Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 12:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 31 Ian 2010, 13:53 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! la multi ani si din partea mea pt Marius!!! scuze pt intarziere :p
cat si eu vreu sa-ti vad pozele :nblink: noi suntem la vl si tot umblam dupa cumparaturi pt bebelina...surprinzator in vl sunt lucruri mult mai ieftine si mai faine fata de sb...astazi i-am luat patut dupa ce mai avem unul in sb de care trebuie sa scapt de el pt ca nu-mi mai place si am gasit altul mult mai fain...trebuie sa incep sa iau din lucruri ca se apropie tremenul si vreu sa am ce imi trebuie pt spital si primele zile ca apoi o sa mai vad ce mai imi trebuie in functie si de ce o sa primesc
va pupicesc si va urez o zi frumoasa

Buna Lili, mai ai putin putin si vine bebelina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 13:55 
Diva

carlita scrie:
Eu sunt foarte nervoasa, sau nu stiu cum sa descriu starea care o am acum.
Sora mea e foarte schimbatoare, adica...pana in ziua de azi spunea ca vrea sala la restaurant impodobita cu alb si verde, saptamana trecuta a spus ca o vrea crem cu verde...iar astazi imi spune ca vrea sala alb cu auriu si buchetul sa si-l faca din cale visinii cu galbene ca nu are la ce asorta mov-ul...acum o luna mi-a zis ca vrea sa-si ia buchet mov si pantofi mov si ca ar vrea si domnisoarele sa fie cu mov...eu am vorbit cu fetele sa ne luam toate mov pana la urma si au fost de acord...iar acum vrea alta culoare....chiar i-am zis, inainte de nunta imi zice ca vrea portocaliu... :( nu inteleg de ce nu poate sa se hotarasca odata...mi-e si rusine acum sa vorbesc cu fetele sa le spun ca defapt ei nu mai ii trebuie mov ca acum ii trebuie visiniu :wall:

Cand are nunta sora ta ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:00 
Moderator Ghidul Miresei

tirusimona scrie:
Cand are nunta sora ta ?

Are nunta in 31 iulie, dar ma enerveaza ca spune un lucru iar apoi si-l retrage, pai daca nu esti sigur macar taci. Bine ca mi-a spus si astazi pentru ca noi maine plecam si chiar vroiam sa ma uit in Ungaria daca gasesc ceva sa-mi placa, si cu siguranta daca gaseam imi si cumparam. Iar apoi ma trezeam cu rochie mov(cumparata special pentru nunta ei pentru ca eu oricum as fi vrut sa ma imbrac cum imi doresc eu, sa nu mi se impuna nimic). Sper ca fetele celelalte inca nu s-au uitat dupa nimic, mi-e si rusine sincer sa le spun acum ca vrea visiniu ca nu mai vrea mov :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:07 
Diva

carlita scrie:

Are nunta in 31 iulie, dar ma enerveaza ca spune un lucru iar apoi si-l retrage, pai daca nu esti sigur macar taci. Bine ca mi-a spus si astazi pentru ca noi maine plecam si chiar vroiam sa ma uit in Ungaria daca gasesc ceva sa-mi placa, si cu siguranta daca gaseam imi si cumparam. Iar apoi ma trezeam cu rochie mov(cumparata special pentru nunta ei pentru ca eu oricum as fi vrut sa ma imbrac cum imi doresc eu, sa nu mi se impuna nimic). Sper ca fetele celelalte inca nu s-au uitat dupa nimic, mi-e si rusine sincer sa le spun acum ca vrea visiniu ca nu mai vrea mov :curse:

Pai trebuie sa se gandeasca bine si sa nu se mai razgandeasca... sau sa mai astepti pana este ea sigura, ptr ca mai este ceva timp pana la nunta si mai exista posibilitatea sa se mai razgandeasca :d , daca cineva isi cumpara rochita nu cred ca mai este dispus sa isi mai cumpere inca una alta culoare ... zic si eu... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:08 
Diva

