Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 11:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 01 Feb 2010, 12:30 
Diva

corina1 scrie:

ba da..mi-a facut eco..in rest nimic mai mult...nici eu nu am fost multumita de ea, nu a cautat care este cauza ,ce probleme sunt.
pai am zis ca incerc cu amandoua..cele naturiste rau nu poate sa-mi faca,am zis ca incerc si cu asta,dar o sa merg si la matern pentru celelalte investigatii.din 2, una poate reuseste. :)

Buna fetele. Corina, imi pare rau ca te chinui de ceva timp si dr dinainte nu si-a dat mai multa osteneala..cam aiurea..ca banui ca te-ai chinuit si atunci si acum si nu ai o siguranta ca e buna directia ca nu stii ce mai ai si ce sa mai crezi. Ai incercat sa mergi la un alt doctor? poate la Timisoara sau la Cluj? ca sunt mai aproape de tine? daca nu da o fuga pana in Bucuresti. aici sunt cativa doctori f buni care trateaza asa ceva. Oricum vreau sa iti spun sa nu disperi ca realmente cand nu te astepti va sosi bebe. Cumnata mea avea exact aceasi problema ca si tine, trompe infundate, chisturi pe un ovar, sotul ei si el ceva probleme. s-a tot dus la dr, a luat tot felul de tratamente si in sfarsit dupa un an si ceva acum este insarcinata. nici nu se mai astepta. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 12:31 
Diva

Ayrun scrie:

am iesit sambata seara la un restaurant, ne-am dansat, ne-am conversat , ne-am simtit minunat, iar azi am fost la bowlling si m-am jucat pana mi-a iesit pe nas si am facut tendinita :(, acum ma recuperez :D

:hap_w: recuperare placuta :) fain weekedn. la noi mai casnic a fost. de aia am si avut timp mai mult de vizitat forumul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 12:32 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor....e putin cam devreme....dar cu nervi produsi de frate-miu cred ca somnul a fugit....carlita sa te distrezi si penru noi , caci eu am venitin vacanta la brasov....dar cam degeaba...alta data voi sti sa merg la altcineva.....nu prea mi-a priit vacanta asta.....in loc sa ma relaxez mai multi nervi am facut
cat despre sora ta , e in culmea ericirii..... ....si cred ca prietenele tale nu o sa se supere.....ma gandec ca asa ai sa fii si tu cand te vei casatori.....
laura se vede ca ti-a priit la parinti , si nu cred ca a ost la fel d multa vorbarie aici in lipsa ta :p
ayrun ai avut un weekend plin de distractie....felicitari...
eu sper macar maine sa reusesc putin sa ma distrez...in ultima zi

:( da cum asa...de ce te enervezi in vacanta? in loc sa te distrezi. azi ar trebui sa recuperezi daca e ultima zi> iti urez vreme buna si sa te distrezi tare tare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 12:46 
Diva

corina1 scrie:
ba da..mi-a facut eco..in rest nimic mai mult...nici eu nu am fost multumita de ea, nu a cautat care este cauza ,ce probleme sunt.
pai am zis ca incerc cu amandoua..cele naturiste rau nu poate sa-mi faca,am zis ca incerc si cu asta,dar o sa merg si la matern pentru celelalte investigatii.din 2, una poate reuseste. :)

vei vedea ca va fi bine. noroc ca ai schimbat medicul ( eu ti-am zis de prima data ca nu mi se pare extraordinar). iti doresc tot norocul din lume sa ti se indeplineasca dorinta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 12:53 
Diva

Buna dimineata fetelor!!

mrs Daria, sper sa-mi treaca mai repede :)

Corina , nu-ti pierde speranta, cu toate ca parerea mea e sa dai o fuga in bucuresti, sper sa ti se intample cat mai repede :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 12:56 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor!!

mrs Daria, sper sa-mi treaca mai repede :)

Corina , nu-ti pierde speranta, cu toate ca parerea mea e sa dai o fuga in bucuresti, sper sa ti se intample cat mai repede :)

trece trece..cafeluta rezolva partial problema :nwink: ce faceti azi? iesiti? am inteles ca e un patinoar afara. ma tot gandesc daca sa ies sau nu..M-a sunat Andrei de la servici acum vreo ora si mi-a zis ca se aluneca pe trotuar pe oriunde o iei din cauza ploii de dimineata. poate se mai topeste gheata la pranz..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:02 
Diva

dar vezi cum e cu doctorii astia...trebuie programare,nu intotdeauna ai gasesti,si mi-e incomod sa fac atata drum si iar sa vin acasa sa merg in alta zi..acuma sunt multumita de doctorita care a inceput sa ma trateze..isi da interesul si inca ea mi-a zis ca ma baga la prioritati ca eu nu am timp de asteptat si pentru mine asta inseamna mult..a stat si peste program sa ma ia si pe mine ca sa nu mai astept pana in alta zi.acuma mi-a dat tratament pentru infectie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:05 
Diva

trece trece..cafeluta rezolva partial problema :nwink: ce faceti azi? iesiti? am inteles ca e un patinoar afara. ma tot gandesc daca sa ies sau nu..M-a sunat Andrei de la servici acum vreo ora si mi-a zis ca se aluneca pe trotuar pe oriunde o iei din cauza ploii de dimineata. poate se mai topeste gheata la pranz..[/quote]

si la noi e patinoar afara..ba,ninge,ba ploua..doamne,cand e gata iarna asta???azi dimineata au zis ca in martie o sa fie 20 de grade,dar si -10 grade.. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:07 
Diva

logodnica scrie:

trece trece..cafeluta rezolva partial problema :nwink: ce faceti azi? iesiti? am inteles ca e un patinoar afara. ma tot gandesc daca sa ies sau nu..M-a sunat Andrei de la servici acum vreo ora si mi-a zis ca se aluneca pe trotuar pe oriunde o iei din cauza ploii de dimineata. poate se mai topeste gheata la pranz..

