Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 01 Apr 2006, 00:11 
Diva

Citat:

si cum o porti? pe umar sau numai din aia plic? nu o sa arate ciudat cu buchetul in mana?

posetuta e inevitabila...servetele, chestii pt retusul machiajului, tic-tac, unde sa le tii? o sa ne descurcam cumva cu amandoua...buchetul si poseta...eu vreau o posetuta pe care o sa o tin in mana...si nu vreau sa fie tip saculet, nu-mi plac deloc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 02:08 
Diva

Citat:

nu sunt neaparat frumosi saculeti dar sunt practici :) ii arungi pe incheietura mainii si rezolvi problema posetei. eu probabil o sa aleg un saculet micutz...sau poseta...de loc ...nu sunt obisnuita sa port decat rucsac (unde bag laptopul de obicei) in mod normal si ar fi chin sa port poseta...

o sa fie mai greu pana la restaurant, ca acolo o pui pe masa...si gata...
probabil ca o sa o pasez la cineva din apropierea mea, sigur o sa fie cineva din familie, si cand o sa am nevoie...o sa apelez la ea...deci nu cred ca trebuie sa o am mereu in mana...plus ca mai vreau sa am si evantai...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 02:16 
Diva

Citat:

si sigur nu duc mobilul dupa mine la nunta ca as fi chiar disperata

clar...zi fara mobil, nici nu vreau sa aud de el in ziua nuntii, doar o sa am destule care sa ma preocupe...dar sunt chestii care trebuie puse undeva, deci posetuta e necesara...

las' ca ne descurcam noi cumva...doar daca nu ne facem cumva un buzunar secret la rochie...sau la capa, in cazul tau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2006, 13:12 
Veteran

eu abia astept sa vin in Romania sa vad ce-mi place si ce-mi voi cumpara pentru nunta.Eu imi doresc o rochie cu trena,voalul lung,flori naturale in par si fara diadema sau coronita,o gentuta de mireasa super,pantofi inalti....multe mai vreau eu.Cine stie cum voi fi pana la urma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2006, 03:06 
Veteran

ie.......ms. Nu stiam ca le am...ms. inca o data.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 01:07 
Veteran

si noi la fel am scris pe ale noastre.numele si data nuntii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 13:41 
Diva

o iau de la capat la capitolul asta si trecem pe lista:
restaurant, biserica, nasi, cavaleri, domnisoare de onoare, rochie, costum mire, pantofi, accesorii (voal, manusi, gentuta, bijuterii, parura), decoratiuni, buchet, lumanari, aranjament masina, muzica, fotograf, cameraman, invitatii, vinul (mai avem de luat taria)... nu stiu daca nu am uitat ceva... :mellow:
mai avem doar 2 luni... trebuie sa mai dam comanda de tort si prajituri, sa vedem la starea civila... sa termin de facut cocardele si marturiile... si nu mai stiu, m-am zapacit :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]