Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 22:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 14 Feb 2010, 23:46 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor...../ce comice sunteti?cu mai sau m-ai....:D ce faceti astazi?eyu m pregatesc sa ies pana in oras.....este asa frumos afara.......a iesit si soarele si nu e frig delok....yupiiiii...va doresc o duminica placuta

eu zic ca nu e comic deloc...:)
Sincer , la Serene e singura greseala pe care am vazut-o.Dar daca ma apuc sa dezbat toate greselile gramaticale care se fac pe site, cred ca mi-as relua renumele de cea mai rea de pe forum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 09:24 
Diva

Buna dimineata fetelor !

Cum ati petrecut de Valentine's day? :) aici ma refer la fetele care tin la aceasta sarbatoare , pentru mine nu inseamna mare lucru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 09:45 
Diva

laura_sandu scrie:

eu zic ca nu e comic deloc...:)
Sincer , la Serene e singura greseala pe care am vazut-o.Dar daca ma apuc sa dezbat toate greselile gramaticale care se fac pe site, cred ca mi-as relua renumele de cea mai rea de pe forum.

chiar nu e comic, vorba ta Laura si de multe ori am vazut greseli majoooore la cateva persoane, ce e mai rau e ca se repeta greselile si ca nu isi dau seama. mai mult ca sigur ca si eu si oricare din noi am mai gresit, poate dintr-o tasta aiurea, poate din neatentie, dar nu constant, iar daca la mine vreodata vedeti ceva ce sare mereu in ochi, chiar va rog sa-mi atrageti atentia.

nu cred ca a atrage atentia cuiva legat de gramatica limbii romane inseamna ca esti rea , eu consider ca este chiar important, iar daca pers respectiva se va supara, este problema ei. sa vedem atunci cand va trebui sa faca o adresa catre o societate (job) sau chiar o scrisoare catre o ruda si se trezeste ca i se atrage atentia de catre aceasta sau chiar este respinsa la interviu pe motiv de necunoastere a limbii romane :), CE MAI FACE? se supara si spune ca respectivul e rau si ca are ceva cu ea? :D

deci cum ziceai, nu e comic, E CHIAR GRAV

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 09:50 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor ! Cum ati petrecut de Valentine's day? :)

buna dimineata.Noi am fost aseara vreo 2 ore in oras cu niste prieteni.Din pacate localul era arhiplin si ventilatia nu prea buna...Asa ca am venit amandoi acasa mirosind ca o tutungerie.De cand m-am lasat de fumat sincer nu mai suport sa miros asa.Ma intreb cum ma suportam inainte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:06 
Diva

fetelor.....de azi am inceput o cura de slabire .Ma enerveaza numai gandul...pentru ca nu am tinut in viata mea una.Dar din pacate nu cred ca reusesc sa ajung la pilates si tae bo prea curand.
Asa ca nu pot decat sa fac cura ca sa slabesc , pentru ca nu ma mai suport :cry: :cry: :cry:
Oricum, sper sa rezist 2 saptamani cat tine cura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:13 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor.....de azi am inceput o cura de slabire .Ma enerveaza numai gandul...pentru ca nu am tinut in viata mea una.Dar din pacate nu cred ca reusesc sa ajung la pilates si tae bo prea curand.
Asa ca nu pot decat sa fac cura ca sa slabesc , pentru ca nu ma mai suport :cry: :cry: :cry:

dc nu-ti iei un program pe dvd sa faci acasa? asa le poti combina :)

din punctul meu de vedere, miscarea e sfanta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:16 
Diva

buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:20 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor !

Cum ati petrecut de Valentine's day? :) aici ma refer la fetele care tin la aceasta sarbatoare , pentru mine nu inseamna mare lucru

a fost ziua unui prieten si am petrecut intr-un pub. a fost o atmosfera super. chiar m-am distrat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:21 
Diva

laura_sandu scrie:

in ce consta cura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:27 
Diva

Citat:

chiar nu e comic, vorba ta Laura si de multe ori am vazut greseli majoooore la cateva persoane, ce e mai rau e ca se repeta greselile si ca nu isi dau seama. mai mult ca sigur ca si eu si oricare din noi am mai gresit, poate dintr-o tasta aiurea, poate din neatentie, dar nu constant, iar daca la mine vreodata vedeti ceva ce sare mereu in ochi, chiar va rog sa-mi atrageti atentia.

nu cred ca a atrage atentia cuiva legat de gramatica limbii romane inseamna ca esti rea , eu consider ca este chiar important, iar daca pers respectiva se va supara, este problema ei. sa vedem atunci cand va trebui sa faca o adresa catre o societate (job) sau chiar o scrisoare catre o ruda si se trezeste ca i se atrage atentia de catre aceasta sau chiar este respinsa la interviu pe motiv de necunoastere a limbii romane :), CE MAI FACE? se supara si spune ca respectivul e rau si ca are ceva cu ea? :D

deci cum ziceai, nu e comic, E CHIAR GRAV

eu nu ma supar pentru faptul ca mi s'a atras atentia ci chiar ma bucur pentru ca asa am grija ca pe viitor sa incerc sa nu m'ai fac aceleasi greseli...eu nu consider ca Laura sau Clarut sunt rele pentru faptul ca mi'au atras atentia ca am facut niste greseli gramaticale...
Noi nu am sarbatorit Valentine's Day ...pentru ca noi nu tinem sarbatoarea asta...nu avem nevoie de o zi anume ca sa ne declaram dragostea....
PS: Buna dimineatza :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:28 
Diva