Cat_Eyes scrie:
Draga Daria,
de cand mi-au fost furate pozele si folosite de o colega.. care se prezenta cu pozele mele.. am decis sa nu-mi mai las pozele de izbeliste in orice album si pe toate siturile pe care intru.
sper ca ma intelegi. nu e vorba de niciun mister, nu sunt nici o frumusete nemaivazuta - pur si simplu nu vreau sa se repete 'minunata' intamplare.
de aceea am si sters pozele. cand o sa fii si tu on line voi pune altele, daca esti curioasa.

foarte urat ce ti s-a intamplat. te inteleg ca esti precauta acum. nu am o curiozitate debordanta in ceea ce oriveste identitatea ta. probabil ca mi-ar fi placut sa stiu cum te numesti, dar cam atat pentru ca putem discuta oricum pe forum si fara sa te vad in poze. de fapt, imi dau seama ca putem discuta si fara sa stiu cum te cheama :) asa ca :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:12 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! la multi ani si din partea mea pt Marius!!! scuze pt intarziere :p
cat si eu vreu sa-ti vad pozele :nblink: noi suntem la vl si tot umblam dupa cumparaturi pt bebelina...surprinzator in vl sunt lucruri mult mai ieftine si mai faine fata de sb...astazi i-am luat patut dupa ce mai avem unul in sb de care trebuie sa scapt de el pt ca nu-mi mai place si am gasit altul mult mai fain...trebuie sa incep sa iau din lucruri ca se apropie tremenul si vreu sa am ce imi trebuie pt spital si primele zile ca apoi o sa mai vad ce mai imi trebuie in functie si de ce o sa primesc
va pupicesc si va urez o zi frumoasa

asa e..sunt orasele mai mici unde gasesti lucruri frumoase si de calitate la preturi mult mai mici decat in orasele mari. cred ca si chiriile la magazine sunt mai mici si poate fi unul dintre motive.
si ati mai cumparat un patut? mai ai putin :nblink: cred ca ai intrat in febra pregatirilor si emotilor. bafta si sa nu te obosesti prea tare la cumparaturi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:14 
Moderator Ghidul Miresei

tirusimona scrie:
Pai trebuie sa se gandeasca bine si sa nu se mai razgandeasca... sau sa mai astepti pana este ea sigura, ptr ca mai este ceva timp pana la nunta si mai exista posibilitatea sa se mai razgandeasca :d , daca cineva isi cumpara rochita nu cred ca mai este dispus sa isi mai cumpere inca una alta culoare ... zic si eu... :hug:

Pai da, asta zic si eu...trebuie sa se gandeasca bine daca vrea sa ne imbracam la fel...eu oricum aveam de gand sa imi iau alta rochita pentru schimb dar probabil ca ceva pe mov mi-as fi gasit acum ca sunt reduceri inca si nu as fi dat asa multe milioane pe ea.
Oricum mi se pare un sacrificiu destul de mare sa iti cumperi o culoare de rochie cand tu probabil ti-ai fi dorit sa iti cumperi altceva sau sa vi cu o rochita care ai cumparat-o mai demult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:15 
Diva

carlita scrie:

Carlita, e emotionata sora ta si nerbadatoare, si nehotarata. nu zic ca e bine sa te razgandesti..dar incearca sa o intelegi si tu..ca trece prin cel mai important moment de pana acum..isi pregateste nunta si probabil ca vrea sa fie cea mai frumoasa (cum toate ne-am dorit) si poate ca e indecisa si asta e..o pregatire de nunta te face sa treci prin tot felul de stari si sentimente pe care nici nu le credeai posibile d-apoi sa le simti si traiesti tu... :flowers: va trebuie mult calm, si mai ales tie sa o intelegi. :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:22 
Diva

Daria, spuneai zilele trecute ca ne pui niste poze cu Maria? :*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:26 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
Carlita, e emotionata sora ta si nerbadatoare, si nehotarata. nu zic ca e bine sa te razgandesti..dar incearca sa o intelegi si tu..ca trece prin cel mai important moment de pana acum..isi pregateste nunta si probabil ca vrea sa fie cea mai frumoasa (cum toate ne-am dorit) si poate ca e indecisa si asta e..o pregatire de nunta te face sa treci prin tot felul de stari si sentimente pe care nici nu le credeai posibile d-apoi sa le simti si traiesti tu... :flowers: va trebuie mult calm, si mai ales tie sa o intelegi. :love:

