Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 04:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 05 Feb 2010, 00:45 
Diva

anidaaa scrie:
o sa aveti formatie? le iei si la chelneri meniu?

Da, este o formatie care oricum canta in perioada cand nu au nunti la restaurant de la ora 20.Ii vom chema de la ora 14 si platim ceva in plus si le dam ceva de mancare.sunt 4 persoane.
La cei doi chelneri care servesc ne-am decis sa le dam cate 50 de ron.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 00:48 
Diva

laura_sandu scrie:
noi nu am angajat decat fotograf.Filmare nu am vrut.
Aranjament nu am facut nici eu la sala.O sa aduc ceva stative cu ingerasi pe care pun lumanari si pe una un aranjament floral.
Voi da si marturii in forma de ingerasi.
Si...m-a convins Ionut si colegele de la agentie sa duc 10 baloane si 3 gonflabile ...desi le urasc.Dar cica se vor bucura copiii....

te invidiez pt piscina. :~* Starea si kg mele erau motivul pt care mai vroiam sa aman botezul....Din pacate ...nu o sa arat nici pe departe asa cum mi-am dorit.

baloane nu voi pune...poate doar un mikey mouse gonflabil la intrare, in privinta marturiilor nu am cazut de acord cu marius la model

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 00:50 
Moderator Ghidul Miresei

Buna fetelor, am revenit si eu printre voi...sa va povestesc :)

Luni dimineata(ziua plecarii) ne trezim la ora 07:00...eu, bineinteles cu o durere cum nu se mai putea de cap si de gat, parca m-as fi batut in somn...abia ma miscam...Mihai bucuros ca e in concediu spune "numai bine ca te dor toate, mergem sa ne relaxam 2 zile" ...zis si facut. Ne-am cazat la aceeasi pensiune unde noi ne simtim ca si acasa, cred ca am mai fost cazati la aceeasi pensiune de vreo 6-7 ori, oamenii deja ne cunosc...stiu ca suntem oameni de treaba si niciodata nu au avut probleme cu noi. Dupa ce am ajuns acolo si ne-am cazat la o ora mai vin niste oameni (7 la numar) tot din Cluj, nu ii cunosteam bineinteles si nici nu as fi vrut sa-i cunosc in viata mea...niste animale (fara suparare). Dupa putin timp ne-am dus la baie...am facut baie in bazinul de afara (nu in cel acoperit) fiindca acolo era destul de plin. In bazinul de afara era "plin" de tineret (30 persoane) a fost superb, ne-am distrat de minune la bazin, ba chiar ne-am imprietenit pe acolo cu cativa...si am jucat jocuri cu mingea impreuna desi apa era fierbinte si tot la 10 minute mai ieseai 2-3 secunde la aer. La ora 19:30 am plecat de la bazin, am ajuns la pensiune...am mancat si am dormit bustean...ca 2 legume, ne-a obosit foarte tare apa.
Marti dimineata ne-am trezit si am plecat spre Ungaria, aici aproape la Debrecen...acolo sa vedeti nervi, noi ca 2 tantalai am zis ca platim tot cu cardul ca nu are rost sa schimbam bani in forinti, rovinieta am cumparat-o la iesire din tara cu ron. Ajunsi in Debrecen am oprit la primul supermarket (defapt e un lant de 6-7 magazine gen Deichman, Leonardo, Takko, C & A, inca cateva si un supermarket...am cumparat ceva provizii pentru a manca si am plecat mai departe in oras sa cautam mall-urile...dar ghinion, unde sa parcam...ca toate parcarile sunt cu fise, iar noi nu aveam fise...dupa ce ne invartim o ora prin centru parcam undeva mai la marginea centrului...vreo 20 min de mers pe jos (acolo am gasit parcare fara plata :)) ). Ne-am dus pe jos pana in centru, numai bine ne-am plimbat...desi am plecat de la -2 grade din Oradea si am ajuns la -12...ne-am congelat putin dar ne-a trecut cand am ajuns inapoi in tara. Nu am cumparat foarte multe de acolo, 2-3 hainute, cateva perechi de cercei pt mine (7 la numar :)) ),cateva alimente si cam atat...diferentele de pret din Debrecen nu erau foarte mari dar am zis ca mai departe nu ne ducem...ne-am dus mai mult pentru o scurta plimbare iar la outletul de care am auzit nu ne-am mai dus dar am gasit unul in oras cu preturi bune, de aoclo si-a achizitionat Mihai o pereche de ghete de fotbal desi ieri si-a mai comandat 2 de pe internet (cica ii trebuie si turnate si cu filet). Pe drum spre casa am vazut 30-40 caprioare superbe...imi pare rau ca nu le-am putut face poze, era si o ceata foarte deasa si nici nu aveam cum sa parcam acolo.
Ne-am intors inapoi in Oradea in jurul orei 17 si am plecat la baie direct iar seara am iesit prin centrul Oradiei la un restaurant. Miercuri am venit acasa, ne-am oprit direct la Polus sa-si cumpere Mihai o pereche de adidasi de fotbal, cu cei care ii are aluneca pentru ca li s-au ros crampoanele de cauciuc si nu se mai poate duce asa. (Laura, imi pare rau ca eu nu te-am vazut..desi la ce fata aveam in ziua respectiva te-ai fi speriat...mai ales ca mi-a iesit si ceva pe buzita(cred ca herpes) care ma deranjeaza enorm...e prima data cand imi iese si banuiesc ca este de la sete, imi era foarte sete in apa si pana m-am dus sa imi cumpar ceva de baut probabil s-a intamplat, a doua zi m-am trezit cu el...aaaa...si de obicei umblu cu capul in pamant asa ca data viitoare arunca cu ceva dupa mine :P )
Astazi a fost ziua surorii mele, am umblat iarasi dupa cadouri...i-am cumparat o frumoasa lenjerie de dormit (sau cum se numeste) si un buchet superb de trandafiri galbeni...iar unui prieten foarte apropiat i-am cumparat o bluza sport foarte draguta cu fermuar...speram sa-i placa (el e nascut pe 1, dar sambata o sa-i facem o vizita).

