimona scrie:
Daria, ai o fotografie cu buchetul tau de la nunta mai in detaliu asa?? :hug:

simo, ti-am trimis mesaj :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 22:47 
Diva

Bamba scrie:

Biata Alexia, cred ca se si chinuie saraca ca nimanui nu ii place sa fie bolnav, d-apoi unui copil..Si chiar asa grav a fost incat a necesitat internare? totusi..care e problema, nu cumva are vreun virus mai puternic care nu e tratat cum trebuie, daca zici ca s-a tot imbolnavit in ultimul timp? draga de ea...sanatate multa si mai bine faci cum simti tu ca e mai bine pentru ea..decat sa platesti la gradi atat si mai mult sa lipseasca..mai bine investesti in cineva sa vina acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2010, 22:49 
Diva

carlita scrie:

Ba da, au venit...stau pana maine la noi si apoi pleaca inapoi. Numai ca nu a venit si varul meu asa ca pot sa stau si la calculator, nu trebuie sa ma ocup de nimeni :)

si pe unde ii duceti sa viziteze? ce le aratati frumos prin Cluj sau imprejurimi? :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 01:05 
Diva

logodnica scrie:
eu ma numesc Daria, logodnica este user-ul de cand m-am inregistrat (inainte de a ma casatori). Oricum ar fi, tot mister e..cu atat mai mult cu cat pui poze, le stergi :D mie asa mi e pare..o optiune misterioasa, poate prea misterioasa. dar probabil ca inca nu te simti in elementul tau aici ca sa simti nevoia sa iti dezvalui adevarata identitate si / sau sa ne pui poze cu tine.

Draga Daria,
de cand mi-au fost furate pozele si folosite de o colega.. care se prezenta cu pozele mele.. am decis sa nu-mi mai las pozele de izbeliste in orice album si pe toate siturile pe care intru.
sper ca ma intelegi. nu e vorba de niciun mister, nu sunt nici o frumusete nemaivazuta - pur si simplu nu vreau sa se repete 'minunata' intamplare.
de aceea am si sters pozele. cand o sa fii si tu on line voi pune altele, daca esti curioasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 01:24 
Diva

Va multumesc fetelor pt urari. i-am transmis si lui Marius , care va multumeste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 09:50 
Diva

buna dimineata fetelor....a invit l o cafea.........daca suneti prin preajma......cat vreau sa vad si eu pozici cu tine....sper sa fiu si u online.....sau daca i hi5....da-ne si noua adresa:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 11:40 
Diva

Buna dimineata!
Eu astazi sunt la munca |:(( colega mea a avut o problema si am venit in locul ei.
Multumesc Daria. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:02 
Diva

buna fetelor!!! la multi ani si din partea mea pt Marius!!! scuze pt intarziere :p
cat si eu vreu sa-ti vad pozele :nblink: noi suntem la vl si tot umblam dupa cumparaturi pt bebelina...surprinzator in vl sunt lucruri mult mai ieftine si mai faine fata de sb...astazi i-am luat patut dupa ce mai avem unul in sb de care trebuie sa scapt de el pt ca nu-mi mai place si am gasit altul mult mai fain...trebuie sa incep sa iau din lucruri ca se apropie tremenul si vreu sa am ce imi trebuie pt spital si primele zile ca apoi o sa mai vad ce mai imi trebuie in functie si de ce o sa primesc
va pupicesc si va urez o zi frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:32 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
si pe unde ii duceti sa viziteze? ce le aratati frumos prin Cluj sau imprejurimi? :nblink:

Ea e din Cluj, doar ca e casatorita la Chisinau si acolo locuieste cu sotul. I-am dus aseara putin prin centru sa vada cum s-a mai modernizat si ne-am plimbat putin prin mall...in rest, mare lucru nu poti face de ieri dupa-masa pana astazi dupa-masa cand pleaca. E si destul de urat afara, innorat :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:41 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! la multi ani si din partea mea pt Marius!!!

multumesc mult Lily!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:51 
Diva

Buna Adina, gata petrecerea? Ce face bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:53 
Moderator Ghidul Miresei

Eu sunt foarte nervoasa, sau nu stiu cum sa descriu starea care o am acum.
Sora mea e foarte schimbatoare, adica...pana in ziua de azi spunea ca vrea sala la restaurant impodobita cu alb si verde, saptamana trecuta a spus ca o vrea crem cu verde...iar astazi imi spune ca vrea sala alb cu auriu si buchetul sa si-l faca din cale visinii cu galbene ca nu are la ce asorta mov-ul...acum o luna mi-a zis ca vrea sa-si ia buchet mov si pantofi mov si ca ar vrea si domnisoarele sa fie cu mov...eu am vorbit cu fetele sa ne luam toate mov pana la urma si au fost de acord...iar acum vrea alta culoare....chiar i-am zis, inainte de nunta imi zice ca vrea portocaliu... :( nu inteleg de ce nu poate sa se hotarasca odata...mi-e si rusine acum sa vorbesc cu fetele sa le spun ca defapt ei nu mai ii trebuie mov ca acum ii trebuie visiniu :wall:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]