Peaches scrie:
Neatza fetelor, e gata cafeaua, ceaiul e aburind, cola in pahare, deci trezireaaa!!!
Jami, ai mare grija de tine si nu te extenua, nu-i nimic mai important decat sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa! La fel ca si miresoiul tau vrem sa avem o miresica sanatoasa si fericita asa ca suntem alaturi de tine si iti uram sa te faci bine repede repede ca sa stai cu noi la miresit!
Maddy, chiar daca ati amanat nunta pentru septembrie, tot miresica noastra de iulie ramai asa ca speram sa ramai aici cu noi sa impartasim idei, intamplari si vise...
Fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta eu din pacate intru mai rar, dupa cum va spunem data trecuta am tot felul de interviuri perioada asta si sper ca in curand sa gasesc un job.

Buna dimineatza, dragele mele
Peaches un ceiutz de menta as bea si eu

Multumim ca ne-ai pregatit
Incearca sa fii optimista chiar daca primesti numai refuzuri ca o sa fie un job si pt tine cand te astepti mai putin

. Si eu eram in cautare pana saptamana trecuta (caut din septembrie) si a iesit ceva, nu chiar ce-mi doream, dar decat deloc e bine si asa (e part-time). Mult succes
Maddy imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat. Oricum si in septembrie poti avea o nunta frumoasa si mai ai un avantaj: nu va fi la fel de cald ca in iulie

Multa bafta in continuare cu pregatirile si iti doresc o nunta ca in povesti
Jami multa multa multa sanatate si... putina relaxare n-ar strica

asteptam poze cu noile tale achizitii
Eu sunt happy ca am reusit sa cobor singurica toate scarile

desi inca mai am frica

... am scapat de vanataia de pe spate

de durere mai putin

dar de

nu pot spune acelasi lucru... e inca foarte colorat si doare

... lasand astea deoparte, azi ma simt foarte bine

... mai miresesc cu voi

mai ma uit pe geam cum ninge

si... stau cuminte in patut sa ma relaxez si sa-mi odihnesc muschiul ca i-am promis dimineatza la miresoi
pupici la toate fetele si va doresc o zi buna