Citat:
Mie imi plac f. mult rochiile AT! Tocmai de aceea am vrut si eu sa-mi iau de la ei, dar mi se pare tare ciudat! Pe site-ul personal rochia costa 340 E, dar in realitate e 15800 000 lei. Tocmai asta nu mi se pare corect!!! 340 E mi se pare si mie ok, dar 15800000 si daca o vreau la comanda adica din 2 bucati, pt. ca e intreaga, costa 20 mil. Asta nu mi se pare corect! Si eu lucrez in vanzari, auto! Daca omul vrea o masina la comanda, nu-l pun sa-mi plateasca cu 30 % mai mult!!! Ghinionul lui e ca tre sa astepte mai mult,(dar o are asa cum vrea el) nu o are pe loc! Dupa ce ca-l pun sa astepte, ar trebui sa-l pun sa dea si mai mult???
Pana la urma poate tot de acolo o sa-mi cumpar pentru ca imi plac la nebunie rochiile, dar..... In week-endul asta mai merg si pe la alte magazine, cine stie???
eu am mai spus alta data ca, atunci cand mi-am luat eu rochia (am dat comanda la inceputul lunii februarie), mi s-a spus ca nu-mi pot spune pretul pe loc pt comanda, pt ca in general ei modifica preturile in februarie. pana la urma a ramas pretul de anul trecut, pentru ca s-au decis sa le modifice din martie. probabil ca nu si-au actualizat site-ul, de aceea diferenta dintre site si magazin. insa, cand mi-am facut-o eu, pentru comanda pretul era cu 20% mai mare, nu cu 30%. adica, rochia mea in catalog era vreo 10.800.000, eu trebuia sa platesc cu 20% mai mult (comanda), adica vreo 12.900.000. cu reducerea de la targ a fost vreo 11 milioane in final