Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 16 Feb 2010, 13:00 
Diva

fetelor...mie mi-e un rau de nu mai pot de la cura asta de slabire.
Problema cu ea e ca nu beau decat un ceai dimineata.Si eu, de cand eram gravi, m-am obisnuit sa mananc dimineata.Parca retraiesc perioada sarcinii...ca mi-e un rau de nu pot sta pe picioare.Sper sa ma obisnuiesc pe maine , poimaine....ca imi doresc sa o tin 2 saptamani... :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 13:04 
Diva

Ayrun scrie:
buna seara fetele

va anunt cu bucurie maaaaaareeee ca o sa fiu mamica pentru a doua oara :had_d:

si suntem tare, tare fericiti :D

Ce veste minunata !!!! :flowers:
Cata bucurie este in casa voastra acum !!!! :ncake: :nchampagne:
Felicitari si sa ai parte alaturi de familia ta,de tot ce e mai bun pe lumea asta iubito :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 13:28 
Diva

[/quote] Poti sa imi dai mai multe detalii?
Eu am studiat si mi-am intrebat prietenii care lucreaza in domeniul bancar.Si am fost sfatuita sa deschid contul la Banca Transilvania, care are mai multe variante de fonduri de investitii.Eu am ales varianta BT Classic.[/quote]

Buna dimineata!
Laura ai aici cateva detalii despre depozitul pentru copii.
Daca mai ai intrebari.... cu mare drag!
Depozitul pentru copii are scadenta unica, si anume ziua in care copilul implineste 18 ani.
Plata dobanzii se efectueaza prin capitalizare anuala in contul de depozit,in ziua corespunzatoare datei de deschidere a depozitului.
Nu sunt permise retrageri partiale.
Daca il lichidezi inainte de scadenta primesti dobanda pentru sumele existente in cont, in perioada cuprinsa intre data celei mai recente aniversari anuale a depozitului si data retragerii anticipate, nu se primeste dobanda.
Dobada este de 7.5% pe an la lei si 4% la euro. Dobanda este fixa pe perioade de cate 1 an la lei si pentru euro fixa in primii 3 ani dupa care fixa pe 1 an.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 13:41 
Diva

Ayrun scrie:
aaaa si mai e o chestie, dupa ce ai nascut , poti ramane foarte repede gradi iar :)

Felicitari Anca!!! Suuuper! Sa ai o sarcina usoara! :napplause: :hug:

Si eu am avut ceva emotii luna aceasta, dupa o intarziere de 5 zile :(( am crezut ca intru in randul mamicilor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 13:48 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor...mie mi-e un rau de nu mai pot de la cura asta de slabire.
Problema cu ea e ca nu beau decat un ceai dimineata.Si eu, de cand eram gravi, m-am obisnuit sa mananc dimineata.Parca retraiesc perioada sarcinii...ca mi-e un rau de nu pot sta pe picioare.Sper sa ma obisnuiesc pe maine , poimaine....ca imi doresc sa o tin 2 saptamani... :cry:

Eu nu am rezistat niciodata cu dieta daneza.... mi se pare fff grea....succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 15:03 
Diva

tirusimona scrie:

Eu nu am rezistat niciodata cu dieta daneza.... mi se pare fff grea....succes!

pai daca mi-e rau si maine... ma las pagubasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 15:22 
Diva

laura_sandu scrie:
pai daca mi-e rau si maine... ma las pagubasa.

Am eu una cu care am slabit 8 kg in 2 luni, dar nu am tinut-o ca la carte, prietena mea a slabit 14 kg in 2 luni cu ea, daca vrei o sa ti-o trimit pe mail in seara aceasta cand ajung acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 15:30 
Diva

buna,fetelor!
Anca,felicitari!
Laura,ai grija sa nu te imbolnavesti!
Aseara au venit niste prieteni pe la noi,ea este insarcinata in luna a 8-a....e asa frumoasa,cu burtica,desi ea sspune ca e mare, :) mie mi se pare f frumoasa...incepem sa ne dorim si noi un copil,cine stie poate vin si eu cu o veste peste ceva vreme.
Va pup pe toate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 16:43 
Diva

tirusimona scrie:

Am eu una cu care am slabit 8 kg in 2 luni, dar nu am tinut-o ca la carte, prietena mea a slabit 14 kg in 2 luni cu ea, daca vrei o sa ti-o trimit pe mail in seara aceasta cand ajung acasa.

