Neata iubitele mele.....
Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt tare mahnita de ceva zile dar am tinut in mine pana azi....
In primul rand bine-ai revenit Cat!
Maddy iubito sper sa nu ne parasesti si toata linistea sufleteasca din lume vi-o doresc,daca asta e decizia voastra noi o respectam si va iubim!
Peach sper sa de-a roade interviurile si sa-ti gasesti un loc de munca sa ne bucuram ptr tine!
Neata Amely iubito,Lady,Floricik,Ione si la toata lumea
Mama mea refuza sa mai mearga la Bucuresti sa-si faca tratamentul si nu mai pot de suparare...ultimele 7 luni din viata mi le-am dedicat ei sa fie bine,sa aiba parte de cele mai bune tratamente,doctori..toti banii munciti de tata s-au dus pe asta,concediile mele si ale lui iubi si acum nu mai vrea....
Se simte foarte bine,mananca,a inceput sa se ingrase...mai are 4 cure de chimio si nu mai vrea sa mearga....ca o sa-i cada parul
Doamne Dzeule cum sa ma resemnez eu in situatia asta????
Iubi meu si cu sora mea s-au resemnat pentru ca este imposibil de vorbit cu ea....tata o sustine in orice decizia ia...si eu sunt singura pe lume la faza asta....nu pot sa accept asa ceva,vreau cu forta,vreau orice numai sa-si continue tratamentul !!!!!
Ma simt coplesita de situatia asta...eu cred in destin dar de data asta nu pot accepta,nu pot astepta sa se intample o minune sa nu mai aiba mama cancer...vreau sa luptam
Am ajuns sa fiu mama parintilor mei mult prea devreme si nu-mi place rolul asta deloc..sunt foarte mahnita,dezamagita,furioasa,frustrata....nu mai dorm bine...nu ma mai bucur de viata..cu toate evenimentele din viata mea pe care le-am trait luna asta...chiar daca in poze rad ,chiar daca cu iubi sunt cea mai fericita femeie din lume...sufletul mi-a fost intr-una devastat,gandul tot timpul la mama si orice fac e legat de ea....Am incercat ca gasesc o scuza pentru crizele mele de furie si de nervi, de acasa si de la munca ,in sesiune...dar eu de fapt pentru mama am suferit si am tinut in mine atata furie....
Nu ma pot resemna si sa astept sa o pierd sau sa se intample o minune.............................
Cum merg mai departe cu viata mea ?