Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 11:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 31 Ian 2010, 23:17 
Diva

Buna fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:20 
Diva

Buna fetele,

Daria a facut o raceala (fara febra - doar tuse si curs nasul) dar de la aia i-au gasit un wheezing in plamani (nu stiu cum ii zice in romaneste - Laura nu arunca cu oua - un suierat dar suna ciudat asa) si nivelul la oxigen era la limita normalului...basically avea dificultati sa respire...de aia ne-au internat in spital si i-au facut tratamente cu aerosol...diagnosticul deocamdata este bronsita...dar nu exclud astmul...pt ca a fost ca un episod de astm cauzat de raceala...al doilea episod de vinerea asta a fost cauzat tot de raceala (un alt bug luat de la gradi cand am dus-o miercuri si joi) numai de data asta nu ne-au mai internat ci i-au facut doar aerosol la doctor si ne-au dat sa ii facem pufuri acasa :((

Laura tot intr-o gradinita vreau sa o duc dar intr-una din asta mica...adica intr-o casa particulara, 5-6 copii etc...numai vreau sa caut pe cineva care are pregatire in domeniu nu oricine pt ca vreau sa faca activitati nu doar joaca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:26 
Diva

Bamba scrie:
Buna fetele,

Daria a facut o raceala (fara febra - doar tuse si curs nasul) dar de la aia i-au gasit un wheezing in plamani (nu stiu cum ii zice in romaneste - Laura nu arunca cu oua - un suierat dar suna ciudat asa) si nivelul la oxigen era la limita normalului...basically avea dificultati sa respire...de aia ne-au internat in spital si i-au facut tratamente cu aerosol...diagnosticul deocamdata este bronsita...dar nu exclud astmul...pt ca a fost ca un episod de astm cauzat de raceala...al doilea episod de vinerea asta a fost cauzat tot de raceala (un alt bug luat de la gradi cand am dus-o miercuri si joi) numai de data asta nu ne-au mai internat ci i-au facut doar aerosol la doctor si ne-au dat sa ii facem pufuri acasa :((

Laura tot intr-o gradinita vreau sa o duc dar intr-una din asta mica...adica intr-o casa particulara, 5-6 copii etc...numai vreau sa caut pe cineva care are pregatire in domeniu nu oricine pt ca vreau sa faca activitati nu doar joaca...

am inteles. asta cu aerosolul, din ce in ce mai multi copii care au nevoie de aerosol intalnesc. noi avem un aparat de aerosol si face andrei din cand in cand..cand mai are probleme cu nasul (se mai infunda si il apuca stranutul si ii curg ochii....vreo alergie ceva la praf...). poate va luati si voi un aparat si ii faceti mai des Alexiei. poate i-ar prinde bine. dar acolo daca mergeti la ocean nu poate face aerosol?adica face bine acel aer sau nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:29 
Diva

serene scrie:
Buna fetele :)

buna :) ce faci? gata weekendul si distractia?ai fost la targul de nunti? am inteles de la televizor ca nu a fost mare branza. dealtfel din ce am vazut aceleasi firme si aceleasi aranjamente..ma rog, poate or mai fi fost si chestii noi dar din ce am vazut, nimic impresionant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:32 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Carlita.....nu te mai supara pe sora ta.Sunt curioasa cum iti vei schimba tu optiunile cand vei avea nunta, daca nu esti decisa cu ce sa te imbraci la microrevelion sau la petrecerea de Craciun.
E un eveniment important in viata ei si sunt multe lucruri frumoase pe care le vede.Oricum...ce nu inteleg eu de ce domnisoarele de onoare sunt prietenele tale...daca nu are prietene mai bine te punea numai pe tine.