trimite-o....desi eu sper sa slabesc cu asta si peste 2-3 sapt sa ma apuc de sport....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 20:01 
Diva

este greu sa tii o dieta atat de drastica...ai grija sa nu te imbolnavesti laura......cumnata mea luase peste 25 de kg....in timpul sarcinii...dar acuma a juns sa fie mai slaba ca inainte fara o dieta ....fetitza are 8 luni si datorita programului dificil de somn si masa a fetei...a slabit atat de mult......un copil necesita mult efort si stres...cred ca ai sa slabesti si fara o dieta atat de grea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 21:22 
Diva

puffy_is scrie:
este greu sa tii o dieta atat de drastica...ai grija sa nu te imbolnavesti laura......cumnata mea luase peste 25 de kg....in timpul sarcinii...dar acuma a juns sa fie mai slaba ca inainte fara o dieta ....fetitza are 8 luni si datorita programului dificil de somn si masa a fetei...a slabit atat de mult......un copil necesita mult efort si stres...cred ca ai sa slabesti si fara o dieta atat de grea

stiu ca o sa slabesc...dar vreau sa grabesc procesul.Nu am rabdare 8 luni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:02 
Diva

te cred ca nu ai rabdare....eu am burtica si ma grabesc de 1 an sa o dau jos....si mananc doua m,ese pe zi...si tot mie raui ca mananc mai putin....dapa-i tu.....ai grija doar sa nu te imbolnavesti ,eu am renuntat de 3 ori pana acuma:D dar sper de data asta sa reusesc ca m-am lasat demulte:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:10 
Diva

buna seara fetelor si multumesc mult pt urari :hug: :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:44 
Diva

laura_sandu scrie:

stiu ca o sa slabesc...dar vreau sa grabesc procesul.Nu am rabdare 8 luni.

parca ziceai ca nu mananci mult cat mananci prostii. de ce nu incerci sa mananci regulat si sanatos, alimente cu cat mai putine calorii si sa bei multa apa...eu cred ca atunci cand nu esti gurmand un regim sanatos e cel mai potrivit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:53 
Diva

asa e....eu inainte beam numai sucuri cu acid...care nu sunt bune delok....cu toate ca si acuma tanjesc dupa ele...si mancam multa multa ciocolata....acuma am renuntat la amandoua....si beau foarte multa apa plata......iar cu mancarea cat mai putine prajeli.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 11:02 
Diva

Buna dimineata fetelor !

eu de bine de rau nu am tinut in viatza mea cura de slabire, mereu am fost schiloada, dar in schimb faceam ceva miscare, unde stau si langa un fost sportiv, maestru in slabiri. acum e adevarat ca ceva ceva a mai ramas la burtica , dar nu m-as apuca de o astfel de cura nici sa ma bati :wall:, asta ar insemna sa ma chinui singura si sa-mi mai provoc si alte prob de sanatate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 11:17 
Diva

buna dimineta fetele!!!stiu ca nu asta ar trebui sa fie stresul meu acum, dar si eu ma gandesc la kg pe care am inceput sa le iau. nu mananc prostii si niciodata nu am mancat, dar de vreo 2 saptamani am inceput sa pun la aripioare fara sa imi modific dieta, adica sa mananc in plus. ma gandesc ca in ritmul asta o sa-mi creasca un :back: cat casa. :eek:
stiu ca acum nu trebuie sa ma tin de diete si prostii din astea, dar abia astept sa se faca cald sa fac mai multa miscare pe afara. :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 11:34 
Diva

madutz scrie:
de vreo 2 saptamani am inceput sa pun la aripioare fara sa imi modific dieta, adica sa mananc in plus.

e normal sa se intample asta, inseamna ca e prima zona predispusa la ingrasare, dar vei scapa de ele fara probleme, sunt convinsa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 11:52 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor !

eu de bine de rau nu am tinut in viatza mea cura de slabire, mereu am fost schiloada, dar in schimb faceam ceva miscare, unde stau si langa un fost sportiv, maestru in slabiri. acum e adevarat ca ceva ceva a mai ramas la burtica , dar nu m-as apuca de o astfel de cura nici sa ma bati :wall:, asta ar insemna sa ma chinui singura si sa-mi mai provoc si alte prob de sanatate

tu esti norocoasa ayrun...n-ai de unde sa stii ce-ai face dc te-ai trezi cu 15 kg in plus...s-ar putea sa fii chiar mai drastica :) si o cura, dc e facuta cu cap, nu inseamna pb de sanatate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 12:03 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor !

Sincer, nici eu nu am facut cura niciodata, desi am tendinte de ingrasare.Dar am inceput sa ma ingras dupa ce m-am maritat si m-am complacut ca o nesimtita :~*
Mereu am facut sport, dar restrictii la mancare nu mi-am pus...
Dar acum.....NU MAI SUPORT!!!!Hainele stau pe mine oribil.....cremele nu au nici un efect...si vine vara.Vreau peste o luna sa ma duc cu Alexandru la piscina.Nu vreau sa imi fie rusine sa ma dezbrac in costum de baie...
Clarut....eu mananc prost....in sensul ca mananc dulciuri....astea trebuia sa le scot.In rest...mancam numai pui si peste(niciodata prajite), beau numai apa(foarte rar o cola:D), mananc multe fructe, nu mancam paine....dar nu am slabit.Asa ca sunt nevoita sa schimb macazul....
Nu imi place sa fiu in postura in care sa zica lumea:ai numai 3 luni de la nastere....nu conteaza ca esti mai grasa.Nu vreau sa fiu ca la 25 de ani de 50 de kg....dar vreau sa ma simt bine cand ma uit in oglinda si sa imi stea bine hainele pe mine.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]