ce sa facem, uite tocmai ce vroiam sa iesim afara si m-a sunat Silviu sa-mi spuna ca e f frig si ca ploua/ninge, m-am uitat si eu pe geam acum si asa este, ma scoate din minti vremea asta, vedeti dc prefer vara si caldurile :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:19 
Diva

Ayrun scrie:

ce sa facem, uite tocmai ce vroiam sa iesim afara si m-a sunat Silviu sa-mi spuna ca e f frig si ca ploua/ninge, m-am uitat si eu pe geam acum si asa este, ma scoate din minti vremea asta, vedeti dc prefer vara si caldurile :D

da...eu de fapt prefer primavara. de cand eram mica. sa fie totul verde si caldut si sa se mareasca ziua..iar acum am un motiv in plus, Maria e nascuta primavara.
|

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:20 
Diva

corynus tinem pumnii scumpo, vine el bebele mult asteptat in fmilia voastra %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:29 
Diva

Buna dimineata...mai pe la pranz asa :d si de la mine!

Corina mult succes o sa vezi ca vine si bebe!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:31 
Diva

Ayrun scrie:

Si eu ma pregateam sa spun ca la mine nu ninge... cand ma uit pe geam acelasi lucru...ninsoare/ploaie... si eu trebuie sa plec la munca ... nu mai imi place vremea asta deloc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 13:32 
Diva

tirusimona scrie:
Buna dimineata...mai pe la pranz asa :d si de la mine!

Corina mult succes o sa vezi ca vine si bebe!

Multumesc Simo. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:01 
Diva

si la noi este la fel vremea...am fos de dimineata sa-mi fac niste analize si abia am mers
corina iti urez mult succes si sper din tot sufletul sa apara cat mai repede si bb...nasa noastra tot se chinuia si ea de cateva luni sa ramana gravida si a mers la bucuresti si i-au dat tratament, iar dupa craciun a mers la control sa vada cum mai este si surpriza...este gravida!!! deci se poate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:17 
Diva

lily scrie:
si la noi este la fel vremea...am fos de dimineata sa-mi fac niste analize si abia am mers
corina iti urez mult succes si sper din tot sufletul sa apara cat mai repede si bb...nasa noastra tot se chinuia si ea de cateva luni sa ramana gravida si a mers la bucuresti si i-au dat tratament, iar dupa craciun a mers la control sa vada cum mai este si surpriza...este gravida!!! deci se poate...

felicitari :) o sa aveti bebei apropiati de varsta. asa va va apropia si mai mult :)
Cori, iti tinem pumnii sa iti fie perfect cu noul doctor si sa apara bebe. daca insa Doamne fereste nu merge si de data asta, te asteptam aici (daca te grabesti si vii pana in vara si iti face placere sa stai la noi, eu te astept sa stai la noi :) ).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:18 
Diva

Hei fetelor m-a apucat dorul de voi :hug:
Va citesc zilnic nu pierd nimic
Va pup si numai bine :hap_w:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:21 
Diva

SimoBobo scrie:
Hei fetelor m-a apucat dorul de voi :hug:
Va citesc zilnic nu pierd nimic
Va pup si numai bine :hap_w:

Simo, esti meteorica :)) vii si pleci..ca naluca.te pupam si noi si mai vino cu vesti. cat mai ai pana la nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:26 
Diva

logodnica scrie:
Simo, esti meteorica :)) vii si pleci..ca naluca.te pupam si noi si mai vino cu vesti. cat mai ai pana la nunta?

Pai eu activez zilnic dar pe topic-ul de iulie....aici ma bag asa cand am ceva de spus,nu-mi permit sa va plictisesc zilnic cu ce faci..buna...pa...etc
Joi acum am cununia civila :-S ....tremur ca varga am emotii ingrozitoare si eu si familia si prietenii... :mrgreen:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2010, 14:36 
Diva

SimoBobo scrie:
Pai eu activez zilnic dar pe topic-ul de iulie....aici ma bag asa cand am ceva de spus,nu-mi permit sa va plictisesc zilnic cu ce faci..buna...pa...etc
Joi acum am cununia civila :-S ....tremur ca varga am emotii ingrozitoare si eu si familia si prietenii... :mrgreen:

Hai ma Simona, cum sa ne plictisesti...ti se pare ca noi avem discutii academice, aici?! :rofl: ma rog, mai avem cateodata cand e Clarut prin preajma, dar dupa ne revenim :p
Deci in 4 zile schimbi tot? numele, statutul din d-sra in doamna, locuinta..tot??? woau!! cred si eu ca ai emotii..dar stai sa vezi la cununia religioasa ce emotii vei avea. Si cum stati cu pregatirile? :nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]