Da, dar nu e vorba de asta...poate sa fie emotionata si nerabdatoare si oricum...dar nu ieri (cand am fost cu ea la cumparaturi) imi arata o palarie mov care vrea sa si-o puna in cap si azi imi spune ca vrea visiniu....nici schimbarile nu is bune intotdeauna, mai ales cand te bazezi si pe alti oameni...inainte cu 2 luni de zile ma trezesc ca ii trebuie alta culoare, ce sa ma mai fac? :rofl:
Cred ca pana la urma se imbraca fiecare cum vrea si daca ii trebuie domnisoare care sa ii execute ei comenzile sa-si angajeze...eu deja m-am saturat de toate fitzele care le face...si is multe, ce am povestit eu aici is nimicuri.

Problema este ca domnisoarele sunt prietene cu mine mai mult, nu cu ea...si eu am vorbit cu ele pana acum si tot mie mi-ar ramane sa vorbesc si de acum incolo...dupa ce ne-am inteles cu chiu cu vai sa ne imbracam la fel acum sa le schimb culoarea....si nu tuturor le sta bine in ce vrea ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:33 
Diva

carlita scrie:

Da, dar nu e vorba de asta...poate sa fie emotionata si nerabdatoare si oricum...dar nu ieri (cand am fost cu ea la cumparaturi) imi arata o palarie mov care vrea sa si-o puna in cap si azi imi spune ca vrea visiniu....nici schimbarile nu is bune intotdeauna, mai ales cand te bazezi si pe alti oameni...inainte cu 2 luni de zile ma trezesc ca ii trebuie alta culoare, ce sa ma mai fac? :rofl:
Cred ca pana la urma se imbraca fiecare cum vrea si daca ii trebuie domnisoare care sa ii execute ei comenzile sa-si angajeze...eu deja m-am saturat de toate fitzele care le face...si is multe, ce am povestit eu aici is nimicuri.
Problema este ca domnisoarele sunt prietene cu mine mai mult, nu cu ea...si eu am vorbit cu ele pana acum si tot mie mi-ar ramane sa vorbesc si de acum incolo...dupa ce ne-am inteles cu chiu cu vai sa ne imbracam la fel acum sa le schimb culoarea....si nu tuturor le sta bine in ce vrea ea.

acum am mai priceput. oricum imi mentin parerea ca sunt stresante pregatirile pt nunta..si pentru tine si cu atat mai mult pentru ea. daca insa e atat de schimbatoare si mai mult, afecteaza pe cei din jur cu asta (cum spuneai tu ca te trezesti cheltuin niste bani pe ceva si apoi nu mai vrea culoarea aia...) atunci e bine sa ai o discutie "frateasca" in care tu sa incerci sa iti pastrezi calmul ca trebuie sa fii si pt ea calma :rofl: si sa incerci sa-i explici ca nu se mai poate asa..si ca de acum inainte (nu neaparat ca ultimatum..dar ca sa stie) nu mai poate aparea cu schimbari de culoare sau cu decizii care sa va afecteze pe cei din jur pentru ca sunteti si voi oameni ca si ea. stiu ca e usor pt mine sa vorbesc..si cand esti in miezul problemei se schimba totul..dar ma gandesc si eu ca ii e greu si ei..si incerc sa inteleg. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:38 
Diva

tirusimona scrie:
Daria, spuneai zilele trecute ca ne pui niste poze cu Maria? :*

vin vin..mentin suspansul :p faza e ca trebuie sa am timp si am preferat sa aman ca sa ma pot ocupa mai mult timp de ele. dar saptamana viitoare sper sa descarc mai multe si sa le denumesc. noroc cu promisiunea asta ca voi dedica mai mult timp aranjarii pozelor..le-am cam lasat de izbeliste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:50 
Moderator Ghidul Miresei

