Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 02:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 19 Feb 2010, 21:04 
Veteran

[quote="manu86"]
Spor la facut papa gospodinelor :napplause: sa ne chemati si pe noi la masa :nblink: ,insanatosire grabnica bolnavioarelor :sick:

multumesc Manu :flowers: scz de intarziere, dar azi sunt cam aiurita :~*
:ncake: :nchampagne: :nparty: :flowers: La multi ani Simo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 21:27 
Senior

LA MUUULTI ANI SIMOOOOO!!!! :had_d: :clap: :ndance: :party: :npiano: :njump: :ncake: :nchampagne: :ncake: :nchampagne: :nparty: :clap: :flowers:
TE PUUUUP CU DRAAAAG SI ITI DORESC SA FII SANATOASA, HAPPY SI SA AI MUUULT NOROC!!!!
TI-AM PREGATIT CADOURI!!! ARTIFICIIII!!!!! SI GHIOCEI SA VINA IUTE IUTE PRIMAVARA!!!!! :hug: :hug: :heart: :-* :-* :hug: :hug: :nchampagne: :hug:

ps:acum am ajuns de la cluuuj!!!! nu am avut telu la mine si azi de dimi nu am ajuns sa iti scriu!!!!!! :cry: :cry: mi-am comandat rochitaaaaa!!!!! :had_d: :had_d: :party: :party: asa ca bem in cinstea ta dar si "udam" rochitaaa!!!!
multi pupici pt miresicile mele dragi si scumpe!!!!! :hug: :hug: :heart: :-* :-* :hug: :hug:

Fişiere ataşate:
artifici.jpg
artifici.jpg [ 43.53 KiB | Vizualizat de 5604 ori ]
dsc05837-ghiocei.jpg
dsc05837-ghiocei.jpg [ 28.54 KiB | Vizualizat de 5604 ori ]
cutii cadou luminoase.jpg
cutii cadou luminoase.jpg [ 15.32 KiB | Vizualizat de 5604 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 21:30 
Moderator Ghidul Miresei

elogio scrie:
ps:acum am ajuns de la cluuuj!!!! nu am avut telu la mine si azi de dimi nu am ajuns sa iti scriu!!!!!! :cry: :cry: mi-am comandat rochitaaaaa!!!!! :had_d: :had_d: :party: :party: asa ca bem in cinstea ta dar si "udam" rochitaaa!!!!
multi pupici pt miresicile mele dragi si scumpe!!!!! :hug: :hug: :heart: :-* :-* :hug: :hug: [/b]

de unde ti-ai comandat rochita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 21:32 
Senior

pupici multi PT MIRESICI!!! :hug: :hug: :-* :-* :heart: :hug: :hug:
am iesit in oras sa pap ca mooor de fooooameee!!!
LA MULTI ANI SIMOOOOO!!!! :flowers: :had_d: :clap: :had_d: :clap: :hug: :hug: :flowers: :nchampagne: :ndance: :ndance: :npiano: :npiano: :njump: :ncake: :ncake: :ncake: :hug: :hug: :heart: :-* :-*

ps: carlita draga mea eu am luat-o cea de la buc de la aire...soacra si cumnata au luat de la ma cherie..!! daca bine am retinut!! si am semnat si contractu cu eventi!!! pt decoor!!
pupici :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 21:35 
Moderator Ghidul Miresei

elogio scrie:
ps: carlita draga mea eu am luat-o cea de la buc de la aire...soacra si cumnata au luat de la ma cherie..!! daca bine am retinut!! si am semnat si contractu cu eventi!!! pt decoor!!
pupici :hug: :hug:

ok, am inteles.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 21:37 
Veteran

bună Elogio :hug:
te felicit pt rochiţă, superrrrr :ndance:
vreau şi eu să merg la CJ săptămâna viitoare dacă reuşesc... am văzut nişte modele de rochiţe care-mi plac şi acum sunt în dubii :blink:
eram ferm convinsă că îmi fac rochia la TM, am fost şi am probat, dar acum nu mă pot hotărî :rofl:
vreau să probez şi nişte modele de la firma asta să văd care-i mai frumoasă :nblink:

deci la Ma Cherie... e casă de modă sau ? au găsit gata făcute sau pe comandă ? ... că şi la soacra îi trebuie şi momentan a găsit undeva la Sibiu să-i facă :ok:

te pup dulceeeeee, poftă mare :lips:

