Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 21 Feb 2010, 12:12 
Veteran

Buna dimineatza dragele mele :flowers:
Nu e nimeni la miresit? :eek:

Jamilla insanatosire grabnica :hug: :hug: :hug: si felicitari pt achizitiile facute :clap: abia asteptam sa vedem pozicile :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 12:18 
Veteran

ma duc sa pap ceva si revin mai tarziu :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 13:33 
Diva

Hei fetili meli ce fac????
Pup si pe Lady si ii urez cu intarziere bun venit
Pup si iubesc pe Jami si tot binele din lume ti-l doresc iubito
Vad ca n-ati prea miresit in lipsa mea... :unsure:
Mi-e dor de voi :flowers:
Aseara am luat dvd-ul de la cununia civila si ne-am culcat pe la 2 dimineata...a iesit superb si a fost cadou de ziua mea de la fotograf(mai nou ne-am imprietenit cu ei..el si sotia lui,iesim impreuna sunt niste tineri deosebiti)am si lacrimat aseara cand l-am vazut si pozele sunt superbe,o sa va pun si voua
Azi dimineata la 10 am avut examen si acum la 2 mai am unul
Ne vedem "deseara" :hug: pup si iubesc fetele :lips:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 13:36 
Diva

Jami iubita :hug: suntem toate alaturi de tn si de azi inainte sa pui sanatatea pe primul loc k e cea mai importanta,nu ajuti pe nimeni dak esti bolnavioara.Sa dea DD sa nu fie nimic grav si sa te tii de tratament.
Multa sanatate tie si familiei tale :flowers: :hug: ,felicitari pt toate achizitiile :ok:
Te pup si te asteptam pe la noi cand te vei simti in stare :lips:

O duminica frumoasa tuturor! :hug: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 13:37 
Diva

SimoBobo scrie:
Aseara am luat dvd-ul de la cununia civila si ne-am culcat pe la 2 dimineata...a iesit superb si a fost cadou de ziua mea de la fotograf(mai nou ne-am imprietenit cu ei..el si sotia lui,iesim impreuna sunt niste tineri deosebiti)am si lacrimat aseara cand l-am vazut si pozele sunt superbe,o sa va pun si voua

Bafta la examene iubita :ok: si asteptam pozeee :hug: :hug: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 13:56 
Veteran

SimoBobo scrie:

multumesc mult Simo :hug: si bafta la examene in continuare :-* :flowers:

pup la toate, dragele mele :flowers: si va urez o duminica frumoasa :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 14:27 
Veteran

Buna miresicile mele dragi.Of... cu serviciul nu am mai avut timp sa intru si mi-a fost atat de dor de voi,abia acum am terminat de recuperat.
Simo te rog sa ma ierti ca nu ti-am zis la multi ani de ziua ta dar iti spun acum LA MULTI ANI iubita noastra,sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata,sanatate multa, fericire si iubire din plin,te iubim enorm :hug: :hug: :hug: :lips: :ncake: :nchampagne: :had_d: :had_d: .
Jami,iti doresc multa sanatate atat tie cat si familiei tale si sper sa treaca toate problemele si sa te insanatosesti repede sti ca avem nevoie de tine si te iubim mult :hug: :lips: :lips: .
Va pup dulce pe toate miresici dragi :lips: :lips: :lips: si va imbratisez cu multa caldura si mult drag :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 14:29 
Diva

Jamilla82 scrie:
fetele mele dragi :hug:

v-ati intrebat toate de ce am lipsit atat de mult, ce e cu mine. Nu am avut starea pt mireseala. Nu, doamne fereste, nu s-a intamplat nimic cu mine si miresoiul propriu -zis, tot impreuna locuim, ne iubim la fel de mult, daca nu si mai mult dupa ultima perioada in care toate pb ne-au apropiat parca si mai mult.

va imbratisez PE TOATE, va pupicesc si va urez weekend placut si sa ne revedem cu bine! Simona, dienuka, peaches, cateyes, claudita, roxiss, carlita, micuta, elogio, manu86, serbananda, butterflyanna, sweetnicoleta, amely85, kekekytty, ladyanamaria, ionelamihaela, floriciki si pe cine mai uitai, ca sunt cam varza acum :unsure:
y:

Jami, am citit cu sufletul la gura pana la sfarsit. sanatatea e cea mai importanta, te rog sa ai grija de tine in primul rand!
restul, cu ajutorul lui DUmnezeu se fac..
fetelor, va salut din treacat, noi am fost plecati din tara si abia am revenit.
sa vad cand am timp de recuperat.. azi am musafiri.
:party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 14:31 
Veteran

Citat:
multumesc mult Simo :hug: si bafta la examene in continuare :-* :flowers:

pup la toate, dragele mele :flowers: si va urez o duminica frumoasa :party:

bine ai venit printre noi Anamaria :hug: sa ai parte de multa fericire ,o logodna si o nunta de vis :lips: :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 14:34 
Veteran