Ayrun scrie:

dc nu-ti iei un program pe dvd sa faci acasa? asa le poti combina :)

din punctul meu de vedere, miscarea e sfanta :)

Si eu gandesc la fel.Fara miscare...e zero cura de slabire.
Dar...voi face abdomene cu ab rocket si ma plimb cu caruciorul 2 ore in fiecare zi.Momentan nu pot mai mult.Sper sa reusesc din martie sa merg si la sala.
Programele acasa pe DVD nu ma stimulzeaza...pur si simplu nu pot sa fac singura .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:29 
Diva

laura_sandu scrie:

eu de anul trecut din septembrie pana acum am slabit 10 kg ... dar nu pot spune ca am tinut o cura de slabire anume ... doar am avut grija la ce mananc si am renuntat la fast food'uri si mai putine dulciuri ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:30 
Diva

app Laura niste poze ceva de la botez nu ne arati si noua ? :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:30 
Diva

anidaaa scrie:

in ce consta cura?

e o cura de slabire cu carne de vita....destul de dura.2 saptamani trebuie sa ma tin de ea.
Cura de slabire daneza se numeste.
Am un prieten care a facut-o de 2 ori.Prima oara a slabit 14 kg si a doua oara 9 kg.Si nu s-a ingrasat dupa....Sper sa reusesc si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:35 
Diva

serene scrie:
app Laura niste poze ceva de la botez nu ne arati si noua ? :nblink:

o sa pun cateva....deocamdata nu le-am selectat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:36 
Diva

laura_sandu scrie:
e o cura de slabire cu carne de vita....destul de dura.2 saptamani trebuie sa ma tin de ea.
Cura de slabire daneza se numeste.
Am un prieten care a facut-o de 2 ori.Prima oara a slabit 14 kg si a doua oara 9 kg.Si nu s-a ingrasat dupa....Sper sa reusesc si eu.

cred ca am tinut-o si eu. dar nu am rezistat decat 2 zile. mi s-a facut rau si aveam o stare de sfarseala. se bazeaza pe proteine fara pic de lactate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 10:40 
Diva

anidaaa scrie:

cred ca am tinut-o si eu. dar nu am rezistat decat 2 zile. mi s-a facut rau si aveam o stare de sfarseala. se bazeaza pe proteine fara pic de lactate.

Are oua, carne de vita, salata, iaurturi, spanac, fructe, peste, pui, branza de vaci.....e destul de complexa.
Eu sincer nu mananc asa mult, dar mananc prost....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 12:19 
Diva

buna dimineata!!! noi nu am sarbatorit in nici un fel anul asta ziua indragostitilor cu toate ca eu vroiam sa fac rezervare la un local dar m-am razgandit pana la urma...astept sa nasc si apoi mai vedem ce facem...acum chiar nu am chef sa merg :( laura iti urez succes in lupta cu kg si sper sa slabesti cat mai repede...ai multe kg de dat jos? acum sunt si eu putin stresata pt ca daca fac cezariana o sa slabesc mai greu dar o sa vedem ce va fi pana la urma...partea naspa este ca pe 17 martie are cununia cumnatica mea si cu siguranta o sa arat ca o balenuta ca nu am cand sa-mi revin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 12:25 
Diva

lily scrie:
buna dimineata!!! noi nu am sarbatorit in nici un fel anul asta ziua indragostitilor cu toate ca eu vroiam sa fac rezervare la un local dar m-am razgandit pana la urma...astept sa nasc si apoi mai vedem ce facem...acum chiar nu am chef sa merg :( laura iti urez succes in lupta cu kg si sper sa slabesti cat mai repede...ai multe kg de dat jos? acum sunt si eu putin stresata pt ca daca fac cezariana o sa slabesc mai greu dar o sa vedem ce va fi pana la urma...partea naspa este ca pe 17 martie are cununia cumnatica mea si cu siguranta o sa arat ca o balenuta ca nu am cand sa-mi revin

Mai am de dat 4 kg jos sa ajung cum eram inainte de sarcina.Dar vreau sa slabesc inca 5-6 in plus.Asa ca....am ceva de muncit.
Tu cat te-ai ingrasat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2010, 12:33 
Diva

laura_sandu scrie:
Mai am de dat 4 kg jos sa ajung cum eram inainte de sarcina.Dar vreau sa slabesc inca 5-6 in plus.Asa ca....am ceva de muncit.
Tu cat te-ai ingrasat?

eu m-am ingrasat 9-10 kg dar am burta foarte mare, in rest nu am pus mare lucru

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]