încă o dată... Laaaaa Muuuuuuulţi Aniiiiiiii, Simo !!! să fi sănătoasă, înconjurată de iubire şi ai parte de o nuntă de vis !!! :ncouple: :ncake: :nchampagne:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2010, 23:06 
Diva

salutare fetiliiiii!!!!!
ce faceti...vad ca v-a revenit cheful de miresit..... :hug:

mi-a zis Simo sa va transmit, ca e foarte fericita, e cu invitatii acasa si se bucura ca nu are timp sa stea cu noi la taclale ca o cam plictisim..... :rofl: :rofl: :rofl: ......
glumescccccc

acu pe bune, e in extaz,a primit multe cadouase ....si e super fericita "MAXIM ....A ZIS :had_d: "
pupicei dulci!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 09:53 
Diva

neatza fetele, sa aveti un week placut :had_d:
Simo, esti bestiala, ti-am vazut pozele pe hi5, sunt geanina :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 11:37 
Diva

Buna dimiiiii fetiliiiiiii :hug:
Va multumesc din suflet pentru toate urarile,cuvintele frumoase,florile si cadourile de la voi....sunt superbe si m-au emotionat teribil...ati adus primavara in sulfetu meu si pentru asta va iubesc maxim !
A fost superb aseara...i-am avut pe cei mai dragi,am avut de toate din belsug,am ras,am povestit,mi-au cantat la multi ani,sampanie...tortul a fost bestial...pe la 3 dimineata s-a spart gasca.
Am primit asa:un portofel de piele absolut superb,un aranjament cu 3 lumanari,o bratara,o tava de tiramisu,o vaza,multe flori si cel mai tare m-au impresionat 2 rame cu poze in ele(una cu nepotelu si alta eu cu iubi si nepotelu...mi le doream enorm in rama la mine acasa)si o cana termorezistenta care e neagra si cand pui cald in ea apare o poza absolut superba cu mine si iubi la cununia civila.....i-a cerut prietena mea fotografului pe ascuns poza eu nici macar nu o stiu.
Aseara m-a sunat sa-mi faca surpriza de ziua mea ca sunt gata dvd-urile...o sa le i-au in seara asta.
Multumesc mult amely...nu stiam cine e geanina dar am simtit ca e vreo miresica sigur si te-am acceptat :hug:
Va pupa Simo si va iubeste fetelor si Die foarte special darul tau.... :lips: :lips: :lips:
Azi am 2 examene si am uitat sa va zic ca deja s-au afisat notele si am luat toate examenele pana acum......pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si ne "vedem"deseara !

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 12:28 
Diva

bafta la examene Simonici :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 13:50 
Veteran

neatza fetele :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 13:51 
Veteran

mult succes Simo si sa vii cu vesti bune :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 14:50 
Diva

Buna iubitele :hug: :hug:
Un week-end minunat sa aveti :flowers:
Simo bafata la examene :ok:
Pup toate fetele :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 15:12 
Veteran

bună scumpele :lips:
se vede că e weekend... chiar nici o miresică prezentă
ba una... ba alta... ba niciuna... MAXIM de gol :huh:
Simo iubita, mă bucur că te-ai distrat aseară şi că ai fost fericită alături de cei dragi... felicitări pt examenele promovate cu brio şi baftă în continuare :hug: :flowers:

un weekend simpatic şi însorit vă doresc !!
am ieşit la plimbare... :hap_w:

pupicei la miresici :tongue:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2010, 20:41 
Veteran

:eek:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 10:09 
Veteran

fetele mele dragi :hug:

v-ati intrebat toate de ce am lipsit atat de mult, ce e cu mine. Nu am avut starea pt mireseala. Nu, doamne fereste, nu s-a intamplat nimic cu mine si miresoiul propriu -zis, tot impreuna locuim, ne iubim la fel de mult, daca nu si mai mult dupa ultima perioada in care toate pb ne-au apropiat parca si mai mult.