Citat:
Jami, am citit cu sufletul la gura pana la sfarsit. sanatatea e cea mai importanta, te rog sa ai grija de tine in primul rand!
restul, cu ajutorul lui DUmnezeu se fac..
fetelor, va salut din treacat, noi am fost plecati din tara si abia am revenit.
sa vad cand am timp de recuperat.. azi am musafiri.
:party:

buna cat :hug: :hug: :hug: te asteptam cand poti sa ne povestesti cum a fost in calatorie :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 17:04 
Veteran

clauditza25 scrie:

bine ai venit printre noi Anamaria :hug: sa ai parte de multa fericire ,o logodna si o nunta de vis :lips: :lips: :lips: :lips:

multumesc mult clauditza :hug: abia astept sa vina vara :had_d: stim noi dc :nblink: :nmarried: :ncouple:
se vede ca azi e duminica si nu prea sta nimeni la miresit :~*

pup fetili (ca sa o citez pe Simo) :party:
:-* :-* :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2010, 22:18 
Diva

buna fetilii

jami insanatosire grabnica si felicitari pentu cele achizitionate, f frumose verssurile pt invitaitii

fetelor
pupicei si o seara placuta in continuare

:hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 09:22 
Veteran

Neata, fetelor!
Ce mai faceti?
Jami, mi-a fost tare dor de tine! :hug: Imi [are rau pentru ce ai patit cu criza de rinichi si pt toate problemele pe care le-ai mai avut! Mi se pare atat de cunoscut ce ti se intampla, exact asa am patit si eu cu rinichii, in urma cu vreo 3 ani...si nici acum n-am scapat! Eu ti-as recomanda sa te internezi la Spitalul de Nefrologie Carol Davila...poti merge sa intrebi de dr Coman, eu la el am fost si pot sa spun ca am fost foarte multumita. Cat despre infectia cu E.Coli, nu te speria, ca va trece. Cel mai bun tratament pe care ti-l pot recomanda este cel homeopat. Sunt niste granule, Colibacilinium se numesc, se gasesc la farm homeopate. Eu cu asta am scapat de infectie, dupa ce m-au indopat cu n'spe mii de antibiotice si alte medicamente. Daca mai vrei amanunte, vb pe mess. Sanatate multa iti doresc!

In alta ordine de idei, cred ca stiti toate despre necazul pe care l-am avut...
Sambata am vb cu preotul care ne va cununa si el a spus ca e bine sa mergem inainte cu nunta. Dar...noi nu suntem impacati asa, sa facem nunta la 5 luni de la moartea tatalui lui iubi...Asa ca am decis sa o amanam, cu 2 luni, sa ne revenim, sa treaca macar 6 luni. Am vb si la restaurant, si cu dj-ul, ca numai p-astea le rezervasem si am avut noroc, s-a gasit o zi libera in septembrie, pe 11 si am amanat totul pt atunci.

Va pup si va doresc o zi frumoasa tuturor!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 09:28 
Senior

Neatza fetelor, e gata cafeaua, ceaiul e aburind, cola in pahare, deci trezireaaa!!!
Jami, ai mare grija de tine si nu te extenua, nu-i nimic mai important decat sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa! La fel ca si miresoiul tau vrem sa avem o miresica sanatoasa si fericita asa ca suntem alaturi de tine si iti uram sa te faci bine repede repede ca sa stai cu noi la miresit!
Maddy, chiar daca ati amanat nunta pentru septembrie, tot miresica noastra de iulie ramai asa ca speram sa ramai aici cu noi sa impartasim idei, intamplari si vise... :-*
Fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta eu din pacate intru mai rar, dupa cum va spunem data trecuta am tot felul de interviuri perioada asta si sper ca in curand sa gasesc un job. :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 09:36 
Veteran

Peaches scrie:
Neatza fetelor, e gata cafeaua, ceaiul e aburind, cola in pahare, deci trezireaaa!!!
Jami, ai mare grija de tine si nu te extenua, nu-i nimic mai important decat sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa! La fel ca si miresoiul tau vrem sa avem o miresica sanatoasa si fericita asa ca suntem alaturi de tine si iti uram sa te faci bine repede repede ca sa stai cu noi la miresit!
Maddy, chiar daca ati amanat nunta pentru septembrie, tot miresica noastra de iulie ramai asa ca speram sa ramai aici cu noi sa impartasim idei, intamplari si vise... :-*
Fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta eu din pacate intru mai rar, dupa cum va spunem data trecuta am tot felul de interviuri perioada asta si sper ca in curand sa gasesc un job. :hug: :hug: :hug:

Buna, Peaches! Sigur ca voi ramane sa impartasesc cu voi idei si emotii... doar sunteti prietenele mele de suflet :heart:
Bafta multa la interviuri!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 09:40 
Veteran

Neata miresici!

Jami ma bucur mult ca ai revenit printre noi , sanatatae multa iti doresc ca in rest se rezolva totul!
Maddy pt noi tot miresica de iulie ramai si spr sa nu ne parasesti.Ai facut f bine ca nu ai suspendat nunta .Ma bucur ca ai gasit o solutie pentru a nu o muta anul urmator.

