Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 09:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol III
MesajScris: 30 Mar 2006, 16:48 
Diva

Citat:

Mie imi plac f. mult rochiile AT! Tocmai de aceea am vrut si eu sa-mi iau de la ei, dar mi se pare tare ciudat! Pe site-ul personal rochia costa 340 E, dar in realitate e 15800 000 lei. Tocmai asta nu mi se pare corect!!! 340 E mi se pare si mie ok, dar 15800000 si daca o vreau la comanda adica din 2 bucati, pt. ca e intreaga, costa 20 mil. Asta nu mi se pare corect! Si eu lucrez in vanzari, auto! Daca omul vrea o masina la comanda, nu-l pun sa-mi plateasca cu 30 % mai mult!!! Ghinionul lui e ca tre sa astepte mai mult,(dar o are asa cum vrea el) nu o are pe loc! Dupa ce ca-l pun sa astepte, ar trebui sa-l pun sa dea si mai mult???
Pana la urma poate tot de acolo o sa-mi cumpar pentru ca imi plac la nebunie rochiile, dar..... In week-endul asta mai merg si pe la alte magazine, cine stie???

eu am mai spus alta data ca, atunci cand mi-am luat eu rochia (am dat comanda la inceputul lunii februarie), mi s-a spus ca nu-mi pot spune pretul pe loc pt comanda, pt ca in general ei modifica preturile in februarie. pana la urma a ramas pretul de anul trecut, pentru ca s-au decis sa le modifice din martie. probabil ca nu si-au actualizat site-ul, de aceea diferenta dintre site si magazin. insa, cand mi-am facut-o eu, pentru comanda pretul era cu 20% mai mare, nu cu 30%. adica, rochia mea in catalog era vreo 10.800.000, eu trebuia sa platesc cu 20% mai mult (comanda), adica vreo 12.900.000. cu reducerea de la targ a fost vreo 11 milioane in final

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2006, 17:03 
Diva

Citat:

Mie imi plac f. mult rochiile AT! Tocmai de aceea am vrut si eu sa-mi iau de la ei, dar mi se pare tare ciudat! Pe site-ul personal rochia costa 340 E, dar in realitate e 15800 000 lei. Tocmai asta nu mi se pare corect!!! 340 E mi se pare si mie ok, dar 15800000 si daca o vreau la comanda adica din 2 bucati, pt. ca e intreaga, costa 20 mil. Asta nu mi se pare corect! Si eu lucrez in vanzari, auto! Daca omul vrea o masina la comanda, nu-l pun sa-mi plateasca cu 30 % mai mult!!! Ghinionul lui e ca tre sa astepte mai mult,(dar o are asa cum vrea el) nu o are pe loc! Dupa ce ca-l pun sa astepte, ar trebui sa-l pun sa dea si mai mult???
Pana la urma poate tot de acolo o sa-mi cumpar pentru ca imi plac la nebunie rochiile, dar..... In week-endul asta mai merg si pe la alte magazine, cine stie???

care e rochia care ti-a placut de pe site-ul AT? ca eram curioasa, m-am uitat pe site si sunt vreo 3-4 la 340 E :wacko: descrie putin :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 17:24 
Diva

Citat:

care e rochia care ti-a placut de pe site-ul AT? ca eram curioasa, m-am uitat pe site si sunt vreo 3-4 la 340 E :wacko: descrie putin :~*

Mie imi place f. mult rochia scurta!!! Aceea pe site e 340 E si la aceea ma refeream. Eu consider ca preturile de pe site trebuie sa coincida cu cele din magazin!!! Totusi, site-ul personal este imaginea firmei!!! E chiar atat de greu sa modifici niste preturi??? Astfel, poti sa dezinformezi clientii!!! Nu mi se pare o politica de marketing tocmai corecta!!!(preturi mici pe site pt. a atrage clientii)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 21:20 
Diva

Citat:

:wok: tot cea scurta imi place si mie

tu te-ai hotarat pana la urma cam ce model ai vrea. Inteleg ...bleu ...bleu ...dar modelul??(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2006, 22:28 
Diva