Eu de obicei atunci cand vad ceva ce imi place nu mai imi schimb ideea pentru nimic in lume, dar asa cum am mai spus nu e problema mea ca ea este emotionata, nerabdatoare si nu stiu cum...atunci cand inca nu esti sigur pe un lucru anume taci din gura si te mai gandesti, nu tipi in gura mare si mai apoi dai inapoi cand mai sunt implicate si alte persoane, iar multe dintre ele nu au mare legatura cu tine...in fine, nu ma mai intereseaza si nu am de gand sa imi mai fac eu griji pentru nunta ei sau sa imi mai spun parerea in legatura cu aceasta.
Cat despre preocuparile mele in ceea ce ma priveste imbracamintea...cum a fost pentru microrevelion am mai discutat, mi-a trebuit putin mai mult timp sa imi aleg o tinuta dar intr-un final mi-am ales-o si am fost multumita, mi-a fost mai greu sa ma decid pentru ca nu vroiam sa ma duc nici eleganta nici de toata ziua.
Ea niciodata nu a fost foarte preocupata de acest eveniment "nunta" si atunci cand vede ceva nou vrea si ea, tocmai de aceea si-a dorit domnisoare imbracate in aceeasi culoare, doar ca nu se gandeste ca nimeni nu trebuie sa-i faca ei pe plac si nu poate sa impuna nimic nimanui atata timp cat cheltuiala nu e pe banii ei...asa cum am fost eu buna cu ea si am vorbit cu prietenele mele sa-i fim domnisoare pentru ca ea isi dorea foarte mult, am fost toate de acord la culoare dupa ce ea cu gura ei a spus ca vrea mov...acum sa le spun ca nu mai vrea culoarea aia...mi se pare putin nasol pentru ca nu vreau sa ma cert cu nimeni din cauza ei. O sa vorbesc cu ele si o sa le spun de schimbarea si in caz ca mai vor sa fie domnisoare, o sa le atentionez sa nici nu-si cumpere nimic pentru ca o sa ne trezim inainte cu ceva timp ca isi schimba iarasi culoarea.

In fine, deja ma doare capul de atata vorbarie legata de nunta ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:34 
Moderator Ghidul Miresei

Fetelor, eu va urez somn usor si un inceput de saptamana superb!
Eu ma duc sa ma odihnesc pana maine ca m-a luat o durere de spate, numai bine ca maine o sa ma relaxez toata ziulica :had_d:

Sa fiti cuminti :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:35 
Diva

carlita scrie:
Fetelor, eu va urez somn usor si un inceput de saptamana superb!
Eu ma duc sa ma odihnesc pana maine ca m-a luat o durere de spate, numai bine ca maine o sa ma relaxez toata ziulica :had_d:

Sa fiti cuminti :flowers:

o sa fim :) dar nu plecati maine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:37 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
o sa fim :) dar nu plecati maine?

ba da, maine dimineata la 8 :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:39 
Diva

si eu ma retrag ca oricum combat aici singura. eu cu mine. :lol: noapte buna

p.s. drum bun carlita. si distractie placuta!!! si timp bun, mai ales.
sa inteleg ca ramanem singurele pana te intorci? pe ghid, adica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2010, 23:42 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
si eu ma retrag ca oricum combat aici singura. eu cu mine. :lol: noapte buna

p.s. drum bun carlita. si distractie placuta!!! si timp bun, mai ales.
sa inteleg ca ramanem singurele pana te intorci? pe ghid, adica

Multumesc frumos :flowers:
Cred ca o sa mai arunce cate un ochi Corina, dar nu lipsesc eu asa mult :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 00:35 
Diva

carlita plimbare placuta si sa aveti o vreme frumoasa, cat despre sora ta eu zic sa ii mai acorzi credit,ca e totusi sora ta, crede-ma ca eu i-am facut capul calendar sora-mii, dar sincer noi ne intelegem f bine, diferenta dintre noi fiind de un an si 4 luni, eu zic ca in timp va veti apropria mai mult :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 01:20 
Diva

logodnica scrie:
ce-ati facut frumos si bun? :nblink:

am iesit sambata seara la un restaurant, ne-am dansat, ne-am conversat , ne-am simtit minunat, iar azi am fost la bowlling si m-am jucat pana mi-a iesit pe nas si am facut tendinita :(, acum ma recuperez :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 07:10 
Diva

