Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 23 Feb 2010, 11:23 
Diva

neata, fete!
ce faceti?
eu m-am trezit putin racita, asa ca ma duc sa bag un ceai fierbinte.. si putina cafea..
o zi buna! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:31 
Senior

Buna dimineata miresici, o zi frumoasa va doresc!
Simo, stii tu, fruntea sus, mami tau trebuie sa realizeze cat de importanta este in viata ta si daca nu o va face pentru binele dumneaei va merge la tratament pentru tine, pentru ca vrei sa o vezi cu nepotei. :hug:
Vroiam sa va multumesc fetelor pentru incurajari, intr-adevar au dat roade si cel mai probabil voi incepe serviciul de luni asa ca azi dau de baut la toata lumea! :nchampagne:
Si inca ceva mai vroiam sa va rog: sa imi spuneti ce parere aveti despre Taraful Haiducilor, suntem in discutii cu ei sa ii luam la nunta. Stiti cumva pe cineva care i-a avut la nunta?
Va pup pe toate!
PS: Stie cineva unde este Roxxi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:36 
Diva

Simo spor la invatat da sunt sigura k te vei descurca f bn %%- :ok:
Cat bea ceiut si ia vreo pastiluta sa-ti treaca raceala :ok:
Peaches felicitari pt job :clap: ,roxi nu stiu ce a patit de nu ne mai viziteaza :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:40 
Senior

manu86 scrie:
Simo spor la invatat da sunt sigura k te vei descurca f bn %%- :ok:
Cat bea ceiut si ia vreo pastiluta sa-ti treaca raceala :ok:
Peaches felicitari pt job :clap: ,roxi nu stiu ce a patit de nu ne mai viziteaza :blink:

Mercic Manu! Si tie felicitari pentru decoratiuni! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 11:58 
Diva

Peaches scrie:
Mercic Manu! Si tie felicitari pentru decoratiuni! :hug:

Merci :hug: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:25 
Veteran

buna dimineata dragele mele miresici,ce mai faceti? :hug:
Simo multumim pt cafea si pt pozele de la cununie ai fost ff frumoasa,in legatura cu mami tau incearca sa o convingi ca e bine sa termine tratamentul,iar tu fi tare si ai rabdare iubita ca toate se vor rezolva in final,stiu ca este greu dar nu uita ca noi suntem alaturi de tine scumpa si te iubim....MAXIM !!! :hug: .
Va pup dulce fetelor si va doresc o zi superba :lips: :lips: :lips: :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:26 
Veteran

manu86 scrie:
Buna dragele mele :hug:
Simo iubita parerea mea e k trebuie sa-i convingi pe iubi tau,surioara,tati...toti sa constientizeze cand de importante sunt pt mami tau aceste sedinte si sa incercati sa o convingeti,chiar dak va e mila de ea,dak lupta se poate depasi chiar si aceasta boala.Am un caz concret,mama unui prieten f bun a luptat un an jumate prin spitale,ajunsese saracuta la 35 de kg,i-au luat copii o peruca f faina nici nu se observa k nu e parul ei si acum e bn se duce regulat la control....dar a depasit.
Chiar dak e greu trebuie sa lupte!Te pup iubita si fii tare :hug: :hug: :hug: :lips: Noi suntem alaturi de tine :flowers: :hug:
Maddy sper sa depasiti cat mai usor aceasta perioada si tot miresica noastra de iulie ramai chiar dak faci nunta in sept :ok:
Lady ma bucur k esti mai bn :flowers:
Eu azi m-am intalnit cu cei de la aranjamente si sunt super fericita :had_d: Se pliaza f bn pe ceea ce imi doresc,sunt deschisi la orice,dak mi se pune pata pe ceva au zis sa le arat o poza si se rezolva k au destul timp pana in iulie sa faca orice :party:
Tre sa ma decid din ce flori vreau aranjamentele...da ma documentez sa vad care o sa-mi placa mai mult.Oricum vor fi mov sau lila :nblink:
Va pup iubitele mele :lips: :hug:

felicitari pt decoratiuni manu,ma bucur ca ti-ai gasit ce iti doresti :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:50 
Nou Venit

Salutare fetele! Cineva la miresit? M-am trezit azi un pic mai tarziu (ora 10 aici la mine) racita cobza, asa ca azi e zi de stat in pat si miresit. Va astept.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:51 
Veteran

lala74 scrie:
Salutare fetele! Cineva la miresit? M-am trezit azi un pic mai tarziu (ora 10 aici la mine) racita cobza, asa ca azi e zi de stat in pat si miresit. Va astept.