Fetelor, imi cer scuze ca nu am dat niciun semn si am fost intr-o nebuloasa totala. Am tinut permanent legatura cu doua dintre voi, cu die si cu simo, va rog sa nu va suparati nici pe ele, pur si simplu simteam ca nu pot sa ma arat, sufeream prea mult si au fost zile in care am simtit ca turbez. Am avut pb in familie, in sensul ca e o situatie dificila la mine, cu bunicul care treb ingrijit nonstop, mama care e terminata si a obosit si ea, si are pb ei de sanatate si eu ma tem sa nu pateasca ceva, acum o saptamana am gasit-o in baie, ii venise rau pe toaleta...si zi si noapte stai si pazeste pe furis cu frica in san (stau in aceeasi curte cu ai mei), apoi pb mele de la serviciu care sincer, m-au terminat efectiv. Stiou ca toate avem pb si problemute, mai grave sau mai putin grave, ca tiompul le rezolva si ca toate trec, dar pur si simplu eu am clacat, au mai fost de-a lungul anilor mai grele, le depaseam intotdeauna ca si acum, insa acasa tineam totul in mine, la serviciuu eram cea foarte competenta , dura si inca sunt (scuzati lipsa de modestie)..si am clacat. Miercurea trecuta am facut criza renala la 9 in birou, la 10 eram la spital cu tata, nu am mai putut sa ma misc. M-am incapatanta si m-am intors la sreviciu dupa ce am iesit de la urgente din spital, cu canula la mana...si am rezistat acolo si joi si vineri, sa mi termin treburile etc, nu am tinut cont de durerile groaznice si de faptul cav mergeam ca bolovanul. o PROASTA, pt ca sanatatea e cea mai importanta si, desi sunt membru in comisia de evaluare pt pers cu handicap de la noi si imi faceam griji peste griji cu certificatele, evaluarile, cacine semneaza etc etc si cu restul treburiloe, vineri seara am clacat de tot. M-a apucat un plans nebun, m-am dus peste mama (acum imi vine sa rad, scena a fost tragi-comica, eu merg/ma misc acum fara sa ma pot apleca sau intoarce, si ma asez jos stand cumva dreapta, stiti voi pozitia) si am explodat ca nu mai pot, ma innebunesc durerile, mi-au iesit analizele prost, infectie la rinichi cu escherichia coli (bacteria asta o avem toti in intestine, infectie e cand ajunge in sange sau urina) si nu mai pot! telefoane peste telefoane, dr de la tg hjiu desi ne-am dus peste ea de 10 ori, nu a explicat clar ce si cum, am doar nisip la rinichi sau poate si o pietricica mica, nu mi-a dat detalii concludente despre infectie, ca e urinara, atat a zis...sunt f informata si stiu ca trebuia sa mi dea si tipul de bacterie etc...mi-a dat antibiotic pe care l-am luat, ca deh, ea era doctorul nu eu, si reactii peste reactii, am luat tavanic de 500, mai sa vomit toata noaptea. Asa ca, fetelor, astazi plec la bucuresti, cu varul meu, maine dimineata ma prezint la psitalul militar pot investigatii si mai departe, ce o fi, o fi. Eu acum sunt foarte optimista, m-am calmat, am depasit depresia cu toate adunate in suflet , aveam si grijile cu procesul (fosul meu sef a fost arestat anul trecut dupa un flagrant la noi la sreviciu cu luare d emita si jumate din colegi suntem martori in proces, inclusiv eu) ca e la mama dracu in harghita si eu bolnava....si de acum imi vad de mine, de sanatatea mea, de familia mea si restul de genul serviciu fuck, ca si asa fac tot ce pot si mi-am calcat si pe suflet si sanatate.

fetili, va iubesc mult, stiu ca ma veti ierta, perioade dina stea sufletesti a avut fiecare dintre voi.

acum sa ne inveselim: mi-am luat voal nou de pe miresici de la bazar, de la o fata din iasi, este cu perlute aplicate pe el si bie satin ivory la margini, o minunatie! tot de acolo mi-am luat set carla brillanti de accesorii, colier, cercei si bratarica perlute crem cu cristale pe mijloc. Si tiara de la o alta mireasa. Din astea toate, doar voalul ese nou-nout, tiara si setul au fost purtate odata dar nu ma deranjeaza, sunt impecabile.

Altceva nu am cumparat. Am facut textul de invitatie, mai am d elucru la el dar deocamdata ramane asa, pana vin d ela Buc si mai lucrez la text. Sunt combinatii de versuri din cantecele romanesti:
,,Tu ai schimbat destinul și drumul meu,
finalul este același: doar tu și eu,,
NOI,
RADU ŞI OANA,
doi oameni, doi tovarăşi de drum,
nu doar primim, ci dăruim de acum.

