Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 12:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 31 Ian 2010, 16:16 
Diva

logodnica scrie:
vin vin..mentin suspansul :p faza e ca trebuie sa am timp si am preferat sa aman ca sa ma pot ocupa mai mult timp de ele. dar saptamana viitoare sper sa descarc mai multe si sa le denumesc. noroc cu promisiunea asta ca voi dedica mai mult timp aranjarii pozelor..le-am cam lasat de izbeliste.

Asa, asa ... le asteptam cu mare drag ca e o papusica fetita voastra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 16:18 
Diva

logodnica scrie:
mmm..suna super bine. fructele de padure in prajitura, tort, inghetata sunt preferetale mele. si tortul de nunta si pe cel de botez l-am facut cu fructe de padure. :drool: mi-ai facut o pofta....insa azi avem program de gogoi. iar saptamana viitoare am primit o reteta (de prajitura, f simpla) de la o prietena buna si cred ca e cazu sa ma apuc si eu de facut macar un desert. sa-l surprind pe andrei total..

:)) si eu ma gandesc deseori sa il suprind macar cu ceva prajituri... dar nu prea am reusit pana acum sa ma tin de cuvat, dar cand ne vom muta cu siguranta :D voi gati si eu ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:22 
Diva

buna fetele!am citit de la pagina 30 ca sa ma pun la curent cu tot ceea ce ati vorbit.am niste ochi acum :eek:
Ely,se pare ca nu ai o sarcina tocmai usoara deocamdata dar sper sa iti treaca cat mai repede starile pe care le ai si sa ne pui poze cu tine cu burtica si cu zambetul larg ce te caracterizeaza!

Adina,La multi ani sotului au!ce i-ai facut cadou pana la urma?

Cat,vorba Dariei,as fi fost curioasa de numele tau mai mult decat de poze,nu de alta dar parca suna un pic ciudat sa te adersezi unei persoae "Cat".Sper ca acum sa nu mi-o iei in nume de rau

Carlita,ce diferenta de varsta e intre tine si sora ta?din cate povestesti mi se pare ca nu va intelegeti chiar foarte bine.Eu una nu cred ca am indraznit sa le cer domnisoarelor de onoare sa se imbrace la fel desi imi sunt prietene foarte bune.S-a nimerit sa poarte aceeasi culoare,de fapt nonculoare(sa nu ma corecteze cineva,desi am inteles ca Laura e in concediu :)Si Carlita,eu chiar credeam k anul trecut vei veni la mare,macar in vizita la fratele tau.Poate anul asta vii si ne vedem!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:37 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
Carlita,ce diferenta de varsta e intre tine si sora ta?din cate povestesti mi se pare ca nu va intelegeti chiar foarte bine.Eu una nu cred ca am indraznit sa le cer domnisoarelor de onoare sa se imbrace la fel desi imi sunt prietene foarte bune.S-a nimerit sa poarte aceeasi culoare,de fapt nonculoare(sa nu ma corecteze cineva,desi am inteles ca Laura e in concediu :)Si Carlita,eu chiar credeam k anul trecut vei veni la mare,macar in vizita la fratele tau.Poate anul asta vii si ne vedem!

Diferenta dintre noi 2 nu este mare, 2 ani si 8 luni...dar suntem foarte diferite si de aceea nu ne putem intelege desi eu sunt mai delasatoare.
Ce frate? Eu nu am nici un frate :nlol:
Spuneam ca cumnatul s-a nascut acolo si acolo sunt bunicii lui chiar daca el s-a mutat in Cluj. Cand o vin pe la mare o sa te anunt Ralu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:40 
Diva

scuze,nu stiu de ce retinusem eu ceva de un frate.varsta e de vina :~*
ce poza ai la avatar?celalalt care apare la galerie.esti tu in poza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:41 
Moderator Ghidul Miresei

madutz scrie:
carlita sa inteleg ca e mai bine ca eu nu am sora? :rofl: ei glumeam bineinteles... cauta sa intelgi ca-s mofturi de viitoare mireasa, dar incearca sa-i si explici totodata ca daca tu o intelegi ca-ti e sora, celelalte nu sunt nevoite sa faca la fel. poate va intelege.

Nu, e bine sa ai sora...dar probabil ca nu pe a mea :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:41 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
scuze,nu stiu de ce retinusem eu ceva de un frate.varsta e de vina :~*
ce poza ai la avatar?celalalt care apare la galerie.esti tu in poza?

Nu, nu sunt eu...e o "actrita" din Gossip Girl.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:44 
Diva

aha..e micuta si nu imi dadeam seama deloc.intr-un timp nu ma prea intelegeam nici eu cu sora mea,dar acum e ok.ma enerva cand eram mai mici si sunt sigura ca si eu o enervam pe ea.
nu inteleg de ce nu a ales ca domniisoara de onoare o prietena mai apropiata ei decat iti e tie?sau de fapt parca ziceai ca sunt mai multe..
ps:imi place serialul "Gossip girls".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:46 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
aha..e micuta si nu imi dadeam seama deloc.intr-un timp nu ma prea intelegeam nici eu cu sora mea,dar acum e ok.ma enerva cand eram mai mici si sunt sigura ca si eu o enervam pe ea.
nu inteleg de ce nu a ales ca domniisoara de onoare o prietena mai apropiata ei decat iti e tie?sau de fapt parca ziceai ca sunt mai multe..
ps:imi place serialul "Gossip girls".

