bună scumpele mele...
am lipsit 2 zile şi v-a apucat limbarniţa, mai ales în dimineaţa asta...
D-na SIMO, casă de piatră !!! împreună să treceţi peste ce va apărea greu în viaţa voastră, să trăiţi clipele frumoase şi să ştiţi să apreciaţi fiecare zi din viaţa pe care aţi început-o... !!!

noi am fost să vedem la o cofetărie în Sebeş, foarte renumită şi am rămas suprinsă că nu aveau te miri ce reclamă, aranjament sau condiţii... în schimb, prăjitura... o delicatesă !!!

... preţul pt prăjitura de servit este 23 ron şi pt tortul mirilor 25 ron, transport garantat în noaptea nunţii... sunt fericită că am găsit în sfârşit ceva să ne placă
http://www.michelle-ma-belle.ro ... Carlita
şi acum să vă iau la rând, că fiecare aţi avut de povestit câte ceva...
# prima chestie, legat de perechea de pantofi pt schimb... am observat că majoritatea vă schimbaţi în pantofi cu toc cât mai mic sau balerini... corect ! aşa voiam şi eu, până când am fost la probat rochia şi aduc în discuţie subiectul cu pantofii de schimb. mi-a zis croitoreasa, că rochia se face cu pantofii de nuntă, adică după mărimea tocului, iar dacă noi apoi ne schimbăm în ceva mai jos... rochia ajunge pe jos, se târăşte şiiiiii... se va rupe !!!! ... plus că vor fi destui care să ne calce pe rochiţă... eu m-am hotărât să-mi iau pantofii de schimb, undeva tot la mărimea tocului iniţial, dar să fie pe toată talpa... ceva de plută poate...
# vreau şi eu gene false la nuntă. o să fac proba înainte să văd dacă nu mă incomodează... iar unghii cu gel, 100% voi avea... acum fac pauză până la nuntă să se regenereze unghiile
# Cat, felicitări pt contractul video...
# Manu, foarte comică tanti vecina...
# Roxi, eu voalul o să-l iau de unde îmi iau şi rochiţa. în schimb, nu ştiu nimic de preţ...

... şiiiii, felicitări pt rochiţă !!!
# Keke, îmi plac tare filmuteţele... sunt mişto mirii ăia în tenişi
# Nico şi restul fetelor cu sesiunea, muuuultă baftă să aveţi
# Dienuka, relax scumpa, cel mai sigur, toate suntem stresate... eu am impresia că intru în criză de timp
# Peaches, bine ai revenit printre noi...
Vă îmbrăţişez pe toate... Manu, Elogio, Peaches, Roxi, Ione, Maddy, Simo, Cat, Keke, Anna, Nico, Jamilla, Claudia, Miha, PuffVivi, Anda, Dienuka, Vanessa, Amely, Carlita... şi dacă am uitat pe cineva, să-mi fie cu iertare... ofer o floricică în avans

PS: în weekend mergem la târgurile de la Arad şi Timişoara !!!