laura_sandu scrie:
Carlita.....nu te mai supara pe sora ta.Sunt curioasa cum iti vei schimba tu optiunile cand vei avea nunta, daca nu esti decisa cu ce sa te imbraci la microrevelion sau la petrecerea de Craciun.
E un eveniment important in viata ei si sunt multe lucruri frumoase pe care le vede.Oricum...ce nu inteleg eu de ce domnisoarele de onoare sunt prietenele tale...daca nu are prietene mai bine te punea numai pe tine.
Eu de obicei atunci cand vad ceva ce imi place nu mai imi schimb ideea pentru nimic in lume, dar asa cum am mai spus nu e problema mea ca ea este emotionata, nerabdatoare si nu stiu cum...atunci cand inca nu esti sigur pe un lucru anume taci din gura si te mai gandesti, nu tipi in gura mare si mai apoi dai inapoi cand mai sunt implicate si alte persoane, iar multe dintre ele nu au mare legatura cu tine...in fine, nu ma mai intereseaza si nu am de gand sa imi mai fac eu griji pentru nunta ei sau sa imi mai spun parerea in legatura cu aceasta.
Cat despre preocuparile mele in ceea ce ma priveste imbracamintea...cum a fost pentru microrevelion am mai discutat, mi-a trebuit putin mai mult timp sa imi aleg o tinuta dar intr-un final mi-am ales-o si am fost multumita, mi-a fost mai greu sa ma decid pentru ca nu vroiam sa ma duc nici eleganta nici de toata ziua.
Ea niciodata nu a fost foarte preocupata de acest eveniment "nunta" si atunci cand vede ceva nou vrea si ea, tocmai de aceea si-a dorit domnisoare imbracate in aceeasi culoare, doar ca nu se gandeste ca nimeni nu trebuie sa-i faca ei pe plac si nu poate sa impuna nimic nimanui atata timp cat cheltuiala nu e pe banii ei...asa cum am fost eu buna cu ea si am vorbit cu prietenele mele sa-i fim domnisoare pentru ca ea isi dorea foarte mult, am fost toate de acord la culoare dupa ce ea cu gura ei a spus ca vrea mov...acum sa le spun ca nu mai vrea culoarea aia...mi se pare putin nasol pentru ca nu vreau sa ma cert cu nimeni din cauza ei. O sa vorbesc cu ele si o sa le spun de schimbarea si in caz ca mai vor sa fie domnisoare, o sa le atentionez sa nici nu-si cumpere nimic pentru ca o sa ne trezim inainte cu ceva timp ca isi schimba iarasi culoarea.
In fine, deja ma doare capul de atata vorbarie legata de nunta ei.