Ea nu prea are prietene...am explicat mai sus :)
Da, si mie imi place...eu am vazut acum nu de mult primele 2 sezoane pe internet din gossip girl, mai este inca unul..dar nu am apucat sa ma uit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:48 
Diva

aha..eu ma uit pe pro tv. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:52 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
aha..eu ma uit pe pro tv. :)

Eu nu am apucat sa le vad de la inceput si de aceea m-am uitat pe internet.
Ce somn imi este :eek: dar nu pot sa dorm acum ca mai am putina treaba si trebuie sa ma apuc sa fac bagajele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:53 
Diva

unde pleci?acolo unde ziceai mai devreme,in Ungaria?daca da,spor la cumparaturi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 17:59 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
unde pleci?acolo unde ziceai mai devreme,in Ungaria?daca da,spor la cumparaturi!

Pai mergem 2 zile la Baile Felix si in a treia zi mergem pana in Ungaria la cumparaturi si apoi venim acasa...doar ca tocmai am vazut la tv ca ii foarte mare zapada la unguri si se circula greu si multe masini is blocate...sa vedem, poate pana peste 3 zile se circula mai bine sa ajungem si noi unde vrem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:03 
Diva

ok.aveti grija cu zapada!Distractie placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 18:05 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
ok.aveti grija cu zapada!Distractie placuta!

Mersi, mergem sa ne relaxam putin ca ne-am saturat de frig...sa stam in apa fierbinte toata ziua :mrgreen:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 20:15 
Diva

Raluca ne era dor de tine..cam scumpa la vedere in ultima vreme :hug: ce faci? aveti o saptamana de vacanta, asa-i? poate intri mai des si mai povestim. Da, laura e intr-un mic concediu pe care si l-a luat ea...concediu de ghid doar..ca e acasa la parintii ei cu tot cu Alexandru. azi ar trebui sa se intoarca. sa vedem daca ne "onoreaza" cu prezenta sa..sau ne "pedepseste" inca o zi doua. Clarut nu stiu unde a disparut si ea, Anca la fel..dar cred ca e weekend si de asta. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 21:14 
Diva

Buna seara fetele ! am ajuns si noi acasa din plimbari , ne-am cam rasfatat in weekend :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 21:15 
Diva

Ayrun scrie:
Buna seara fetele ! am ajuns si noi acasa din plimbari , ne-am cam rasfatat in weekend :p

ce-ati facut frumos si bun? :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 21:55 
Diva

logodnica scrie:
ce-ati facut frumos si bun? :nblink:

buna seara, fetelor!
Eu inca sunt la mama.Stau pana maine pana la urma.Daria...chiar s-a scris mult si fara mine, asa ca nu cred ca sunt motorasul ghidului.
Sper ca ai facut prajitura aia simpla de la o prietena buna.Eu am facut-o de 2 ori de cand sunt la Mures. :~*
Carlita.....nu te mai supara pe sora ta.Sunt curioasa cum iti vei schimba tu optiunile cand vei avea nunta, daca nu esti decisa cu ce sa te imbraci la microrevelion sau la petrecerea de Craciun.
E un eveniment important in viata ei si sunt multe lucruri frumoase pe care le vede.Oricum...ce nu inteleg eu de ce domnisoarele de onoare sunt prietenele tale...daca nu are prietene mai bine te punea numai pe tine.
Adina, la multi ani cu intarziere pt Marius.
Bamba, imi pare rau pt Alexia.Poate cea mai buna optiune e sa nu o mai duci la gradi, desi eu cred ca trebuie neaparat sa socializeze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 22:45 
Diva

laura_sandu scrie:

buna seara, fetelor!
Eu inca sunt la mama.Stau pana maine pana la urma.Daria...chiar s-a scris mult si fara mine, asa ca nu cred ca sunt motorasul ghidului.
Sper ca ai facut prajitura aia simpla de la o prietena buna.Eu am facut-o de 2 ori de cand sunt la Mures. :~*
Carlita.....nu te mai supara pe sora ta.Sunt curioasa cum iti vei schimba tu optiunile cand vei avea nunta, daca nu esti decisa cu ce sa te imbraci la microrevelion sau la petrecerea de Craciun.
E un eveniment important in viata ei si sunt multe lucruri frumoase pe care le vede.Oricum...ce nu inteleg eu de ce domnisoarele de onoare sunt prietenele tale...daca nu are prietene mai bine te punea numai pe tine.
Adina, la multi ani cu intarziere pt Marius.
Bamba, imi pare rau pt Alexia.Poate cea mai buna optiune e sa nu o mai duci la gradi, desi eu cred ca trebuie neaparat sa socializeze

s-ar fi vorbit mai mult cu tine..asta cu siguranta. cu tine, Clarut si Anca si Bamba...si Eli si tot asa..insa, de cateva weekend-uri activitatea e slaba asa ca sa zicem ca e ca tine;)
da, saptamana viitoare fac prajitura aceea minune. sa terminam intai gogosile facute azi si dupa aceea.
Cum e la Mures? ai fost rasfatata?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]