Citat:

Mie imi place f. mult rochia scurta!!! Aceea pe site e 340 E si la aceea ma refeream. Eu consider ca preturile de pe site trebuie sa coincida cu cele din magazin!!! Totusi, site-ul personal este imaginea firmei!!! E chiar atat de greu sa modifici niste preturi??? Astfel, poti sa dezinformezi clientii!!! Nu mi se pare o politica de marketing tocmai corecta!!!(preturi mici pe site pt. a atrage clientii)

e super tare rochia aia!!! (X) mi-ar fi placut si mie ceva mai iesit din comun, dar fizicul nu-mi permite :love:
oricum, cand am fost dupa rochia mea am vazut o tipa care proba exact modelul care ti-a placut. si arata de milioane!!!!!! (X) :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Apr 2006, 15:39 
Diva

Citat:
Ori si-au schimbat atitudinea dupa ce au aflat cate cliente au pierdut ori lucrezi pentru ei... sorry.

mie cei de la Cluj mi s-au parut destul de ok...am fost sa vedem o rochie pentru soacra si au fost chiar amabile...deci, cred ca depinde de fiecare locatie, ce angajate are...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 14:43 
Diva

Citat:
:((Serios? Asa se-ntampla?
N-am mai auzit pana acum!
Si eu m-am hottarat asupra unui model de la Donna Alba si i-am intrebat in mod expres daca pretul de pe site este si pretul din magazine;m-au asigurat ca asa este dar,acum ca va aud pe voi..........mi-am pus un mare semn de-ntrebare.care este adevarul?
N-as vrea sa bat drumul pana la Bucuresti de pomana(eu sunt din Tulcea)

daca asa ti-au spus, inseamna ca asa este, iti faci griji de pomana :flowers:
ce model ti-a placut? nu ne spui si noua? :p :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 15:07 
Diva

Citat:
Pai,e un model din colectia 2005,e super-ieftina si draguza!
Cel putin mie-mi place,Vanessa este midelul.
Asta i-a placut si logodnicului meu.
Si-mi mai place un model din colectia 2006,Olga.
Vom vedea la fata locului pe care o vom cumpara.
Problema e ca eu sunt mica si slaba si,sigur, va trebui modificata.

sunt amandoua frumoase, m-am uitat, ca-s curioasa :love: si nu cred sa fie probleme cu modificatul, ca doar se pot face pentru toate dimensiunile, nu suntem toti/toate pe acelasi tipar, nu? :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 18:52 
Diva

Citat:

Iti dai seama ca nu e politica firmei sa fie vanzatoarele nepoliticoase... Dar la Unirii sunt multe fete acre...Si la alte magazine...

da, din pacate...nu-si dau seama cat de mult pierd din cauza atitudinii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 19:32 
Diva

:((Serios? Asa se-ntampla?
N-am mai auzit pana acum!
Si eu m-am hottarat asupra unui model de la Donna Alba si i-am intrebat in mod expres daca pretul de pe site este si pretul din magazine;m-au asigurat ca asa este dar,acum ca va aud pe voi..........mi-am pus un mare semn de-ntrebare.care este adevarul?
N-as vrea sa bat drumul pana la Bucuresti de pomana(eu sunt din Tulcea)

Daca ti-au zis ca pretul rochiei de pe site si in magazin e acelasi, eu cred ca au dreptate. Tu ai vorbit cu cineva!
Eu am descoperit singura diferenta aceasta de pret, nu mi-a spus nimeni ca preturile de pe site cu cele din magazin coincid. Si acum vreau sa aflu de ce nu coincid!
Tocmai, eu am gasit un pret pe site, iar in magazine e alt pret. Am trimis un mail pe site-ul personal sa intreb pretul rochiei care imi placea si mi s-a spus ca pretul rochiei e cel din magazine. Eu nu am inteles de ce pe site e un pret si in magazin altul! Le-am scris din nou pe site-ul personal, dar de data asta nu mi-au mai raspuns! Probabil ca site-ul nu e actualizat, e singura explicatie!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 276 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]