Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 20:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 22 Feb 2010, 20:52 
Senior

anca, imi pare f rau sa aud acest lucru...tocmai te-am felicitat.
dk iti aduci aminte si eu am pierdut sarcina in iunie si ooooof cat am mai suferit,am trecut peste si acum o luam de la capat...trebuie sa fim optmiste.
ai avut avort spontam anca?urmat de chiuretaj?scuze pt intrebari,dk nu vrei nu raspunde,e greu stiu,dar as vrea sa stii ca sunt aici si putem vb despre asta :hug: sa te faci bine repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 21:40 
Diva

almera scrie:
anca, imi pare f rau sa aud acest lucru...tocmai te-am felicitat.
dk iti aduci aminte si eu am pierdut sarcina in iunie si ooooof cat am mai suferit,am trecut peste si acum o luam de la capat...trebuie sa fim optmiste.
ai avut avort spontam anca?urmat de chiuretaj?scuze pt intrebari,dk nu vrei nu raspunde,e greu stiu,dar as vrea sa stii ca sunt aici si putem vb despre asta :hug: sa te faci bine repede

mrs frumos :flowers: , chiar sunt ok , poate daca nu-l aveam pe Sabin si era prima oara cand ramaneam insarcinata era mai dureros, dar asa imi este mult mai usor :). nu a fost nevoie de chiuretaj, exact de ce imi era frica am scapat, era mult prea mic si s-a eliminat tot, de aceea am facut eco si bhcg-ul, care trebuie sa-l repet si sapt asta

iti urez mult succes si sa ne auzim cu vesti frumoase :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2010, 22:02 
Diva

puffy_is scrie:
din p[acate se intampla tot mai des.,...si clarut oamenii acestia chiuar nu pot trai cu un salariu de nimik cum este acesta...persoana in cauza care are 400 de ron pe luna lkucreaza o zi si zi libera......si aia ii da cand isi aduce aminte patronul....din cate am vazut eu vanzarile la ei merg bine si are mai multe firme .....dar...ce sa ii facy .....isi bat joc de oameni

pai daca lucreaza o zi si o zi nu, atunci e jumatate de norma.Si ar putea sa faca ceva in ziua libera nu sa isi planga de mila.In fine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 00:56 
Diva

clarut scrie:
da' salariu minim pe ec nu e de 6-700 ron? oricum, mi-e greu sa-mi inchipui cum pot trai oamenii din banii astia...

ma enerveaza teribil moda asta cu o suma in cartea de munca si bani la negru in plus. sau cu firmele care te pun sa-ti faci tu firma si-ti dau salariu asa ca sa nu mai plateasca taxe...si tu fireste nu vrei sa platesti taxe asa ca iti pui salariu minim pe economie...paguboasa rau situtia. si pt angajat si pt bugetul statului :(

si eu Clarut daca aveam posibilitate sa nu trec toate veniturile, sa fi sigura ca o faceam.
normal ca daca a inceput sa se ia impozit si pe mersul pe jos, normal ca fiecare incearca sa eludeze statul cum poate. iar situatie paguboasa e doar pt bietul roman nu si pt stat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 01:07 
Diva

anidaaa scrie:

si eu Clarut daca aveam posibilitate sa nu trec toate veniturile, sa fi sigura ca o faceam.
normal ca daca a inceput sa se ia impozit si pe mersul pe jos, normal ca fiecare incearca sa eludeze statul cum poate. iar situatie paguboasa e doar pt bietul roman nu si pt stat.

eu am avut mereu trecuta toata suma pe cartea de munca.Dar de 2 ani castig si bani la negru cu evenimentele.si nici anul acesta nu imi voi face contract de colaborare, pentru ca nu mai pot lua indemnizatia......
Cred ca imi voi face totusi un contract de colaborare pe numele lui Ionut, cu firmele cu care lucrez.
Oricum....nu cred ADina ca ti-ai trece 5-6 milioane pe cartea de munca pentru nici un motiv :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 09:56 
Diva

neata!noi intram in restrangere ..azi depunem dosare cu punctaje si se hotaraste,o titulara trebuie sa plece.si in perioada asta sincer ma gandeam si eu ca daca eram insarcinata nu imi mai bateam capul :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 10:19 
Diva

ral_ct scrie:
neata!noi intram in restrangere ..azi depunem dosare cu punctaje si se taharaste,o titulara trebuie sa plece.si in perioada asta sincer ma gandeam si eu ca daca eram insarcinata nu imi mai bateam capul :-`

