Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 23 Feb 2010, 20:45 
Veteran

lala74 scrie:
salutare fetele! Am aparut si eu- Tocmai am facut clatite. Se anunta cineva?
[/quote]

eu eu :had_d:
tocmai vorbeam cu miresoiul sa facem maine clatite :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 20:57 
Diva

lala74 scrie:
[/quote]

Si eu :food: :rofl: Da ce pofta mi-ai facut :wall: Nu mai am nici un fel de dulceata k acu ma apucam sa fac,da imi iau revansa maine :tongue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 21:08 
Veteran

lala74 scrie:

vreau si eu clatiteeeeeeeee,yam ....yam ce pofta mi-ai facut :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 21:11 
Nou Venit

Sunt atat de bune....! Le-am facut cu gem de prune de la mama, mmm....sa te lingi pe degete. pacat ca sunt la dieta...am mancat doar una.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 21:26 
Diva

lala74 scrie:
Sunt atat de bune....! Le-am facut cu gem de prune de la mama, mmm....sa te lingi pe degete. pacat ca sunt la dieta...am mancat doar una.

Tu esti la dieta si ai facut clatite :eek: ??Eu sunt cam pofticioasa din fire si cu siguranta nu m-as fi putut opri doar la una :~* te felicit pt vointa :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2010, 22:11 
Moderator Ghidul Miresei

Parca mi se face pofta si mie de clatite cu finetti, eu doar asa le mananc...dar cum imi este lene sa le fac...o sa astept pana face soacra si imi trimite si mie 25 de bucati :nlol:

Acum am venit de la alergat, am fost si astazi :D ...maine am zis ca ne relaxam...iesim cu rolele 3 ore :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 00:56 
Veteran

Noapte buna fetili :hug:
:. :. :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 02:49 
Veteran

salutare iubitele :flowers:
văd că v-a revenit pofta de miresit... eu n-am prea avut dispoziţie de mireseală, am ieşit la plimbare, m-am ocupat de unele probleme la firmă şi m-am interesat de firmă pt deco la nunta de la AB... şi... uite aşa a trecut timpul :ok:
se pare că am ieşit din iarnă, iar primăvara se apropie cu paşi rapizi :ndance:

Jamilla - îmi pare rău să aud că ai probleme de sănătate, dar cu puţină atenţie şi îngrijire medicală de specialitate sper să se rezolve într-un timp cât mai scurt :hug:
- îţi doresc multă sănătate şi puterea de a merge mai departe
- ai grijă de mama ta, un set de analize complete nu strică :flowers:
- te felicit pt noile achiziţii şi aşteptăm poze !
- m-am uitat şi eu în bazar cu speranţa să-mi găsesc ceva, dar aşa cum am intrat, aşa am şi ieşit... :wacko:
- textul pt invitaţii este divin... deloc siropos cum ai zis tu... :napplause:
Anna - concediu plăcut. acum o să ai mai mult timp pt miresit şi odihnă :.
Simo - aşteptăm minunatele poze de la petrecerea de ziua ta :blink:
- draga mea, trebuie să o convingi pe mama ta că e neapărat să facă şi celelalte şedinţe. este la mijloc de drum şi ar fi păcat să renunţe acum... trebuie să fie şi ea conştientă de asta, tratamentul TREBUIE făcut până la capăt !! ... şi Cat are dreptate MAXIMĂ aici, nu în toate cazurile cade părul. tu să te îngrijeşti, miresoiul e alături de tine... puneţi-vă cu toţii în capul mamei, ca s-o convingeţi... :ok:
- ai fost superbă la cununie. imi plac la nebuie pozele... sunteţi cei mai frumoşi :nmarried:
Maddy - încă o dată îţi spun că îmi pare rău pt ce s-a întămplat :hug:
- poate e mai bine că aţi mutat data nunţii, să fie măcar 6 luni după tragedie... acum ce mi-e iulie, ce mi-e septembrie... tot miresica noastră de iulie rămâi :hug:
- cu siguranţa socrul tău n-ar fi vrut să anulaţi de tot nunta, el este alături de voi şi vă are în grijă... vă doresc să aveţi multă putere şi iubiţi-vă mult !! pe 12 sept 2010, noi vom sărbătorii 1 anişor de la cununia civilă !!! :hap_w:
Peaches - felicitări pt servici !!! să sperăm că odată cu venirea primăverii vor ieşi la suprafaţă mai multe locuri de muncă...
Cat - a fost ziua ta... şi nouă nu ne zici nimc ?! :blink:
- laaaaaa mulţiiii aaaani, scumpa !!! :flowers: ... să fi sănătoasă, fericită şi să ai parte de nunta de vis !!! :nchampagne: :ncake:
Nico - îmi place f tare ideea ta pt rochiţa de cununie :napplause:
Manu - felicitări cu firma pt deco. se înmulţesc miresicile cu nuntă mov :had_d:
Lala - ce fel de rochiţă vrei ? arată-ne şi nouă pozici cu idei, dacă vrei... :)
Carlita - în legătură cu interzicerea nunţilor de zi, chestia este că nu le mai dau voie restaurantelor din oraş să ţină deschis mai mult de ora 23 mi se pare... :O
- aşa am "păţit" şi noi când eram în căutări... deci singura posibilitate de a avea nuntă de noapte este să găseşti un resto la periferia oraşului :ok:
- sau să ai noroc ca şi noi... până la urmă am găsit un local/club in stil medieval, foarte frumos... care abia din anul 2010 organizează şi nunţi... şi ne-au dat voie să facem nunta de noapte :clap: :hap_w:
- oricum, eu n-aş fi acceptat în nici un caz să fac nuntă de zi... până să mă mut în Ardeal, nici nu am auzit de aşa ceva... (X)
Miha - ce ştii de Roxi ? sper că e totul ok... O:)