neatza fetelor....e putin cam devreme....dar cu nervi produsi de frate-miu cred ca somnul a fugit....carlita sa te distrezi si penru noi , caci eu am venitin vacanta la brasov....dar cam degeaba...alta data voi sti sa merg la altcineva.....nu prea mi-a priit vacanta asta.....in loc sa ma relaxez mai multi nervi am facut
cat despre sora ta , e in culmea ericirii..... ....si cred ca prietenele tale nu o sa se supere.....ma gandec ca asa ai sa fii si tu cand te vei casatori.....
laura se vede ca ti-a priit la parinti , si nu cred ca a ost la fel d multa vorbarie aici in lipsa ta :p
ayrun ai avut un weekend plin de distractie....felicitari...
eu sper macar maine sa reusesc putin sa ma distrez...in ultima zi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 10:43 
Diva

buna dimineata fetelor!!! va urez o saptamana cat mai placuta!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 10:58 
Diva

Buna dimineata si de la mine fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 11:07 
Diva

of, Cori...nu dispera. se intampla minuni cand te astepti mai putin. poti sa ne zici ce probleme ai? stiu ca e neplacut, dar poate stie cineva de vreun dr sau caz asemanator si te poate ajuta. :hug: curaj si speranta. nu cred ca la cat de mult va doriti un bebe va sta Dumnezeu pe ganduri sa vi-l trimita :-*[/quote]

pe un ovar mi-a gasit chisturi mai multe(ca un fagure),iar pe celalat lichid,de la raceli mai vechi,netratate.si se pare ca am si trompele infundate,urmeaza sa ma internez sa-mi faca un film la trompe..asta e o cale.dar am gasit un mos la Timisoara care trateaza tot felul de boli,printre care si sterilitate si infertilitate pe baza de plante.maine am programare la el,mi-a zis sa duc toate analizele,rezultatele eco si in functie de ce vede ne da tratament..nici la sotul nu i-a iesit bine 17 milioane..dar nu stiu ce sa mai zic..o data i-a iesit rau,de 2 ori super bine si acuma iar rau... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 11:08 
Diva

Buna dimineata. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 11:11 
Diva

corina de cate ori te vei duce vei avea un rezultat....totul va fi bine pana la uma ai sa vezi.....toate la timpul lor.minnea se va implni probabil cand nici nu te astepti....o zi placuta va doresc fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 11:28 
Diva

corina1 scrie:
pe un ovar mi-a gasit chisturi mai multe(ca un fagure),iar pe celalat lichid,de la raceli mai vechi,netratate.si se pare ca am si trompele infundate,urmeaza sa ma internez sa-mi faca un film la trompe..asta e o cale.dar am gasit un mos la Timisoara care trateaza tot felul de boli,printre care si sterilitate si infertilitate pe baza de plante.maine am programare la el,mi-a zis sa duc toate analizele,rezultatele eco si in functie de ce vede ne da tratament..nici la sotul nu i-a iesit bine 17 milioane..dar nu stiu ce sa mai zic..o data i-a iesit rau,de 2 ori super bine si acuma iar rau... :(

corina, eu nu inteleg o chestie. dr. aia care ti-a facut inseminarea artificiala nu ti-a descoperit problemele pe care le ai? mi se pare foarte ciudat ca ti se descopera acum toate astea.
apropo eu zic ca mai bine sa ai incredere in medicina traditionala decat in cea alopata. daca era asa nu mai existau oameni bolnavi ca toti se vindecau naturist

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 11:35 
Diva

corina, eu nu inteleg o chestie. dr. aia care ti-a facut inseminarea artificiala nu ti-a descoperit problemele pe care le ai? mi se pare foarte ciudat ca ti se descopera acum toate astea.
apropo eu zic ca mai bine sa ai incredere in medicina traditionala decat in cea alopata. daca era asa nu mai existau oameni bolnavi ca toti se vindecau naturist[/quote]

ba da..mi-a facut eco..in rest nimic mai mult...nici eu nu am fost multumita de ea, nu a cautat care este cauza ,ce probleme sunt.
pai am zis ca incerc cu amandoua..cele naturiste rau nu poate sa-mi faca,am zis ca incerc si cu asta,dar o sa merg si la matern pentru celelalte investigatii.din 2, una poate reuseste. :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]