pai eu ti-am spus ca este o solutie:))
Nu e rusinos de recunoscut.... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 10:49 
Diva

pai daca imi spuneai macar acum vreo 2 luni :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:05 
Diva

neatza fetelor;.....ce faceti?eu tocmai ma pregatesc sa plek la fac. va urez o zi buna ne vedem poate diseara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:55 
Diva

laura_sandu scrie:

eu am avut mereu trecuta toata suma pe cartea de munca.Dar de 2 ani castig si bani la negru cu evenimentele.si nici anul acesta nu imi voi face contract de colaborare, pentru ca nu mai pot lua indemnizatia......
Cred ca imi voi face totusi un contract de colaborare pe numele lui Ionut, cu firmele cu care lucrez.
Oricum....nu cred ADina ca ti-ai trece 5-6 milioane pe cartea de munca pentru nici un motiv :nblink:

eu ma refeream la mine...in primul rand nu am carte de munca, iar in al doilea rand, in conditiile in care din venitul meu dau la stat mai mult de jumatate iar din suma ramasa mai platesc si impozitul pe casa si masina sa nu mai vb de alte taxe, clar daca as putea sa fac cumva sa nu platesc crede-ma ca as face-o.
ps. buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:10 
Diva

E dragelor se pare ca asta e luna cu probleme. Si eu am suferit un soc financiar ieri ca mi-a venit acasa de la finante cu impozitul pe care il am de platit pe 2009 :\ si m-au luat totii draci :curse: :curse: de am zis ca las tot balta si plec in romania :sad: dar ce sa faci trebuie sa trecem si peste asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:33 
Diva

any scrie:
E dragelor se pare ca asta e luna cu probleme. Si eu am suferit un soc financiar ieri ca mi-a venit acasa de la finante cu impozitul pe care il am de platit pe 2009 :\ si m-au luat totii draci :curse: :curse: de am zis ca las tot balta si plec in romania :sad: dar ce sa faci trebuie sa trecem si peste asta...

any, cum e bebelul vostru?de ce nu mai pui poze cu el?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:46 
Diva

laura_sandu scrie:

any, cum e bebelul vostru?de ce nu mai pui poze cu el?

Bebelu e asa si asa avem ceva probleme cu sanatatea dar speram sa ne revenim in curand. Nu am mai reusit sa stau pe net de multisor ca sa pun poze dar o sa imi revin eu..
Laura am citit ca ati facut botezul , cum a fost? si cand vedem poze sau doar eu nu le-am vazut inca? :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:17 
Diva

any scrie:

Bebelu e asa si asa avem ceva probleme cu sanatatea dar speram sa ne revenim in curand. Nu am mai reusit sa stau pe net de multisor ca sa pun poze dar o sa imi revin eu..
Laura am citit ca ati facut botezul , cum a fost? si cand vedem poze sau doar eu nu le-am vazut inca? :nwink:

imi pare rau ca e bolnavior :sad:
Am avut botezul...da.In 6 februarie.O sa pun si poze.Deocamdata strang

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 15:08 
Diva

BUNA!sa aveti o dupa-amiaza placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 20:16 
Diva

buna seara fetelor...laura sa mai strai ca sa vedem mai multe pozici:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 20:20 
Diva

krysstynna scrie:
BUNA!sa aveti o dupa-amiaza placuta!

fetelor, azi am crezut ca o bat pe una.Trebuia sa merg la Brd sa platesc o taxa la master.Si am intrat cu carucior de carrfour pe care era pusa scoica cu copilul.Si mi-a spus ca nu pot injtra cu caruciorul in banca...adica sa imi las copilul afara....nesimtita!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 20:21 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor...laura sa mai strai ca sa vedem mai multe pozici:P

unde sa stau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 20:52 
Diva

:lol: :lol: :lol: :lol: pe mine ma trantit rasul, ma scuzi nu e de ras, dar oare aia ce minte o avea???
cum sa-ti lasi carutul afara implicit si copilul? fel si fel de ciudati
azi imi vine o pereche in magazin, el la vreo 50 de ani, ea la vreo 40 si un pic, cat a stat in magazin, numa pisu, motanel, motanica si numa se ciuguleau de nas.... cat m-am interesat de o piesa, ei tot o tineau intruna... zic eu ca e chestie de bun simt :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 06:25 
Diva

tu Laura poate nu voia sa lasi copilul afara...numai caruciorul...si sa iei scoica cu tine inauntru...dar cum ai bagat ditamai caruciorul de cumparaturi in banca? :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]