mâine merg la Cluj să probez nişte rochiţe... deşi eram hotărâtă pe un anume model, când le-am văzut pe astea... m-au dat peste cap. vreau să le probez pe toate !!! :rofl: ... în aprilie mergem la TM şi vreau să dau comanda pt rochiţă neapărat :hap_w:

vă pup pe toate, dragele mele... Maddy, Dienuka, Puffy, Nico, Bianca, Amely, Anamaria, Mihaela, Lala, Flori, Manu, Peaches, Cat, Claudita, Keke, Roxi, Anda, Carlita, Simona, Cami, Jamilla, Vannesa, Elogio, Anna... dacă am uitat pe cineva, îmi cer scuze... e târziu, am recuperat mult... ofer o floricică în schimb :flowers: :lips:

am ataşat o pozică simpatică tare... îmi place la nebunie !!! :party:

Fişiere ataşate:
copilasi mov.jpg
copilasi mov.jpg [ 15.32 KiB | Vizualizat de 5307 ori ]

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:05 
Diva

Neata fetiliiiii hai la cafeluta :flowers:
Pupi micutza :hug:
Mi-ati facut si mie pofta de clatite....cred ca o sa fac saptamana asta :unsure:
Si eu astept primavara cu sufletul la gura...m-am saturat de haine groase,frig,intunecat....pfffffffffffffff...vreau verdeata,soare,flori,uscat...vreau sa se intunece tarziuuuuuu :nblink:
Pup toate iubitele mele si sa vezi ce bataita ii dau lui Roxi....sa treaca imediat la miresit ac daca nu.......scot sucitorul puffilik-ai imediat !!!!!! :nlol:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:14 
Diva

neatza... simt miros de primavara :had_d: :had_d: :had_d:
doar ca la mine e cam intunecat, cred ca o sa ne ploua azi :cry:
ce faceti fetele?? miresiti de zor, abia va fac fata, unde erati voi acum 5 luni, nu de alta da mai aveati voi un stres mic agitat pe aici :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:22 
Diva

manu86 scrie:
Fetelor am gasit un site cu lumanari sculptate nu stiu dak il stiti da mie imi plac....sunt mai altfel.

ce frumoasa e, super, stii cat ar costa una??

cat despre nunti, anul asta am una in 15 mai, 3 botezuri, la unul nu pot ajunge ca e tocmai la resita dar trimit ceva la copil :nblink:
anu asta cam slabut la capitolul nunti, suntem primii din gasca care sau casatorit, toti care le trasneste un gand vin la noi sa ii nasim :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:35 
Moderator Ghidul Miresei

micutza scrie:
Carlita - în legătură cu interzicerea nunţilor de zi, chestia este că nu le mai dau voie restaurantelor din oraş să ţină deschis mai mult de ora 23 mi se pare... :O
- aşa am "păţit" şi noi când eram în căutări... deci singura posibilitate de a avea nuntă de noapte este să găseşti un resto la periferia oraşului :ok:
- sau să ai noroc ca şi noi... până la urmă am găsit un local/club in stil medieval, foarte frumos... care abia din anul 2010 organizează şi nunţi... şi ne-au dat voie să facem nunta de noapte :clap: :hap_w:
- oricum, eu n-aş fi acceptat în nici un caz să fac nuntă de zi... până să mă mut în Ardeal, nici nu am auzit de aşa ceva... (X)

La mama la restaurant (restaurant de pe centrul Clujului) se fac nunti de noapte, cel putin in ultimul timp a mai mers si noaptea la lucru...doar ca singura conditie este ca nunta sa fie vineri seara pentru ca sambata sa fie nunta de zi iar duminica la fel. Mie mi se pare o prostie, cine iti vine vineri la nunta? Sunt oameni care si sambata vin mai tarziu din cauza serviciului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:39 
Diva