In rest astazi e luni, asa ca o luam de la capat cu munca!

Sambata am fost la targ nu am stat f mult .Miresoiul meu a vazut un costum care i-a placut f mult,ghiciti unde?Fix de la firma de la care mi-am luat eu rochita.Inca nu si l-a luat maia asteptam pana prin mai-iunie ca al meu iubit are fluctuatii de greutate.
Va pooop!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 09:45 
Veteran

floriciki scrie:
Neata miresici!

Jami ma bucur mult ca ai revenit printre noi , sanatatae multa iti doresc ca in rest se rezolva totul!
Maddy pt noi tot miresica de iulie ramai si spr sa nu ne parasesti.Ai facut f bine ca nu ai suspendat nunta .Ma bucur ca ai gasit o solutie pentru a nu o muta anul urmator.

In rest astazi e luni, asa ca o luam de la capat cu munca!

Sambata am fost la targ nu am stat f mult .Miresoiul meu a vazut un costum care i-a placut f mult,ghiciti unde?Fix de la firma de la care mi-am luat eu rochita.Inca nu si l-a luat maia asteptam pana prin mai-iunie ca al meu iubit are fluctuatii de greutate.
Va pooop!!!

Pai nu o puteam muta anul urmator...dupa cate ghinioane am avut, nu am vrut sa ne asumam niciun risc, mai ales ca bunica mea e foarte batrana...Si oricum, stim ca socrul meu nu ar fi vrut sa nu facem nunta, trebuie sa primim si noi binecuvantarea lui Dumnezeu ca sa nu mai traim in pacat. Sper din suflet sa fie totul bine pana atunci si nu mai planuiesc nimic, pana in iunie, iulie...Nu imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii, mai ales parintii mei si mama soacra, care e saracuta daramata dupa cele intamplate...

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 10:09 
Diva

buna dimineata fetele, sa aveti un inceput de saptamana minunat %%-
maddy, iti doresc putere multa, sanatate la toti din familie si intradevar e un moment greu, dar cu putere o sa treceti peste :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 10:38 
Diva

neata!
Maddy, imi pare rau pentru tata, dar ati luat o decizie buna.. chiar daca s-a amanat nunta, e mai bine asa. ce mi-e iulie, ce mi-e spetembrie? multa putere iti doresc! :hug: :hug:

Clau - in mini excursia noastra a fost minunat, mi-am facut toate mofturile - ca deh, a fost de ziua mea. mi-am cumparat ce-am vrut, ne-am plimbat, ne-am relaxat.

o saptamana excelenta sa aveti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:33 
Diva

Neata iubitele mele.....
Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt tare mahnita de ceva zile dar am tinut in mine pana azi....
In primul rand bine-ai revenit Cat!
Maddy iubito sper sa nu ne parasesti si toata linistea sufleteasca din lume vi-o doresc,daca asta e decizia voastra noi o respectam si va iubim!
Peach sper sa de-a roade interviurile si sa-ti gasesti un loc de munca sa ne bucuram ptr tine!
Neata Amely iubito,Lady,Floricik,Ione si la toata lumea :hug:
Mama mea refuza sa mai mearga la Bucuresti sa-si faca tratamentul si nu mai pot de suparare...ultimele 7 luni din viata mi le-am dedicat ei sa fie bine,sa aiba parte de cele mai bune tratamente,doctori..toti banii munciti de tata s-au dus pe asta,concediile mele si ale lui iubi si acum nu mai vrea.... :cry:
Se simte foarte bine,mananca,a inceput sa se ingrase...mai are 4 cure de chimio si nu mai vrea sa mearga....ca o sa-i cada parul :cry:
Doamne Dzeule cum sa ma resemnez eu in situatia asta????
Iubi meu si cu sora mea s-au resemnat pentru ca este imposibil de vorbit cu ea....tata o sustine in orice decizia ia...si eu sunt singura pe lume la faza asta....nu pot sa accept asa ceva,vreau cu forta,vreau orice numai sa-si continue tratamentul !!!!!
Ma simt coplesita de situatia asta...eu cred in destin dar de data asta nu pot accepta,nu pot astepta sa se intample o minune sa nu mai aiba mama cancer...vreau sa luptam
Am ajuns sa fiu mama parintilor mei mult prea devreme si nu-mi place rolul asta deloc..sunt foarte mahnita,dezamagita,furioasa,frustrata....nu mai dorm bine...nu ma mai bucur de viata..cu toate evenimentele din viata mea pe care le-am trait luna asta...chiar daca in poze rad ,chiar daca cu iubi sunt cea mai fericita femeie din lume...sufletul mi-a fost intr-una devastat,gandul tot timpul la mama si orice fac e legat de ea....Am incercat ca gasesc o scuza pentru crizele mele de furie si de nervi, de acasa si de la munca ,in sesiune...dar eu de fapt pentru mama am suferit si am tinut in mine atata furie....
Nu ma pot resemna si sa astept sa o pierd sau sa se intample o minune.............................
Cum merg mai departe cu viata mea ?

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]