Da, o las sa se calmeze si sa se gandeasca cu calm ce vrea iar apoi o sa mai discutam daca ne imbracam la fel sau nu pentru ca banii cheltuiti pe rochii nu sunt ai ei ci ai nostrii si nu ne putem lua ceva cu care sa nu ne stea bine doar pentru ca ii place ei....mie nu imi place extraordinar de mult visiniul, nu stiu daca am haine visinii dar cu siguranta o rochie visinie nu mi-ar placea, in visiniu o vad imbracata pe mama...nu pe mine, desi ca si culoare e frumoasa.
Eu nu pot sa le impun toate mofturile ei prietenelor mele...pentru ca ea se bazeaza mult pe noi pentru ca ea nu are prietene...si inteleg de ce...noi suntem foarte diferite si de aceea nici nu ne intelegem foarte bine, eu sunt mai altfel si imi place sa vorbesc despre orice cu oricine...chiar daca nu cunosc persoana respectiva atat de bine, sa am prieteni, ma imprietenesc foarte usor cu cineva, ea in schimb...e foarte dificila....e genul de om care se stie preface foarte bine, vorbeste frumos cu tine iar mai apoi te barfeste :nlol: (asta e adevarul).
Eu ma inteleg mai bine cu prietenii decat cu ea, desi ca si surori ar trebui sa ne intelegem foarte bine, sa facem chestii impreuna, sa discutam...ca mai apoi cand vom fi la casele noastre sa ne vizitam cu drag, sa ai incredere sa iti lasi copilasul cu sora ta in caz ca ai nevoie de 2 zile de relaxare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:51 
Moderator Ghidul Miresei

Am facut astazi un tort...demential (cred ca e cuvantul potrivit) :had_d: ...cu fructe de padure, am fost ieri si am cumparat fructe de padure de alea inghetate (afine, mure, zmeura, capsuni, visine si cirese) ....arata al naibii de bine si e si foarte gustos :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 14:59 
Diva

carlita scrie:
Eu ma inteleg mai bine cu prietenii decat cu ea, desi ca si surori ar trebui sa ne intelegem foarte bine, sa facem chestii impreuna, sa discutam...ca mai apoi cand vom fi la casele noastre sa ne vizitam cu drag, sa ai incredere sa iti lasi copilasul cu sora ta in caz ca ai nevoie de 2 zile de relaxare.

eu cred ca dupa ce va mai trece un timp si amandoua va veti aseza la casele voastre si veti avea responsabiltati de alt gen si veti fi mai mature si mai trecute prin toate lucrurile veti fi mai apropiate decat acum. si stai linistita ca iti vei lasa copii cu ea :neyes: vei vedea. si ea, pe ai ei, cu tine, fara indoiala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:01 
Diva

carlita scrie:
Am facut astazi un tort...demential (cred ca e cuvantul potrivit) :had_d: ...cu fructe de padure, am fost ieri si am cumparat fructe de padure de alea inghetate (afine, mure, zmeura, capsuni, visine si cirese) ....arata al naibii de bine si e si foarte gustos :food:

mmm..suna super bine. fructele de padure in prajitura, tort, inghetata sunt preferetale mele. si tortul de nunta si pe cel de botez l-am facut cu fructe de padure. :drool: mi-ai facut o pofta....insa azi avem program de gogoi. iar saptamana viitoare am primit o reteta (de prajitura, f simpla) de la o prietena buna si cred ca e cazu sa ma apuc si eu de facut macar un desert. sa-l surprind pe andrei total..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:07 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
eu cred ca dupa ce va mai trece un timp si amandoua va veti aseza la casele voastre si veti avea responsabiltati de alt gen si veti fi mai mature si mai trecute prin toate lucrurile veti fi mai apropiate decat acum. si stai linistita ca iti vei lasa copii cu ea :neyes: vei vedea. si ea, pe ai ei, cu tine, fara indoiala.

