Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 16:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 22 Feb 2010, 11:36 
Diva

neatza fetele
maddy sa doresc multa putere sa treceti peste toate si te asteptam langa noi tot miresica noastra de iulie ramai :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:39 
Diva

:eek: Simo, ce sa zic, totusi e o femeie matura, incearca sa discutii cu ea, ce a fost mai greu sa zicem ca a trecut, sunt doar 4 sedinte, uneori conteaza, alte ori nu, daca nu vrea si nu vrea nu ramane decat sa o sprijini in decizia ei, din pacate.... curaj, o sa fie bine, tre sa treaca peste momentul asta, va fi bine, mama ta, iti va fi alaturi la nunta si isi va creste nepotei, pe care ii vei darui la un mom dat :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:41 
Veteran

Peaches scrie:
Neatza fetelor, e gata cafeaua, ceaiul e aburind, cola in pahare, deci trezireaaa!!!
Jami, ai mare grija de tine si nu te extenua, nu-i nimic mai important decat sa ai grija de tine si sa fii sanatoasa! La fel ca si miresoiul tau vrem sa avem o miresica sanatoasa si fericita asa ca suntem alaturi de tine si iti uram sa te faci bine repede repede ca sa stai cu noi la miresit!
Maddy, chiar daca ati amanat nunta pentru septembrie, tot miresica noastra de iulie ramai asa ca speram sa ramai aici cu noi sa impartasim idei, intamplari si vise... :-*
Fetelor va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta eu din pacate intru mai rar, dupa cum va spunem data trecuta am tot felul de interviuri perioada asta si sper ca in curand sa gasesc un job. :hug: :hug: :hug:

Buna dimineatza, dragele mele :flowers:

Peaches un ceiutz de menta as bea si eu :drool: Multumim ca ne-ai pregatit :hug:
Incearca sa fii optimista chiar daca primesti numai refuzuri ca o sa fie un job si pt tine cand te astepti mai putin :ok: . Si eu eram in cautare pana saptamana trecuta (caut din septembrie) si a iesit ceva, nu chiar ce-mi doream, dar decat deloc e bine si asa (e part-time). Mult succes :hug:

Maddy imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat. Oricum si in septembrie poti avea o nunta frumoasa si mai ai un avantaj: nu va fi la fel de cald ca in iulie :party: Multa bafta in continuare cu pregatirile si iti doresc o nunta ca in povesti ;)

Jami multa multa multa sanatate si... putina relaxare n-ar strica :hap_w: asteptam poze cu noile tale achizitii :nwink:

Eu sunt happy ca am reusit sa cobor singurica toate scarile :njump: desi inca mai am frica :( ... am scapat de vanataia de pe spate :had_d: de durere mai putin :wacko: dar de :back: nu pot spune acelasi lucru... e inca foarte colorat si doare :nerv: ... lasand astea deoparte, azi ma simt foarte bine :ndance: ... mai miresesc cu voi :nchat: mai ma uit pe geam cum ninge :, si... stau cuminte in patut sa ma relaxez si sa-mi odihnesc muschiul ca i-am promis dimineatza la miresoi :,

pupici la toate fetele si va doresc o zi buna :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:43 
Diva

:hug: :hug: simo tocmai am citit ce ai scris si nu pot zice "stiu ce e in sufletul tau" pt ca nu am trecut prin asa ceva dar sunt alaturi de tine si nu pot sa-ti zic decat sa incerci sa-i convingi pe toti din jurul tau ca cel mai bine pentru ea este sa faca si ultimele sedinte de chinioterapie chiar daca ii va cadea parul,dupa terminarea tratamentului va creste la loc,incearca sa o faci sa inteleaga ca nu asta este cea mai buna solutie,chiar daca acum mananca si s-a ingrasat trebuie sa termine tratamentul :hug:

