logodnica scrie:
eu cred ca dupa ce va mai trece un timp si amandoua va veti aseza la casele voastre si veti avea responsabiltati de alt gen si veti fi mai mature si mai trecute prin toate lucrurile veti fi mai apropiate decat acum. si stai linistita ca iti vei lasa copii cu ea

vei vedea. si ea, pe ai ei, cu tine, fara indoiala.
Pai noi nici acum nu locuim impreuna

ne vedem cam odata la 2 zile in rest vorbim pe internet.
Ei nu prea ii plac nici copii sincer

si e genul de persoana sau sunt genul (amandoi) pe care daca ii chemi undeva cu inca cineva prefera sa stea acasa decat sa cunoasca si alta lume.
Noi de multe ori iesim cu colegii de servici ai lui Mihai care desi au familii unii dintre ei sunt foarte deschisi sau mai iesim cu niste prieteni care ii avem de foarte mult timp, dar daca se iveste odata sa ne invite cineva undeva, unde nu ii cunoastem si pe restul desi am vrea sa ne ducem nu ii refuzam cu siguranta. Trebuie sa existe un prim inceput pentru orice...nu poti sa traiesti doar in 2 si intre 4 pereti. Nu stiu cu cine seamana (cred ca cu vecinu

) si mama si tata sunt foarte deschisi si petrecareti, le place sa vina musafiri la noi sau sa mearga ei undeva...se strang ca in tinerete mai multe familii (cupluri de cate 2, de varsta lor) iar vara ies impreuna la iarba verde sau merg prin statiuni.
Ei au fost invitati anul trecut la foarte multe nunti si nu s-au dus pe motiv ca nu ii cunosc pe restul...un motiv foarte urat din partea lor mai atunci cand te gandesti ca nunta se face cu oameni...sincer, vreau sa vad cati invitati o sa vina la ei la nunta.
Noi am fost invitati la nunta de oameni pe care ii vedem poate de 2-3 ori pe an si ne-am dus cu mare drag si ne-am distrat chiar daca nu ii cunosteam pe restul, ne-am imprietenit cu cei cu care am stat la masa foarte repede.