De chestia asta cu nunta de zi ...de noapte...e prima data in viata mea cand aud :woow:
La noi numai sambata noapte si duminica noapte se fac nunti pe la restaurante....si in cursul saptamanii avem petreceri mari (gen nunta)majorate,tot pe parcursul noptii...
Avem o tara mare...cu tot felu de obiceiuri,traditii,reguli...e tare interesant sa le descopar...pacat ca majoritatea dintre ele nu ne prea convin :nscmoll:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:45 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
De chestia asta cu nunta de zi ...de noapte...e prima data in viata mea cand aud :woow:
La noi numai sambata noapte si duminica noapte se fac nunti pe la restaurante....si in cursul saptamanii avem petreceri mari (gen nunta)majorate,tot pe parcursul noptii...
Avem o tara mare...cu tot felu de obiceiuri,traditii...e tare interesant sa le descopar...pacat ca majoritatea dintre ele nu ne prea convin :nscmoll:

da, asa e...poate pana ma marit eu se schimba obiceiul si aici :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:51 
Diva

la noi nuntile se fac sambata noaptea, sau duminica noaptea, cei drept au inceput si duminca pt ca nu se mai gasesc restaurante libere, avem destule :unsure:
nunta ziua am avut la Bv, acolo la ora 15 esti deja la restaurant, sincer mie personal nu imi place, eu am avut timp sa ma aranjez in tihna, nunta a inceput la ora 13:30.
alt soc care l-am avut in Bv, acolo sambata nu gasesti un salon deschis, sau ma rog marea majoritate sunt inchise :-S

carlita tu vrei petrecerea de nunta noaptea?? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:57 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
la noi nuntile se fac sambata noaptea, sau duminica noaptea, cei drept au inceput si duminca pt ca nu se mai gasesc restaurante libere, avem destule :unsure:
nunta ziua am avut la Bv, acolo la ora 15 esti deja la restaurant, sincer mie personal nu imi place, eu am avut timp sa ma aranjez in tihna, nunta a inceput la ora 13:30.
alt soc care l-am avut in Bv, acolo sambata nu gasesti un salon deschis, sau ma rog marea majoritate sunt inchise :-S

carlita tu vrei petrecerea de nunta noaptea?? :unsure:

Deocamdata nu ma gandesc la asa ceva, nu ma gandesc la nunta...nu stiu ce o sa vreau la momentul respectiv :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:18 
Diva

Neata iubitele mele :hug:
Sper si eu sa vina primavara nu doar sa miroase :npray: :flowers:
O zi minunata va doresc :flowers: :ninja: (la mn a inceput cu nervi k s-a apucat vecinul de langa mn de curatenie generala si m-am trezit in zgomot de bormasina la 8 dim :wall: si a inceput fix cu cam unde avem perete comun :cry: )
Pup fetele :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:20 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Neata iubitele mele :hug:
Sper si eu sa vina primavara nu doar sa miroase :npray: :flowers:
O zi minunata va doresc :flowers: :ninja: (la mn a inceput cu nervi k s-a apucat vecinul de langa mn de curatenie generala si m-am trezit in zgomot de bormasina la 8 dim :wall: si a inceput fix cu cam unde avem perete comun :cry: )
Pup fetele :lips: :hug:

La mine de o luna si o saptamana tot renoveaza, ma enerveaza la culme...are program de la ora 10 la 16:00, atunci are om care vine si ii lucra in casa...nu pot face nimic de el, uneori nu aud nici la tv ce zice :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:21 
Diva

amely85 scrie:

ce frumoasa e, super, stii cat ar costa una??

cat despre nunti, anul asta am una in 15 mai, 3 botezuri, la unul nu pot ajunge ca e tocmai la resita dar trimit ceva la copil :nblink:
anu asta cam slabut la capitolul nunti, suntem primii din gasca care sau casatorit, toti care le trasneste un gand vin la noi sa ii nasim :lol:

Nu mi se par deloc scumpe,sunt 50 lei/buc cele mici de 60 cm si 70lei buc alea de 1 m

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:25 
Diva

carlita scrie:

La mine de o luna si o saptamana tot renoveaza, ma enerveaza la culme...are program de la ora 10 la 16:00, atunci are om care vine si ii lucra in casa...nu pot face nimic de el, uneori nu aud nici la tv ce zice :wall:

Pai stai linistita k pana acum a renovat cel de deasupra,da macar facea in bucatarie si parca nu se auzea asa tare....si nu la 8 dim :eek:
Fac cu randul astia :cry: zilele astea cred k ma mut in alta cam macar sa se auda mai incet.Ziua dak ma tine asa ma duc la plimbare numai sa nu-i mai aud...da dim :wall:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]