fetele mele dragi
v-ati intrebat toate de ce am lipsit atat de mult, ce e cu mine. Nu am avut starea pt mireseala. Nu, doamne fereste, nu s-a intamplat nimic cu mine si miresoiul propriu -zis, tot impreuna locuim, ne iubim la fel de mult, daca nu si mai mult dupa ultima perioada in care toate pb ne-au apropiat parca si mai mult.
Fetelor, imi cer scuze ca nu am dat niciun semn si am fost intr-o nebuloasa totala. Am tinut permanent legatura cu doua dintre voi, cu die si cu simo, va rog sa nu va suparati nici pe ele, pur si simplu simteam ca nu pot sa ma arat, sufeream prea mult si au fost zile in care am simtit ca turbez. Am avut pb in familie, in sensul ca e o situatie dificila la mine, cu bunicul care treb ingrijit nonstop, mama care e terminata si a obosit si ea, si are pb ei de sanatate si eu ma tem sa nu pateasca ceva, acum o saptamana am gasit-o in baie, ii venise rau pe toaleta...si zi si noapte stai si pazeste pe furis cu frica in san (stau in aceeasi curte cu ai mei), apoi pb mele de la serviciu care sincer, m-au terminat efectiv. Stiou ca toate avem pb si problemute, mai grave sau mai putin grave, ca tiompul le rezolva si ca toate trec, dar pur si simplu eu am clacat, au mai fost de-a lungul anilor mai grele, le depaseam intotdeauna ca si acum, insa acasa tineam totul in mine, la serviciuu eram cea foarte competenta , dura si inca sunt (scuzati lipsa de modestie)..si am clacat. Miercurea trecuta am facut criza renala la 9 in birou, la 10 eram la spital cu tata, nu am mai putut sa ma misc. M-am incapatanta si m-am intors la sreviciu dupa ce am iesit de la urgente din spital, cu canula la mana...si am rezistat acolo si joi si vineri, sa mi termin treburile etc, nu am tinut cont de durerile groaznice si de faptul cav mergeam ca bolovanul. o PROASTA, pt ca sanatatea e cea mai importanta si, desi sunt membru in comisia de evaluare pt pers cu handicap de la noi si imi faceam griji peste griji cu certificatele, evaluarile, cacine semneaza etc etc si cu restul treburiloe, vineri seara am clacat de tot. M-a apucat un plans nebun, m-am dus peste mama (acum imi vine sa rad, scena a fost tragi-comica, eu merg/ma misc acum fara sa ma pot apleca sau intoarce, si ma asez jos stand cumva dreapta, stiti voi pozitia) si am explodat ca nu mai pot, ma innebunesc durerile, mi-au iesit analizele prost, infectie la rinichi cu escherichia coli (bacteria asta o avem toti in intestine, infectie e cand ajunge in sange sau urina) si nu mai pot! telefoane peste telefoane, dr de la tg hjiu desi ne-am dus peste ea de 10 ori, nu a explicat clar ce si cum, am doar nisip la rinichi sau poate si o pietricica mica, nu mi-a dat detalii concludente despre infectie, ca e urinara, atat a zis...sunt f informata si stiu ca trebuia sa mi dea si tipul de bacterie etc...mi-a dat antibiotic pe care l-am luat, ca deh, ea era doctorul nu eu, si reactii peste reactii, am luat tavanic de 500, mai sa vomit toata noaptea. Asa ca, fetelor, astazi plec la bucuresti, cu varul meu, maine dimineata ma prezint la psitalul militar pot investigatii si mai departe, ce o fi, o fi. Eu acum sunt foarte optimista, m-am calmat, am depasit depresia cu toate adunate in suflet , aveam si grijile cu procesul (fosul meu sef a fost arestat anul trecut dupa un flagrant la noi la sreviciu cu luare d emita si jumate din colegi suntem martori in proces, inclusiv eu) ca e la mama dracu in harghita si eu bolnava....si de acum imi vad de mine, de sanatatea mea, de familia mea si restul de genul serviciu fuck, ca si asa fac tot ce pot si mi-am calcat si pe suflet si sanatate.
fetili, va iubesc mult, stiu ca ma veti ierta, perioade dina stea sufletesti a avut fiecare dintre voi.
acum sa ne inveselim: mi-am luat voal nou de pe miresici de la bazar, de la o fata din iasi, este cu perlute aplicate pe el si bie satin ivory la margini, o minunatie! tot de acolo mi-am luat set carla brillanti de accesorii, colier, cercei si bratarica perlute crem cu cristale pe mijloc. Si tiara de la o alta mireasa. Din astea toate, doar voalul ese nou-nout, tiara si setul au fost purtate odata dar nu ma deranjeaza, sunt impecabile.