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:44 
Veteran

Simo, draga mea, nu pot decat sa-ti spun sa nu renunti! Nu, in niciun caz!Lupta, fa tot ce poti sa-i convingi si pe ceilalti sa te sustina, trebuie sa o determini sa isi urmeze tratamentul. O astfel de boala nu trece de la sine si este foarte inselatoare. Chiar daca acum se simte bine, raul va veni, mai devreme sau mai tarziu. Si singura speranta de mai bine este prin continuarea tratamentului... Off, nici nu stiu ce sa mai zic, cum sa faci sa o convingi, dar trebuie, si cu forta daca e nevoie. Si mama mea e incapatanata, e bolnava de multe, dar nu vrea sa mearga la dr, sa isi faca controale, sa urmeze tratamente...Nu are grija de ea....offf, ce ne facem noi cu parintii astia?
Scumpa mea, eu iti doresc sa ai putere multa...Incearca sa te linistesti, sa te odihnesti, ia niste pastilute ceva din plante, ca sa te poti odihni. Trebuie sa fii puternica sa poti sa ai grija de ea. Incearca santajul emotional, incearca orice numai sa o convingi. Nici nu vreau sa imi inchipui prin ce treci...Te sustin din tot sufletul si sunt alaturi de tine! :hug:

Anamaria, si eu ma gandeam ca in septembrie nu va mai fi atat de cald ca in iulie. Te pup si iti doresc insanatosire grabnica! Si da cu niste unguent cu arnica! E f bun pt astfel de probleme.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:48 
Diva

SimoBobo scrie:
Neata iubitele mele.....
Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt tare mahnita de ceva zile dar am tinut in mine pana azi....
Nu ma pot resemna si sa astept sa o pierd sau sa se intample o minune.............................
Cum merg mai departe cu viata mea ?

Simona, a inceput deja sa ii cada parul sau de ce spune asta? e singura cauza pentru care refuza sa mearga sau mai e ceva?
sunt persoane carora NU Le cade! depinde de organismul fiecaruia, de ce sa generalizam?
discuta cu ea si explica-i ca odata inceput tratamentul, trebuie dus pana la capat! degeaba a facut jumatate din el!.. celulelle alea bolnave trebuiesc omorate, nu numai anesteziate cu jumatate de tratament! de aia e tratament format din x sedinte, pentru ca de-a lungul lui.. alea mor, le dispare posibilitatea de a se inmulti si extinde!
cum s-a simtit in urma sedintelor de chimioterapie? rau-rau sau acceptabil?
cred ca foarte mult conteaza psihicul in astfel de situatii. mama ta cum se simte psihic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:49 
Diva

Neata fetelor, saptamana asta sunt schimbul 2, pot sa nmai stau cu voi dimineata :had_d:

Jamilla, iti doresc multa sanatate si multa putere sa treci peste toate necazurile si problemele vietii. Nu-ti mai neglija sanatatea, e mai importanta decat toate, daca esti sanatos poti sa-i ajuti si pe altii... :hug: :hug: :hug: :hug: Sa auzim numai de bine si sa te faci bine repede :hug: TE pup si te imbratisez.

Maddy, ti-e nu stiu ce sa-ti zic, imi imaginez doar cum te simti, dar mai ales cum se poate simti viitorul tau sot. Cred ca e bine ca ati amanat nunta, pentru linistea voastra, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentul asta greu. :hug: La urma urmei, nu are importanta ca e iulie sau e septembrie, important e sa va intelegeti voi si sa va iubiti

Lady_Anamaria, bun venit printe noi :flowers: Si sa ai grija la scari!

