Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 18:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (II)
MesajScris: 11 Feb 2010, 13:27 
Diva

:nlol: :nlol: off am facut comanda pt iubi de cadouri personalizate si mi-au adus cana altcuiva :lol: este cu o tipa si cana mea este la el

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:27 
Veteran

roxisss scrie:
fetelor sedinta foto unde o faceti?????? eu am hotarat sa o fac in locul unde ne-am cunoscut voi ce ziceti???/

Noi am fi vrut sa facem poze in parcul unde am iesit prima oara dar ne-am cam abate de la drum si ne-am decis sa facem sedinta foto in parcul Carol ca e fff aproape de biserica, dar oricum pana sa ajunge la biserica o sa facem un popas la liceul unde am invatat (ca e in drumul nostru) si vom face cateva poze in curte liceiului care e foarte frumos amenajata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:28 
Veteran

Butterflyanna26 scrie:
:nlol: :nlol: off am facut comanda pt iubi de cadouri personalizate si mi-au adus cana altcuiva :lol: este cu o tipa si cana mea este la el

ce aiurea, :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:32 
Diva

la noi ar fi la teatrul odeon sa facem sedinta as vrea sa merge inainte de nunta sa vb poate ne lasa si in interior sa facem poze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:33 
Diva

serban_anda2005 scrie:
[Noi am fi vrut sa facem poze in parcul unde am iesit prima oara dar ne-am cam abate de la drum si ne-am decis sa facem sedinta foto in parcul Carol ca e fff aproape de biserica, dar oricum pana sa ajunge la biserica o sa facem un popas la liceul unde am invatat (ca e in drumul nostru) si vom face cateva poze in curte liceiului care e foarte frumos amenajata.

e frumos parcul carol noi am putea sa intram in tineretului sa facem ca este de mers de la biserica pana in parc 100 de m dar mai vedem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:34 
Diva

noi cred ca facem poze in parc unde ne-am cunoscut noi mai este doar o locatie goala nici nu stiu daca mai exista clubul acela iar parcul este in drumul nostru spre restaurant
da am vb si cu tipul la care e cana mea si ne intalnim diseara sa facem schimb :lol: cica la urmatoarea comanda am transportul gratuit

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:36 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
noi cred ca facem poze in parc unde ne-am cunoscut noi mai este doar o locatie goala nici nu stiu daca mai exista clubul acela iar parcul este in drumul nostru spre restaurant
da am vb si cu tipul la care e cana mea si ne intalnim diseara sa facem schimb :lol: cica la urmatoarea comanda am transportul gratuit

e bine ca ai rezolvat-o cumva cu cana uite asa se leaga prietenii din accidente dastea :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:40 
Veteran

Butterflyanna26 scrie:

ma bucur ca s-a remediat problema cu canuta :hug:
eu sunt adepta pozelor in natura ca dau mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:44 
Veteran

am fugit la :food: masa ne auzim mai tarziu
pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:46 
Diva

serban_anda2005 scrie:
am fugit la :food: masa ne auzim mai tarziu
pupici

sa ai pofta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:47 
Diva

Iubitele eu mi-am terminat sesiune de vb pe mess cu miresoiul k a plecat la munca.Ma duc si eu putin prin oras cu toate k ninge intr-una....sper sa nu ajung om de zapada inapoi :lol:
V-am pupat si spor la miresit :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:47 
Diva

roxisss scrie:
e bine ca ai rezolvat-o cumva cu cana uite asa se leaga prietenii din accidente dastea :lol:

da :lol: bine ca este din bucuresti tipul ca altfel trebuia sa chem curierul si pana venea cred ca
nu-l mai primeam asa ii dadeam doar juma de cadou

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 13:49 
Diva

manu86 scrie:
Iubitele eu mi-am terminat sesiune de vb pe mess cu miresoiul k a plecat la munca.Ma duc si eu putin prin oras cu toate k ninge intr-una....sper sa nu ajung om de zapada inapoi :lol:
V-am pupat si spor la miresit :ok:

plimbare placuta si sa te imbraci bine sa nu racesti :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:23 
Diva

ionela_mihaela scrie:
superr.....noi ne-am cunoscut intr-un club....si din pacate acum nu mai este, este o sala de biliard in prezent :lol:

noi vom face sedinta foto la manastire unde vom avea cununia religioasa...este un rau in jur...ies foto frumoase acolo

http://www.dragomirna.ro/

Am revenit acasa de la coafor, m-am facut frumusica, am pus de papa pt nepotica mea si pt mine..si apoi plec la lucru

Am fost de doua ori la Dragomirna, dar locul asta mi-a ramas in suflet....este superb...
Noi o sa facem poze in Parc dupa cununia civila, iar la cununia reliosa, o sa facem poze in curtea Bisericii si undeva pe Rucar-Bran.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:33 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Am revenit acasa de la coafor, m-am facut frumusica, am pus de papa pt nepotica mea si pt mine..si apoi plec la lucru

Am fost de doua ori la Dragomirna, dar locul asta mi-a ramas in suflet....este superb...
Noi o sa facem poze in Parc dupa cununia civila, iar la cununia reliosa, o sa facem poze in curtea Bisericii si undeva pe Rucar-Bran.

