buna!eu am fost la parintii mei o fuga sa profit de mica vacanta.doar ca ne-am intors ieri si am avut un drum plin de peripetii.am plecat la 9 jumate dimineata din Campina si am ajuns seara pe la 10 in Constanta.am sunat inainte la nr acela de tel sa intrebam cum sunt drumurile,daca erau blocate vedeam noi ce faceam cu serviciul si mai stateam o zi.ni s-a spus ca se circula,nu e nimic inchis.am mers pana la Bucuresti ok,cu viteza mai mica dar fata neplaceri.dar de cand am intrat pe autostrada s-a schimbat treaba.ne sunau ai nostri de acasa sa ne spuna ca s-a inchis autostrada pana la Lehliu.noi doar ce intrasem de vreo 15 km pe ea.am stat blocati,am impins de masina ca tot ram,aneam inzapeziti,apoi ne-au indrumat spre drumul vechi de la Fundulea,drum care era plin de gheata,am mai coborat de cateva ori sa impingem...apoi iar pe autostrada am ramas blocati pana au venit cei cu frezele si ne-au ajutat sa iesim din zapada si apoi am mers in urma lor.credeam ca nu mai ajung acasa

si am vazut ca se putea mult mai rau ca noi de bine de rau am ajuns,nu a trebuit sa stam pana dimineata pe acolo.
dimineata m-am trezit cu ochii umflati de nu puteam sa ii deschid,am zis ca e gluma,am luat un Modafen dar cand am vazut ca incep sa ma umflu mai mult si fata si gura am fugit la medic.prin viscol.NU MAI VREAU IARNA!

(
Imi pare rau pentru ce ati patit, e dezastru acolo la voi...ma tot uit si eu la stiri, la noi de bine de rau...e doar gheata si putina zapada.