Altceva nu am cumparat. Am facut textul de invitatie, mai am d elucru la el dar deocamdata ramane asa, pana vin d ela Buc si mai lucrez la text. Sunt combinatii de versuri din cantecele romanesti:
,,Tu ai schimbat destinul și drumul meu,
finalul este același: doar tu și eu,,
NOI,
RADU ŞI OANA,
doi oameni, doi tovarăşi de drum,
nu doar primim, ci dăruim de acum.
Părinţii
Georgeși Carmen Nicoliţa Marcel şi Ileana Rovenţa-Micu
au dat viață acestui început.
Da, în fața Domnului cu timpul de mână
reluăm povestea aceea veche cu sufletul pereche
și ajutându-ne pașii, ne vor tempera naşii
Liviu și Cornelia Micu
sâmbătă 3 iulie 2010
când zâmbetul tău e tot ce îmi doresc,
când sufletul meu ți-l dăruiesc
la Biserica Sfinții Apostoli Tg-Jiu, orele 17.00.
Drumul împreună va începe c-un zâmbet și voie bună
la orele 19.00 - Terasa Hotel Parc.
Restul… e poveste."
suna poate prea siropos si patetic/simplu, dar mie mi-a placut si cred ca asa va ramane, voi mai umbla un pic la asezarea versurilor. nitital mi-l compusesem singura, ca a doua mea activitate in viata e scrisul, dar apoi mi-a venit ideea cu combinare de versuri din cantece.
fetelor, altceva nu am mai pregatit, dupa pasti mergem la bucuresti s aisi ia miresoiul costum si toate cele, si eu sa iau marturiile de nunta. V-am citit si la capitolul 2, v-am citit si aici la 3, pagina cu poagina din umbra, am fost mereu la curent cu ce ati scris/patit/trait/bhucurat si dupa ce ma fac bine, revin cu romanele mele , hi hi, oricum va scrisei si azi unul cat postul de paste
cu miresoiul am mai avut ciondaneli care se finalizat in 10 min, in rest eu m-am acomodat, si el , desi nu de tot, a inceput sa faca si singur prin casa.
de sf valentin am stat noi doi in casa, ne-am iubit, am vazut dvd-uri, nu ne-am luat nimic, ca pe 16 a fost si ziua lui si eu dadusem comanda pe net la un outlet pt adidasi superbi, si m-a costat ceva

nu mult, 200 ron dar avand in vedere ca nu am luat nici pana astazi salariul pe ianuarie si restantele pe decembrie, a fost multicel pt mine, noroc ca aveam pus deoparte. ca si tortul m-a costat 85 lei, cu poza imprimata pe el, curand va pun si poze.
mai am de cautat sandalutele, de ,luat marturii, de luat bauturile si atat imi vine in minte.
va imbratisez PE TOATE, va pupicesc si va urez weekend placut si sa ne revedem cu bine! Simona, dienuka, peaches, cateyes, claudita, roxiss, carlita, micuta, elogio, manu86, serbananda, butterflyanna, sweetnicoleta, amely85, kekekytty, ladyanamaria, ionelamihaela, floriciki si pe cine mai uitai, ca sunt cam varza acum
succes la examene, felicitari pt note, la multi ani cu intarziere sarbatoritelor, ma bucur si eu de bucuria celor care si-au comandat rochita, m-am intrsitat si eu alaturi de manu cu ce a patit, cateyes, am zambit la faza cu soacra, fetelor., succes si la sreviciu si inca ceva: sanatate inainte de toate, va pupa si va iubeste jamilla, MAXIM am zis, ca sa o parafrazez pe simo