Părinţii
George
și Carmen Nicoliţa Marcel şi Ileana Rovenţa-Micu
au dat viață acestui început.
Da, în fața Domnului cu timpul de mână
reluăm povestea aceea veche cu sufletul pereche
și ajutându-ne pașii, ne vor tempera naşii
Liviu și Cornelia Micu
sâmbătă 3 iulie 2010
când zâmbetul tău e tot ce îmi doresc,
când sufletul meu ți-l dăruiesc
la Biserica Sfinții Apostoli Tg-Jiu, orele 17.00.
Drumul împreună va începe c-un zâmbet și voie bună
la orele 19.00 - Terasa Hotel Parc.
Restul… e poveste."

suna poate prea siropos si patetic/simplu, dar mie mi-a placut si cred ca asa va ramane, voi mai umbla un pic la asezarea versurilor. nitital mi-l compusesem singura, ca a doua mea activitate in viata e scrisul, dar apoi mi-a venit ideea cu combinare de versuri din cantece.

fetelor, altceva nu am mai pregatit, dupa pasti mergem la bucuresti s aisi ia miresoiul costum si toate cele, si eu sa iau marturiile de nunta. V-am citit si la capitolul 2, v-am citit si aici la 3, pagina cu poagina din umbra, am fost mereu la curent cu ce ati scris/patit/trait/bhucurat si dupa ce ma fac bine, revin cu romanele mele , hi hi, oricum va scrisei si azi unul cat postul de paste :woow:

cu miresoiul am mai avut ciondaneli care se finalizat in 10 min, in rest eu m-am acomodat, si el , desi nu de tot, a inceput sa faca si singur prin casa.

de sf valentin am stat noi doi in casa, ne-am iubit, am vazut dvd-uri, nu ne-am luat nimic, ca pe 16 a fost si ziua lui si eu dadusem comanda pe net la un outlet pt adidasi superbi, si m-a costat ceva :wacko: nu mult, 200 ron dar avand in vedere ca nu am luat nici pana astazi salariul pe ianuarie si restantele pe decembrie, a fost multicel pt mine, noroc ca aveam pus deoparte. ca si tortul m-a costat 85 lei, cu poza imprimata pe el, curand va pun si poze.

mai am de cautat sandalutele, de ,luat marturii, de luat bauturile si atat imi vine in minte.

va imbratisez PE TOATE, va pupicesc si va urez weekend placut si sa ne revedem cu bine! Simona, dienuka, peaches, cateyes, claudita, roxiss, carlita, micuta, elogio, manu86, serbananda, butterflyanna, sweetnicoleta, amely85, kekekytty, ladyanamaria, ionelamihaela, floriciki si pe cine mai uitai, ca sunt cam varza acum :unsure:

succes la examene, felicitari pt note, la multi ani cu intarziere sarbatoritelor, ma bucur si eu de bucuria celor care si-au comandat rochita, m-am intrsitat si eu alaturi de manu cu ce a patit, cateyes, am zambit la faza cu soacra, fetelor., succes si la sreviciu si inca ceva: sanatate inainte de toate, va pupa si va iubeste jamilla, MAXIM am zis, ca sa o parafrazez pe simo :party:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 10:16 
Veteran

ps: la nunta tort negru ciocolata cu multe visine, o sa fie si inghetata la el, sa fie racoros, si cu martipan subtire alb deasupra, vom pune marturii, nu mai punem cocarde, cununia civila e stabilita si ea pe 12 iunie :blink: :hap_w:

ps2: ma iau dupa voi si dupa pasti cand merg la buc o s acaut in doraly, fluturi vreau, nu m-am razgandit. Insa la decorul nuntii vreau pene strut, nu mai vreau flori pe masa, asa ca nu sunt zdravana :lol:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 11:08 
Diva

Jami, iubita, cum ti-am mai zis...sa ai grija de tine, sa te faci bine.... atat fam ta cat si noi ,miresicile, avem nevoie de tine, esti una dintre noi si te iubim mult de tot..... :hug:
pupicei dulciiiiiiiii....si te asteptam cu vesti bune!!!!! :hug:

P.s: felicitari ptr achizitii, sa le poti cu placere, o sa fii o dulcika :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 11:59 
Diva

buna
jami ma bucur ca in sfarsit ai revenit printre noi imi pare rau pt problemele pe care le-ai avut si iti doresc multa sanatate si pune pe primul loc sanatatea ta si a celor din jurul tau,serviciul lasa-l pe planul doi (eu vorbesc :p ) cei din jurul tau au nevoie de tine sanatoasa si optimista
sper sa-ti iasa bine analizele si cu ajutorul unui nou tratament sa se rezolve problemele
te poop si suntem alaturi de tine :hug:
p.s: dupa paste si eu ma duc in doraly la vanatoare de fluturi :p

fetele va poop pe toate :-* ,simo bafta la examene si ne auzim maine dimineata sunt in concdiu 2 sapt :hap_w:
p.s.:fetele din bucuresti ati fost la targ?

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 12:00 
Diva

era sa uit jami textul invitatiilor este superb si nu e deloc siropos va caracterizeaza pe voi :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]