buna lala,eu sunt pe aici :hug: sper sa te simti mai bine,bea un ceiut si stai la caldurica :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:54 
Veteran

Au venit fetele la mireseala :nchat:
Neatza Cat! ceiucul cu lamaie te asteapta :) ti-as recomanda Efferalgan efervescent, e foarte bun, cel putin eu sunt multumita de el :ok:
Peaches ti-am zis eu ca trebuie doar sa fii optimista si o sa apara ceva :ndance: Felicitari! :napplause:
Simo mult succes in continuare cu examenele si speram sa se rezolve problema cu mama ta :hug:
Manu ma bucur ff mult ca ai gasit ce ti-ai dorit si sper sa gasesti si de acu inainte ce iti mai trebuie :clap:

sunt asa de happy pt voi :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:55 
Veteran

lala74 scrie:

Buna lala. Am facut ceiuc cu lamaie si te asteptam :hug:
Mai miresim ceva si azi? :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:56 
Nou Venit

dap....si eu sunt in Spania, in Alcala de Henares, la 40 de min de centrul Madridului...mai exact :nblink:[/quote]

[quote]Super! Inseamna ca nu sunt singura aici. Am fost in Alcala cand locuiam in Madrid. Sunt multi romani acolo. In Madrid am stat in Leganes. Acum m-am mutat aici pt ca mirele meu lucreaza aici si nu mai vroiam sa stam despartiti. Astept vesti de la tine.[quote]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 12:59 
Nou Venit

Buna lala. Am facut ceiuc cu lamaie si te asteptam :hug:
Mai miresim ceva si azi? :party:[/quote]

Citat:
Bineinteles ca miresim, abia astept. Sunt cam singura pe aici si nu prea am cu cine povesti. Am inteles ca faci nunta numai la anul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:04 
Veteran

lala74 scrie:
Bineinteles ca miresim, abia astept. Sunt cam singura pe aici si nu prea am cu cine povesti. Am inteles ca faci nunta numai la anul?

Pai recent ne-am decis si noi sa facem pasul. In august avem doar o sapt de concediu asa ca am decis sa facem logodna la biserica si sa incepem pregatirile de nunta pentru vara viitoare, speram noi.
:party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:21 
Nou Venit

Pai recent ne-am decis si noi sa facem pasul. In august avem doar o sapt de concediu asa ca am decis sa facem logodna la biserica si sa incepem pregatirile de nunta pentru vara viitoare, speram noi.
:party:[/quote]

Inseamna ca o sa ai timp sa pregatesti totul asa cum vrei. Eu am inceput pregatirile din decembrie cand am fost acasa. Atunci mi-am cunoscut si socrii si el mi-a cunoscut parintii. Noi ne-am intalnit aici in Spania desi suntem din acelasi judet, eu Tg. Mures si el Sighisoara. Dupa 4 luni ne-am mutat impreuna si dupa inca doua m-a cerut de nevasta. Nici acum nu-mi vine sa cred.[quote]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:35 
Diva

Buna, ce mai faceti? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:36 
Veteran

[quote="lala74"]
Inseamna ca o sa ai timp sa pregatesti totul asa cum vrei. Eu am inceput pregatirile din decembrie cand am fost acasa. Atunci mi-am cunoscut si socrii si el mi-a cunoscut parintii. Noi ne-am intalnit aici in Spania desi suntem din acelasi judet, eu Tg. Mures si el Sighisoara. Dupa 4 luni ne-am mutat impreuna si dupa inca doua m-a cerut de nevasta. Nici acum nu-mi vine sa cred.[quote]

Imagineaza-ti ca noi ne stim din clasa a 9a, am fost si colegi de banca ultimii doi ani de liceu... :love: avem cam 6 ani impreuna si din octombrie am venit la el in Oslo si stam impreuna. Prima data m-a cerut el cand eram prin clasa a 12a , dar eram prea mici si nu s-a ales nimic de cererea aia :~* Prin noiembrie l-am cerut eu ca parca nu mai aveam rabdare :, Am vrut sa facem starea civila dar din lipsa de timp am anulat si am zis ca facem logodna ca asta se poate organiza in cateva zile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:37 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Buna, ce mai faceti? :hug:

Buna Nico :hug:
Miresim :nchat: te bagi? :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:40 
Diva

Lady_Anamaria scrie:

Buna Nico :hug:
Miresim :nchat: te bagi? :nblink:

da...eu acum ma uitam peste lista pentru invitatii pentru cununia civila si cea religioasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 13:48 
Nou Venit

Sunt in cautari pentru rochia de mireasa si sunt innebunita. Nu pot sa ma decid. Imi plac atatea.... Voi cum stati? Stiti ce vreti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]