Pai noi nici acum nu locuim impreuna :) ne vedem cam odata la 2 zile in rest vorbim pe internet.
Ei nu prea ii plac nici copii sincer :nlol: si e genul de persoana sau sunt genul (amandoi) pe care daca ii chemi undeva cu inca cineva prefera sa stea acasa decat sa cunoasca si alta lume.
Noi de multe ori iesim cu colegii de servici ai lui Mihai care desi au familii unii dintre ei sunt foarte deschisi sau mai iesim cu niste prieteni care ii avem de foarte mult timp, dar daca se iveste odata sa ne invite cineva undeva, unde nu ii cunoastem si pe restul desi am vrea sa ne ducem nu ii refuzam cu siguranta. Trebuie sa existe un prim inceput pentru orice...nu poti sa traiesti doar in 2 si intre 4 pereti. Nu stiu cu cine seamana (cred ca cu vecinu :nlol: ) si mama si tata sunt foarte deschisi si petrecareti, le place sa vina musafiri la noi sau sa mearga ei undeva...se strang ca in tinerete mai multe familii (cupluri de cate 2, de varsta lor) iar vara ies impreuna la iarba verde sau merg prin statiuni.

Ei au fost invitati anul trecut la foarte multe nunti si nu s-au dus pe motiv ca nu ii cunosc pe restul...un motiv foarte urat din partea lor mai atunci cand te gandesti ca nunta se face cu oameni...sincer, vreau sa vad cati invitati o sa vina la ei la nunta.
Noi am fost invitati la nunta de oameni pe care ii vedem poate de 2-3 ori pe an si ne-am dus cu mare drag si ne-am distrat chiar daca nu ii cunosteam pe restul, ne-am imprietenit cu cei cu care am stat la masa foarte repede.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:17 
Moderator Ghidul Miresei

Acum va parasesc :D ...a venit Mihai acasa, mergem sa mancam si apoi mergem sa mai facem cateva cumparaturi :\
Duminica placuta tuturor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:34 
Diva

buna fetele...lili ai cam intrat in febra, cauta sa te relaxezi cat mai mult acum chiar daca vrei sa rezolvi totul. cum de ai reusit sa te faci cu 2 patuturi??? carlita sa inteleg ca e mai bine ca eu nu am sora? :rofl: ei glumeam bineinteles... cauta sa intelgi ca-s mofturi de viitoare mireasa, dar incearca sa-i si explici totodata ca daca tu o intelegi ca-ti e sora, celelalte nu sunt nevoite sa faca la fel. poate va intelege.
bamba stiu ca toate mamicile se confrunta cu problemele astea cand trimit copiii la gradi sau crese. eu iti urez numai sanatate pentru voi si fetitza, dar gandeste-te sa nu se intample acelasi lucru si la scoala si apoi tre sa faci cu ea scoala acasa personal( nu stiu exact cum se cheama).poate ar fi bine s-o imunizezi intr-un fel. nasa mea le da copiilor preventiv pentru raceli si sezonul rece ,dar si vara uneori laptisor de matca. nu stiu daca acolo se gaseste, dar poti sa comanzi din tara, sau sa-ti faca cineva un colet. %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 15:48 
Diva

logodnica scrie:
asa e..sunt orasele mai mici unde gasesti lucruri frumoase si de calitate la preturi mult mai mici decat in orasele mari. cred ca si chiriile la magazine sunt mai mici si poate fi unul dintre motive.
si ati mai cumparat un patut? mai ai putin :nblink: cred ca ai intrat in febra pregatirilor si emotilor. bafta si sa nu te obosesti prea tare la cumparaturi.

da am mai cumparat un patut pt ca chiar ne-a placut foarte mult si era si la un pret super...acum ma oftic ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba copil mic sa-l pot da...parca nu-mi vine sa-l arunc la gunoi si sa-l ia niste tigani si sa-l puna pe foc...am grija si nu ma obosesc foarte tare cu cumparaturile...am mers mai mult cu masina si nu am facut foarte mult efort...abia astept sa-i iau hainute si sa le spal si sa le calc :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]