Simo, cred ca ar trebui sa o intelegi si pe mama ta, cred ca e satula de spitale, chimio, tratamente, grija voastra....nu te mai stresa din cauza asta, eu zic mai bine sa o sprijini si sa-i fi alaturi indiferent de decizia pe care o ia. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Pupici pentru toate fetele :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:50 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Neata fetelor, saptamana asta sunt schimbul 2, pot sa nmai stau cu voi dimineata :had_d:

Jamilla, iti doresc multa sanatate si multa putere sa treci peste toate necazurile si problemele vietii. Nu-ti mai neglija sanatatea, e mai importanta decat toate, daca esti sanatos poti sa-i ajuti si pe altii... :hug: :hug: :hug: :hug: Sa auzim numai de bine si sa te faci bine repede :hug: TE pup si te imbratisez.

Maddy, ti-e nu stiu ce sa-ti zic, imi imaginez doar cum te simti, dar mai ales cum se poate simti viitorul tau sot. Cred ca e bine ca ati amanat nunta, pentru linistea voastra, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentul asta greu. :hug: La urma urmei, nu are importanta ca e iulie sau e septembrie, important e sa va intelegeti voi si sa va iubiti

Simo, cred ca ar trebui sa o intelegi si pe mama ta, cred ca e satula de spitale, chimio, tratamente, grija voastra....nu te mai stresa din cauza asta, eu zic mai bine sa o sprijini si sa-i fi alaturi indiferent de decizia pe care o ia. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

in niciun caz sa nu faci asta! trebuie dar TREBUIE sa continue tratamentul! asta e decizia cea mai buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:54 
Diva

Cat_Eyes scrie:

in niciun caz sa nu faci asta! trebuie dar TREBUIE sa continue tratamentul! asta e decizia cea mai buna!

aici sunt de acord cu cat, tratamentul odata inceput trebuie dus pana la capat pt a avea reusite, trebuie convinsa ca este in joc viata ei si acel tratement este cel mai indicat pt ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:56 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
aici sunt de acord cu cat, tratamentul odata inceput trebuie dus pana la capat pt a avea reusite, trebuie convinsa ca este in joc viata ei si acel tratement este cel mai indicat pt ea

ok, nu vreau sa intram in contradictoriu... :hug: dar raman la parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:57 
Diva

Cat, crezi ca noi nu stim ca trebuie?? dar cum ai putea sa fortezi un om care are o varsta, idei, nu e un copil, eu zic cel mai bine sa discute toata familia cu dumneai :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 11:59 
Diva

amely, nu am spus ca nu stie ca Trebuie.
am subliniat asta doar pentru ca Nico spunea ca trebuie sa ii respecte decizia.. daca ea nu vrea si simo ii respecta decizia.. s-a dus pe apa sambetei atat tratament facut pana acum..
fiecare cu parerea ei, dar aici nu e loc de interpretare - tratamentul e musai sa fie dus la bun sfarsit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:07 
Veteran

Simo imi pare foarte rau sa aud asa ceva :( . In primul rand nu mai fa greseala sa tii in tine toate supararile si necazurile; asa nu-i ajuti cu nimic nici pe cei din jurul tau, nici pe tine... Pentru asta suntem noi aici : sa ne sprijinim si sa ne ajutam si la bine si la greu :hug: ... cel putin asa credeam eu :-S . Cat despre mama ta, nu stiu ce altceva sa-ti spun decat ca tratamentul ar trebui terminat. Indiferent de decizie, trebuie sa fiti aproape de ea :hug:
Si mai vb cu noi sa te descarci :argue: ca iti pui sanatatea in pericol daca tot tii asa in tine.

te pup si sunt alaturi de tine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:16 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

Multumesc mult Nico :hug: esti o scumpa
te pup :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:18 
Diva

Cat_Eyes scrie:
amely, nu am spus ca nu stie ca Trebuie.
am subliniat asta doar pentru ca Nico spunea ca trebuie sa ii respecte decizia.. daca ea nu vrea si simo ii respecta decizia.. s-a dus pe apa sambetei atat tratament facut pana acum..
fiecare cu parerea ei, dar aici nu e loc de interpretare - tratamentul e musai sa fie dus la bun sfarsit!

