Ultima vizită a fost: Acum este 11 Iul 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 17 Feb 2010, 14:31 
Diva

Ayrun scrie:

auzi dara ce varste au, daca nu te superi :)

50...dar cred ca sunt chestii care trebuie discutate cand suntem lucizi cu totii O:)
Eu sincer sper sa nici nu traiesc pana la 70 de ani....dar stiu eu cum ajung?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:32 
Diva

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor de acum:D eu abia am venit de la fac...cu un pachetel de nervi dar trece repede....madutza vad ca ai probleme deja cu ingrasatul:)) ce o sa facy cand vei ajunge spre finalul sarcinii?burtica aia are frumusetea ei cand esti insarcinata:P .
cat despre suparare de la dieta nu are rost...e bine ca nu s-a suparat nimeni.......laura intr-adevar e greu sa te obisnuiesti sa nu mananci dimienatza....si eu ma simteam mai nashpa cand am renuntat la masa de dimineatza.....dar m-am obisnuit si acuma abia daca mi se face foame la 12......dar incerc sa mananc la 12 cat de putin....

dar ai inceput si tu o dieta?sau care este motivul pt care nu mananci dimineata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 14:35 
Diva

ad am inceput si eu o dieta.....eu nu sutn grasutza de felul meu doar ca am burtica...si de cand am inceput anticonceptionalele am pus aripioare si pe solduri:D si se aduna celulele de grasime ca am ajuns sa nu imi placa cum imi mai sta in costum de baie....doar de la burtik....eu incerc sa o ascund caci stau cu ea trasa dar se vede celulita si vreau sa scap de ea.Eu am renuntat la sucuri , beau doar apa.....dimineatza nu mananc ,fara grasimi...acuma cu postul imi e si mai usor.....si am renuntat la dulciuri...cu toate ca ciocolata era favorita mea....dar mai face si eforturi....plus mai fac masaj seara si dimineatza cu gel anticelulitic.......sper sa dea rezultate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 16:54 
Diva

buna fetele, ayrun, felicitari, o sarcina cat mai usoara :flowers:
eu sunt cea mai delasatoare la capitolul diete si regim, culmea am in casa o camera speciala, unde e centrala si am aparate de fitness, bicicleta, banda, aparat de forta... numa ca le sterg de praf :wall:
cat despre a-mi duce parintii la azil, no way, sunt altii batuti de soarta, care fug de acolo, de ce sa-mi chinui parintele si sa-l consider povara???
din pacate nu apreciem ce avem decat atunci cand ii pierdem :cry:

lily, nastere usoara, sa va bucurati de bebita... de ely mai stiti ceva?? eu nici macar pe mess nu am mai vazut-o :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 17:25 
Diva

amely85 scrie:
buna fetele, ayrun, felicitari, o sarcina cat mai usoara :flowers:
eu sunt cea mai delasatoare la capitolul diete si regim, culmea am in casa o camera speciala, unde e centrala si am aparate de fitness, bicicleta, banda, aparat de forta... numa ca le sterg de praf :wall:
cat despre a-mi duce parintii la azil, no way, sunt altii batuti de soarta, care fug de acolo, de ce sa-mi chinui parintele si sa-l consider povara???
din pacate nu apreciem ce avem decat atunci cand ii pierdem :cry:

lily, nastere usoara, sa va bucurati de bebita... de ely mai stiti ceva?? eu nici macar pe mess nu am mai vazut-o :roll:

de ce intelege toata lumea prin azil...spital unde abandonam pe cineva?Eu nu ma gandeam asa ceva.Ma gandeam la un azil frumos...unde sunt ingrijiti bine, supravegeati de medici si unde traiesc impreuna cu persoane de aceeasi varsta.
Normal ca acum....ai mei fiind tineri radem pe tema asta.Dar,cum a fost una din bunicile mele....care s-a sclerozat si 3 ani a stat la sora lui tata....sincer cred ca era mult mai bine si npt ea si pt familie daca statea la azil, chiar daca a fost ingrijita bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 17:35 
Diva

sincer noi nu am discutat despre asa ceva...dar nu consider ca daca sunt dusi la azil sunt abandonati pt ca acolo de bine de rau au pe cineva calificat cre se ocupa de ei si pot sa le acorde primul ajutor in caz ce nevoie plus ca au si cu cine vorbi si cu siguranta suferinta este mai usoara decat sa se vada pe capul copiilor...cred ca as opta pt asa ceva in momentul cand nu mai imi pot purta singura de grija dar atata timp cat sunt in putere si ma pot descurca singura cred ca cel mai bine imi este acasa la mine...spun asa pt ca depinde foarte mult de ce ne ofera batranetea la fiecare...bunica mea a murit la 82 de ani si pot sa spun ca nu a avut nevoie sa stea la nimeni, s-a putut descurca singura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 18:00 
Diva

