Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 31 Mar 2006, 18:46 
Diva

Citat:

hmmm...8 mil pe luna ptr un bebe ...eu zic ca nu e destul, dar deh noi suntem obisnuiti cu cheltuieli destul de mari ptr toanele noastre.

dc tu crezi ca poti sa iei licenta in luna in care nasti...esti un inger! eu in luna cu licenta nu am stiut decat carti, teste, cafea, nopti nedormite. asta pentru ca am dat licenta pe bune, la faculta de stat (pe vremea mea inca am mai prins locuri bugetare hi hihi )

iti dai seama ca va trebui sa o fac si pe asta,mai ales ca imi doresc un bebe mult de tot. ca sa iau licenta va dati seama ca va trebui sa invat pe rupte,lasa ca bebele se va obisnui . poate fiind insarcinata o sa obtin si eu o nota mai mare.;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:50 
Diva

Citat:

tu stii mai bine :) bafta sa fie la toate cele. pai la scris nush dc intere pe cineva ca ai bebe sau nuh :) la oral poti impresiona cu sau fara bebe :-`:-`

da asa e. important e sa fac fata sa fiu calma,sa invat dinainte sa nu ma panichez sau sa ma emotionez ca asa il enervez poate si pe bebe,dar vom vedea la momentul potrivit si asa mai e pana voi da eu licenta si voi ramane insarcinata.bine ca m-am lamurit care e treaba si cu indemnizatia asta.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 18:58 
Diva

Citat:

:wok: sigur vei reusi mai ales ca acum stii destule informatii si pe partea "legala"

mersi mult de tot pt urari,si eu sunt sigura ca voi reusi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 19:15 
Diva

Citat:

Uite ca pe asta nu o stiam, dar e bine de aflat, ca eu vreau gemeni:D
Desi, eu stiu ca gemenii sunt determinati genetic, nu stiam ca are vreo legatura cu anticonceptionalele, dar dc zice doctorul...:-`

vezi,mai primim si noi ceva informatii pe forum!!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 20:10 
Diva

Citat:

Dupa ce le reprimi atata, simt si ele nevoie sa recupereze timpul trecut:D

offff,dar stati ca mai e pana faceti voi bebei. nu? sau aveti in plan deja?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 00:18 
Diva

Citat:

mie mi-a zis ca sunt sansele mai mari sa ai gemeni in acea perioada. sunt si determinati genetic dar eu in familie am verisori...gemeni (dar nu tin minte sa ii fi zis informatia asta). oricum eu am mai auzit si la tv ca imediat dupa ce le opresti poti sa ramai cu gemeni...acuma nush cat e de adevarat...

si eu vreau gemeni...mai ales daca s-ar putea sa fie un baiat si o fata...daca nu, mai bine doar o fata...de parca ar fi dupa mine..:)
intr-adevar e bine de stiut, o sa intreb si eu medicul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 15:34 
Diva

Citat:

cred ca oricine ar vrea din prima fata+ baiat...cand discutam pe tema asta sincer mi-as dori un baietel cu ochisori verzi ca ai lui si destept ca mine :) hihihi :-` eh dar mai e timp pana atunci :)

eu vreau fetita prima(a doua daca stau sa ma gandesc,ca am mai avut o sarcina ),si dupa un an as vrea un baietel,sa fie pereche,asa cum are sora mea acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2006, 23:54 
Diva

Citat:
Se pare ca da, ca si eu si iubi vrem fetita. De fapt, amandoi vrem pereche dar tinem mai mult sa avem doi copii si minim unul sa fie fetita.

da, si eu vreau fetita...Marius zice ca important e sa fie sanatos si sa fie al nostru...dar mai face si el cate o aluzie despre cum il va invata fotbal, sa conduca masina...etc...
si totusi...eu sper ca primul din cei doi copii pe care ii vrem, sa fie fetita...asa, pentru sufletul meu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 01:42 
Nou Venit

Nepotzelul meu e inscris la un concurs de fotografii, va rog sa ma ajutati sa strang cat mai multe voturi pt el. Intrati aici http://www.copilul.ro/index.php?s=94&ord=1&pag=3 si votati fotografia "Ce faci, mami cu ala?" Va roooggg din suflet!!! Multumesc anticipat!:heart:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]