Pup eu fata frumoasa :hug: sa-ti fie de bine, pofta mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:35 
Diva

serban_anda2005 scrie:

Pup eu fata frumoasa :hug: sa-ti fie de bine, pofta mare

:hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:37 
Diva

aoleu, ce mult ati scris

sa iau pe rand ..
in primul rand, va salut si va pup, se pare ca din ce in ce mai rar dau pe aici..
1. despre furat.. vreau sa ma fuure, ca sa ma relaxez putin din nebunia generala. imi iau un cameraman cu mine (nu stiu daca v-am spus, dar am 2) si sa mai vedem ce zice foto.
2. verighete - am gasit ceva la aproape 2000e, vreau neaparat sa aiba ketricele a mea, ca sa se potriveasca .cu inelul de logodna. vom vedea daca ajungem sa le luam pe alea sau altele, in acelasi gen
3. felicitari pentru nasi, rox!
4. melodia de deschidere - am un vals misto, nu stiu cum se numeste :nblink: , dar mai vedem. al meu ma bate la cap cu love in sicilia - amadeus, dar e "vals" pe departe
5. ce ati pregatit de valentines day? eu nu tin sarbatoarea, mi se pare o prostie comerciala - dar luna asta ne-am cunoscut, e ziua mea, e 14, e 24.. si trebuie sa facem ceva mai deosebit. ma gandeam sa fugim undeva, dar pe vremea asta.. :zombie:

:hug: , eu mi-am facut un ceai, ma simt cam rau.. si astept colegi la mine :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:42 
Veteran

bine v-am găsit dragele mele :lips:
am terminat şi eu mâncarea, am pus-o la foc şi acum.... mireseală cu voi... :nchat:
îmi place că aţi miresit azi ceva... :njump:

pt şedinţa foto din AB avem o mulţime de locuri frumoase, oraşul fiind oraş istoric... ca de altfel, nunta se va ţine într-una din sălile cetăţii... locul pe unde vrem să facem pozele se numeşte "Traseul celor 3 fortificaţii" şi este superb !!! am pus câteva poze în picasa, vă dau linkul mai jos :love:

noi ne-am gândit să facem şedinţa foto, cu o zi sau 2 înainte de ziua nunţii... am scurta din timpul rezervat mersului cu alaiul, biserica şi pozele cu familia... dar când am propus asta, mi-a "sărit" soacra-n cap... cum să mă îmbrac de atâtea ori în rochie... :blink: ... fiind vb de 2 nunţi... :ok:

cât despre furat, am zis şi ieri că vreau să iau foto cu mine, şi nu vreau să mergem într-un club... vreau la un resto frumos să bem un pahar de vin... dacă nu cer prea mult :nlol:

Miha, ce frumoasă este mănăstirea Dragomirna... super locaţia !!! :heart:
Anna, dacă păţeam eu aşa cu cana miresoiului cred că faceam ca trenul în gară, mai ales că mai sunt doar 3 zile... :curse: :rofl:
Anda, poftă mare / să-ţi fie de bine :nlol:
Manu, aruncă şi spre mine cu puţină zăpadă :ndance:

vă îmbrăţişez !!!

http://picasaweb.com/mlcu7za :clap:

idei poze TM -> http://hi5.com/friend/photos/displayUse ... =260806499

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:43 
Diva

SweetNicoleta scrie:
noi vom face sedinta foto la manastire unde vom avea cununia religioasa...este un rau in jur...ies foto frumoase acolo

http://www.dragomirna.ro/

Noi o sa facem poze in Parc dupa cununia civila, iar la cununia reliosa, o sa facem poze in curtea Bisericii si undeva pe Rucar-Bran.[/quote]

sa-ti fie de bine ca te-ai facut frumusica si pofta mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2010, 14:44 
Diva

Cat_Eyes scrie:
aoleu, ce mult ati scris

sa iau pe rand ..
in primul rand, va salut si va pup, se pare ca din ce in ce mai rar dau pe aici..
1. despre furat.. vreau sa ma fuure, ca sa ma relaxez putin din nebunia generala. imi iau un cameraman cu mine (nu stiu daca v-am spus, dar am 2) si sa mai vedem ce zice foto.
2. verighete - am gasit ceva la aproape 2000e, vreau neaparat sa aiba ketricele a mea, ca sa se potriveasca .cu inelul de logodna. vom vedea daca ajungem sa le luam pe alea sau altele, in acelasi gen
3. felicitari pentru nasi, rox!
4. melodia de deschidere - am un vals misto, nu stiu cum se numeste :nblink: , dar mai vedem. al meu ma bate la cap cu love in sicilia - amadeus, dar e "vals" pe departe
5. ce ati pregatit de valentines day? eu nu tin sarbatoarea, mi se pare o prostie comerciala - dar luna asta ne-am cunoscut, e ziua mea, e 14, e 24.. si trebuie sa facem ceva mai deosebit. ma gandeam sa fugim undeva, dar pe vremea asta.. :zombie:

:hug: , eu mi-am facut un ceai, ma simt cam rau.. si astept colegi la mine :)

buna cat hai ca ne-ai scris si tu o povestioara
sper sa te faci bine si poate fugiti si voi undeva la soare :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]