lily scrie:
sincer noi nu am discutat despre asa ceva...dar nu consider ca daca sunt dusi la azil sunt abandonati pt ca acolo de bine de rau au pe cineva calificat cre se ocupa de ei si pot sa le acorde primul ajutor in caz ce nevoie plus ca au si cu cine vorbi si cu siguranta suferinta este mai usoara decat sa se vada pe capul copiilor...cred ca as opta pt asa ceva in momentul cand nu mai imi pot purta singura de grija dar atata timp cat sunt in putere si ma pot descurca singura cred ca cel mai bine imi este acasa la mine...spun asa pt ca depinde foarte mult de ce ne ofera batranetea la fiecare...bunica mea a murit la 82 de ani si pot sa spun ca nu a avut nevoie sa stea la nimeni, s-a putut descurca singura

si bunica mea are 75 de ani si e bine merci.Dar ...bunicul lui Ionut sta cate 3 luni la fiecare copil..are inceput de Alzheimer, trebuie schimbat si spalat....Ai dreptate, sunt doar anumite cazuri cand este necesara discutia asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 18:35 
Diva

buna fetelor!
imi place subiectul cu azilul! mai gasesc pe cineva care are o parere similara cu a mea si anume ca un azil nu inseamna abandonul pariontelui ci poate o mai buna ingrijire si atentie din partea unui personal calificat.
si eu am discutat cu mama despre subiectul asta si mi-a zis clar ca decat sa fie o povara pt noi mai bine sa-si petreaca batranetea decent.
si eu vreau la fel.
Doamne fereste decat sa fiu o problema in plus pt copilul meu care va avea o familie a lui si care va prima, bineinteles,prefer sa vina la mine din placere si nu din obligatie.
si asta nu inseamna ca nu-mi iubesc parintii sau ca Andrei nu ma va iubi.
am vazut chiar acum cateva saptamani un reportaj despre un azil-spital ok din toate punctele de vedere. batranii erau tratati foarte bine, camere de lux, mancare ca la restaurant posibilitatea de a stabili contacte cu cei de aceeasi varsta, plimbari in natura...era ca la statiune. copii ii vizitau...
decat sa stau intr-un apartament de bloc, fiindu-mi frica sa nu patesc ceva si sa ma gaseasca moarta in casa , zic ca varianta azilului este cea mai buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 18:57 
Diva

cred ca si eu am vazut acelasi reportaj.intr-adevar conditiile erau super si preturile pe masura :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 21:52 
Diva

eu una tot un azil consider ca e... plus de asta nu cred ca se gasesc multe centre la noi de acest tip dotate intradevar :eek:
eu vb strict din punctul meu de vedere, nu vreau sa imi vad parintii acolo, indiferent de cat de bine ar fi, sper si imi doresc din tot sufletu ca eu si sora mea sa ii sustinem la batranete, asa cum si ei la randul lor au facut-o cu parintii lor. :roll:
mama, mamei mele a trait pana la 80 de ani, 15 ani nu a putut merge pe picioarele ei, 6 ani ia petrecut la pat, stiu cat de greu este si uneori iti vine sa o iei razna, dar in mom cand nu ii mai ai, parca ai mai trage cel putin o viata sa ii mai vezi si sa-ti fie alaturi :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 22:36 
Diva

amely85 scrie:
eu una tot un azil consider ca e... plus de asta nu cred ca se gasesc multe centre la noi de acest tip dotate intradevar :eek:
eu vb strict din punctul meu de vedere, nu vreau sa imi vad parintii acolo, indiferent de cat de bine ar fi, sper si imi doresc din tot sufletu ca eu si sora mea sa ii sustinem la batranete, asa cum si ei la randul lor au facut-o cu parintii lor. :roll:
mama, mamei mele a trait pana la 80 de ani, 15 ani nu a putut merge pe picioarele ei, 6 ani ia petrecut la pat, stiu cat de greu este si uneori iti vine sa o iei razna, dar in mom cand nu ii mai ai, parca ai mai trage cel putin o viata sa ii mai vezi si sa-ti fie alaturi :cry:

din punctul meu de vedere..alaturi nu inseamna neaparat in aceeasi casa....
Si eu imi iubesc enorm parintii, dar mama are o vorba:dupa ce te casatoresti, familia ta este sotul si copiii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 22:37 
Diva

anidaaa scrie:
buna fetelor!
imi place subiectul cu azilul! mai gasesc pe cineva care are o parere similara cu a mea si anume ca un azil nu inseamna abandonul pariontelui ci poate o mai buna ingrijire si atentie din partea unui personal calificat.
si eu am discutat cu mama despre subiectul asta si mi-a zis clar ca decat sa fie o povara pt noi mai bine sa-si petreaca batranetea decent.
si eu vreau la fel.
Doamne fereste decat sa fiu o problema in plus pt copilul meu care va avea o familie a lui si care va prima, bineinteles,prefer sa vina la mine din placere si nu din obligatie.
si asta nu inseamna ca nu-mi iubesc parintii sau ca Andrei nu ma va iubi.
am vazut chiar acum cateva saptamani un reportaj despre un azil-spital ok din toate punctele de vedere. batranii erau tratati foarte bine, camere de lux, mancare ca la restaurant posibilitatea de a stabili contacte cu cei de aceeasi varsta, plimbari in natura...era ca la statiune. copii ii vizitau...
decat sa stau intr-un apartament de bloc, fiindu-mi frica sa nu patesc ceva si sa ma gaseasca moarta in casa , zic ca varianta azilului este cea mai buna.