Nu am apucat sa intru mai repede pentru ca am fost tot pe drumuri sa mai cumparam una alta in casa, si am dormit :)) ma simt tare aiurea...cred ca de la mancarea grea mancata pe acolo. Astazi am fost logata cred vreo 5 ore (nu stiu exact de la cat is logata si abia acum am apucat sa scriu un mesaj pentru ca m-am tot uitat la un film).

Frumos tortul ales pentru botezului lui Alexandru iar invitatia este foarte draguta.

PS: Scuzati-mi greselile si scrisul in caz ca nu intelegeti nimic (imi este putin cam lene sa mai citesc odata ce am scris ca sa corectez diverse...)

Va salut si va imbratisez pe toate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 00:54 
Diva

bine ai revenit! ma bucur ca te-ai simtit bine! acum ai forte proaspete casa te apuci de treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 01:00 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:
bine ai revenit! ma bucur ca te-ai simtit bine! acum ai forte proaspete casa te apuci de treaba

Multumesc frumos, o sa revin de luni...pana atunci mai lipsesc putin, desi o sa va mai citesc intre timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 01:04 
Diva

carlita scrie:

Multumesc frumos, o sa revin de luni...pana atunci mai lipsesc putin, desi o sa va mai citesc intre timp.

te-am vazut si azi,Carlita.Dar acum eram eu pe fuga .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 01:06 
Diva

anidaaa scrie:

baloane nu voi pune...poate doar un mikey mouse gonflabil la intrare, in privinta marturiilor nu am cazut de acord cu marius la model

eu pun 3 gonflabile la intrare.Una mare si 2 mici.
Si baloanele....o sa incerc sa nu le dau la umflat :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 01:10 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
te-am vazut si azi,Carlita.Dar acum eram eu pe fuga .

Si eu eram pe fuga.
Am batut Iulius, Polus si Cora in 2 ore si jumatate...din Iulius am luat cadoul pentru prietenul, pentru sora mea nu am vazut nimic interesant acolo, apoi am fugit in Cora pentru ca am vazut mai demult niste chestii faine care acum nu mai erau...apoi am plecat in Polus...de unde am cumparat cadoul pentru sora mea si apoi am fugit putin prin Carrefour sa cumparam ceva de mancat desi eram foarte stresata pentru ca atunci mi-a venit cm si vroiam sa ajung acasa :nlol: :p Dupa ce am ajuns acasa si ma scapat de o grija...am plecat sa cumparam flori si sa dam comanda la ceva piese auto pentru masina lui cumnatu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 01:19 
Moderator Ghidul Miresei

Noapte buna, eu ma pun la nani...sper sa ma trezesc abia maine seara O:) nu-mi place deloc starea mea de acum...sper ca peste o saptamana sa fiu din nou fresh :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 09:41 
Diva

Buna dimi neata fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 09:53 
Diva

Ayrun scrie:

neatza fetelor :flowers:
bine ai revenit Carla :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 09:59 
Diva

ramonelle scrie:
neatza fetelor :flowers:
bine ai revenit Carla :hug:

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 10:29 
Diva

Buna dimineata! o zi buna va doresc! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 10:47 
Diva

laura_sandu scrie:

buna dimineata, fetelor

Laura, te-am mai intrebat , dar poate n-ai obs....unde faci tortuletul de botez? ...imi place tare mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 10:57 
Diva

ramonelle scrie:

Laura, te-am mai intrebat , dar poate n-ai obs....unde faci tortuletul de botez? ...imi place tare mult

scuze.Nu am observat.
Il fac la Satu Mare, la o firma cu care colaborez pentru nunti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 11:05 
Diva

laura_sandu scrie:

scuze.Nu am observat.
Il fac la Satu Mare, la o firma cu care colaborez pentru nunti.

aha...am inteles :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 12:10 
Diva

carlita scrie:
Noapte buna, eu ma pun la nani...sper sa ma trezesc abia maine seara O:) nu-mi place deloc starea mea de acum...sper ca peste o saptamana sa fiu din nou fresh :blink:

bine ai revenit carlita :) se pare ca ti-ar mai fi prins bine cateva zile de vacanta si relaxare. esti, cred, mai obosita decat atunci cand ai plecat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 12:17 
Diva

buna fetelor!!! bine ai revenit carlita...multumesc inca o data pt urari...cred ca a fost primul an in care nu am facut nimic special de ziua mea...am stat toata ziua in pat...maine sper sa ne distram un pic ca vine sora mea, verisoarele mele si ceva prieteni pe la noi dar sincer parca nu am nici un chef de nimic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 12:35 
Diva

Ayrun scrie:

neata Anca :) ce faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2010, 13:44 
Diva

logodnica scrie:
neata Anca :) ce faci?

neata Daria :), uite in vizita la mama, la rasfatz :p . Silviu a plecat la Constanta si am zis sa nu stam singurei acasa :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]