Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 31 Mar 2006, 17:35 
Diva

Citat:

pai dc le iei la ore fixe neaparat sunt mono, dc le poti lua cu ceva timp inainte sau dupa o anumita ora sunt combinate. eu iau rigevidon. sunt unguresti , sunt combinate si cu o concentratie mica de hormoni. si o tot intreb dc tb sa le schimb si ea tot zice nuh :) lol

eu iau desorelle si sa stiti ca sunt destul de bune . mai ales ca daca uit pastila pot sa o iau si dupa 36 ore.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 17:55 
Diva

Citat:

eu am 12 ore cand pot sa o iau fara probleme ...inseamna ca ale tale sunt mai tari cumva? pana acum nu am reusit sa uit sa o iau pentru ca am alarma pusa pe telefon:) hi hi hi

aveam si eu alarma pusa la tel dar am schimbat tel si ori o iau mai devreme ori mai tarziu mi s-a intamplat sa uit sa iau o pastila sia venit ciclul mai devreme,deci in loc sa iau 21 am luat doar 20 . ori eu zic ca in 36 ore ai timp sa iei pastila daca uiti. eu zic ca astea care le iau eu chiar sunt multumita de ele,si chiar vi le recomand cu caldura.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:06 
Diva

Citat:

esti dragutza ca ni le recomanzi tu...dah tb sa le recomande medicu :) hi hi hi dah si eu in 12 ore am timp sa o iau dc uit :) eu pe fiecare tel imi pun alarma, si eu l-am schimbat (am primit altul cadou de sf valentin de la iubi). eu am mai facut experimente sa iau fara pauza cand avem nevoie sa nu fiu...pe rosu. da' mi-a zis doftora ca nu e bai ca sunt slabe...bine ca nu imi place sa intind coarda prea mult

am auzit de la multe fete care au luat rigevidon ca sunt naspa,si cu dureri groaznice.
mie mi le-a recomandat doctora,nu trebuie sa te iei dupa mine dar mie imi fac bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:29 
Diva

Citat:

nah uite ca eu nu am nici o problema...nici dureri nici alte chestii. poate mie chiar mi se potrivesc. si eu stiu fete care au luat diane si au avut probleme. e chiar chestie de concentratie de hormoni si de organism.

da poate ca nu a fost vina pastilelor,poate ca organismul nu le poate suporta cines tie. am aflat ceva,se pare ca dupa ce termin facultatea si dau si iau licenta am sanse sa iau indemnizatia si alocatia aceea de 200ron. o veste buna! nu?;):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:36 
Diva

Citat:

se mai dau banii aia?! dc era vorba de cadoul pentru tinerii casatoriti...daca nu, nush la ce te referi cu 200 ron...

eu am terminat de multisor faculta (in 2003) si acum (chiar dupa nunta) vreau sa ma apuc de un master tot pe economic (dar in limba engleza)

eu ma refeream la alocatia aceea pt bebe care o primim de la stat de la data de 1 ian 2007 cei 200ron,si indemnizatia de la 1 ian 2007 va fi de 6 mil in loc de 8 mil cum e anul acesta,deci in total 8 milioane.
sunt buuni si astia pt bebe zic eu.
oricum trebuie sa termin facultatea si sa iau licenta si in luna in care iau licenta sa nasc. deci va dati seama treaba trebuie gandita bine.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:38 
Diva

Citat:

Si eu am luat Logest si m-am simtit excelent, mi-a reglat toate problemele(dureri, acnee,ciclu neregulat). Acum mai fac pauza, ca asa mi-a recomandat doctorita. :ok:

e bine soletin,asa si trebuie. eu nu am luat pauza inca.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]