eram sigura ca vei avea aceeasi parere...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 22:38 
Diva

ral_ct scrie:
cred ca si eu am vazut acelasi reportaj.intr-adevar conditiile erau super si preturile pe masura :)

noi ne-am interesat pt bunicul lui ionut si costa 18 mil/luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2010, 23:11 
Diva

acei 18 mil.sunt ceva banuzti pentru cei care nu ar avea posibilitatea sa i dea.....dar fiecare are parerile si conceptiile lui......iar parintii difera ....nu sunt toti la fel , ca sa inteleaga anumite lucruri......daca sunt conditii superbe nu ai avea de ce sa nu duci parintele acolo...dar sa fie si el de acord.....ai mei nu cred ca ar fi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 09:21 
Diva

laura_sandu scrie:
din punctul meu de vedere..alaturi nu inseamna neaparat in aceeasi casa....
Si eu imi iubesc enorm parintii, dar mama are o vorba:dupa ce te casatoresti, familia ta este sotul si copiii.

ai mei au casa, au unde sa stea, cred si imi doresc ca din 2 fete, azi pot eu, maine poate sora mea, ma refer aici strict la o farfurie de mancare, curatenie,ajutor dar acolo eu una nu i-as duce si punct, corect pentru noi toate primeaza familia de acum, sot si copii, dar trebuie sa ne gandim ca datorita lor suntem unde suntem, cel putin asa gandesc acum, iar din punctul lor de vedere, mereu rad de noi ca nu s-ar da pe mana noastra, dar nici acolo nu si-ar dorii sa stea.
bunica mea( mama, mamei mele) a avut 3 fete, din 3 doar mama a putut sa o ingrijeasca cea mai mica iar cand nu a mai putut ai mei au cumparat casa tocmai ca se ne mutam si sa o luam si pe ea, fiind singura, mereu zicea saraca: ce se facea ea, ajungea la azil, dar nici acolo pt ca pensia ii era destul de mica :cry:
cel putin din punctul meu de vedere nu mi se pare un sacrificiu enorm sa am grija de ei, noi nu ne dorim decat sa fie sanatosi, mama are 42 de ani si tata 48, inca sunt tineri :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 09:23 
Diva

puffy_is scrie:
acei 18 mil.sunt ceva banuzti pentru cei care nu ar avea posibilitatea sa i dea.....dar fiecare are parerile si conceptiile lui......iar parintii difera ....nu sunt toti la fel , ca sa inteleaga anumite lucruri......daca sunt conditii superbe nu ai avea de ce sa nu duci parintele acolo...dar sa fie si el de acord.....ai mei nu cred ca ar fi....

sunt ceva banuti puffy, dar daca facem o mica socoteala cam tot pe acolo ajungi cu cheltuielile...

ma scuzati, fetele, buna dimineata :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 11:36 
Diva

amely85 scrie:
ai mei au casa, au unde sa stea, cred si imi doresc ca din 2 fete, azi pot eu, maine poate sora mea, ma refer aici strict la o farfurie de mancare, curatenie,ajutor dar acolo eu una nu i-as duce si punct, corect pentru noi toate primeaza familia de acum, sot si copii, dar trebuie sa ne gandim ca datorita lor suntem unde suntem, cel putin asa gandesc acum, iar din punctul lor de vedere, mereu rad de noi ca nu s-ar da pe mana noastra, dar nici acolo nu si-ar dorii sa stea.
bunica mea( mama, mamei mele) a avut 3 fete, din 3 doar mama a putut sa o ingrijeasca cea mai mica iar cand nu a mai putut ai mei au cumparat casa tocmai ca se ne mutam si sa o luam si pe ea, fiind singura, mereu zicea saraca: ce se facea ea, ajungea la azil, dar nici acolo pt ca pensia ii era destul de mica :cry:
cel putin din punctul meu de vedere nu mi se pare un sacrificiu enorm sa am grija de ei, noi nu ne dorim decat sa fie sanatosi, mama are 42 de ani si tata 48, inca sunt tineri :nblink:

ce mama tanara ai, amely! nu-mi vine sa cred! 42...tu cati ani ai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 11:49 
Diva

buna dimineata fetelor!!! 18 mil nu mi se pare o suma foarte mare tinand cont ca si daca stai acasa cu siguranta cheltuiesti mai mult dar din pacate sunt o gramada de oameni care nu au acesti bani :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 12:33 
Diva

Buna fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2010, 12:50 
Diva

clarut scrie:
ce mama tanara ai, amely! nu-mi vine sa cred! 42...tu cati ani ai?

eu am 24 de ani, anul asta fac 25. multumesc frumos, intradevar cine ne vede pe toate 3 nu zice ca suntem fetele cu mama, ci chiar o prietena, in facultate aveam colegi care ma rugau sa ii dau nr de tel al sorei mai mari :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]