ca si nico, la fel am spus si eu, daca nu si nu pana la urma trebuie sa ii respecte decizia... doar nu o va lua cu forta si zau nu as vedea cum :eek:
doar sa vb cu membrii familiei si toti, dar toti sa se impuna in acelasi mod... desi daca stau sa ma gandesc, mama mea e f capoasa, sper ca mama lu simo sa nu fie la fel... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:22 
Diva

Simo, eu sper ca tu ai inteles la ce m-am referit cand ti-am spus ca ar fi bine sa-i respecti decizia, sper sa nu te fi suparat ceea ce am spus, stiu ca treci printr-o perioada grea. Daca vorbele mele te-au suparat, imi cer scuze. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:24 
Diva

amely85 scrie:

ca si nico, la fel am spus si eu, daca nu si nu pana la urma trebuie sa ii respecte decizia... doar nu o va lua cu forta si zau nu as vedea cum :eek:
doar sa vb cu membrii familiei si toti, dar toti sa se impuna in acelasi mod... desi daca stau sa ma gandesc, mama mea e f capoasa, sper ca mama lu simo sa nu fie la fel... :wall:

of.
nu poti duce un om cu forta la spital.. doar cu vorba buna. ce pot sa iti doresc, Simo, decat multa putere de convingere?

amely.. eu nu stiu cum te-ai putea tu resemna si cum ai putea respecta o decizie .. de a nu continua un tratament vital..

sunt atat de convinsa in ceea ce scriu pentru ca stiu clar .. in ce consta.. si ce face.. de ce se face.. etc. (din pacate!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:26 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Simo, eu sper ca tu ai inteles la ce m-am referit cand ti-am spus ca ar fi bine sa-i respecti decizia, sper sa nu te fi suparat ceea ce am spus, stiu ca treci printr-o perioada grea. Daca vorbele mele te-au suparat, imi cer scuze. :hug:

nico nu s-a suparat nimeni si nici nu m-am luat de tine,doar ca este destul de important ca tratamentul sa fie dus la bun sfarsit,eu stiu d c spun asta,nu vreau sa detaliez aici pentru ca nu este nici locul si nici momentul potrivit
nu te supi pe mine ca nu am vrut sa ma iau de voi sau ca incurajarea voastra nu ar fii buna :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:27 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
nico nu s-a suparat nimeni si nici nu m-am luat de tine,doar ca este destul de important ca tratamentul sa fie dus la bun sfarsit,eu stiu d c spun asta,nu vreau sa detaliez aici pentru ca nu este nici locul si nici momentul potrivit
nu te supi pe mine ca nu am vrut sa ma iau de voi sau ca incurajarea voastra nu ar fii buna :hug:

ana, :hug: !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 12:34 
Diva

Inca nu i-a cazut parul dar ne-au spus sa ne pregatim ca la cura asta ii cade tot......
I-am explicat in toate felurile posibile ca important e sa fie in viata si nu cu par in cap !!!!!!!!!!!
Am informat-o cu carti,citate,povesti etc etc etc...nu duce lipsa de nimic...i-am gasit tratamente naturiste,i-am facut regim foarte sever si bun,i-am gasit cei mai buni medici,eu cu iubi aproape ca nu mai avem zile de concediu ptr nunta...cat am alergat cu ea...Bucuresti-Tulcea si invers
Din 3 cure cate a facut doar la una s-a simtit extrem de rau celelalte suportabile...dar radioterapia(pe care n-a avut puterea necesara sa o termine)a pus-o la pamant dtpdv.....fizic era aproape moarta iar psihic.....uraste de moarte tot ce e legat de spital,medici !
Sa o lasam in pace ca o sa traiasca cat o vrea Dzeu si gata !!!!! asa lupta ea...iar eu....MOR CU ZILE va jur....mi-e teama sa nu fac un infarct ceva !!!
Nu va suparati ptr mine fetelor va rog mult !

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]