salutare iubitele
văd că v-a revenit pofta de miresit... eu n-am prea avut dispoziţie de mireseală, am ieşit la plimbare, m-am ocupat de unele probleme la firmă şi m-am interesat de firmă pt deco la nunta de la AB... şi... uite aşa a trecut timpul
se pare că am ieşit din iarnă, iar primăvara se apropie cu paşi rapizi
Jamilla - îmi pare rău să aud că ai probleme de sănătate, dar cu puţină atenţie şi îngrijire medicală de specialitate sper să se rezolve într-un timp cât mai scurt
- îţi doresc multă sănătate şi puterea de a merge mai departe
- ai grijă de mama ta, un set de analize complete nu strică
- te felicit pt noile achiziţii şi aşteptăm poze !
- m-am uitat şi eu în bazar cu speranţa să-mi găsesc ceva, dar aşa cum am intrat, aşa am şi ieşit...
- textul pt invitaţii este divin... deloc siropos cum ai zis tu...
Anna - concediu plăcut. acum o să ai mai mult timp pt miresit şi odihnă
Simo - aşteptăm minunatele poze de la petrecerea de ziua ta
- draga mea, trebuie să o convingi pe mama ta că e neapărat să facă şi celelalte şedinţe. este la mijloc de drum şi ar fi păcat să renunţe acum... trebuie să fie şi ea conştientă de asta, tratamentul TREBUIE făcut până la capăt !! ... şi
Cat are dreptate MAXIMĂ aici, nu în toate cazurile cade părul. tu să te îngrijeşti, miresoiul e alături de tine... puneţi-vă cu toţii în capul mamei, ca s-o convingeţi...
- ai fost superbă la cununie. imi plac la nebuie pozele... sunteţi cei mai frumoşi
Maddy - încă o dată îţi spun că îmi pare rău pt ce s-a întămplat
- poate e mai bine că aţi mutat data nunţii, să fie măcar 6 luni după tragedie... acum ce mi-e iulie, ce mi-e septembrie... tot miresica noastră de iulie rămâi
- cu siguranţa socrul tău n-ar fi vrut să anulaţi de tot nunta, el este alături de voi şi vă are în grijă... vă doresc să aveţi multă putere şi iubiţi-vă mult !! pe 12 sept 2010, noi vom sărbătorii 1 anişor de la cununia civilă !!!
Peaches - felicitări pt servici !!! să sperăm că odată cu venirea primăverii vor ieşi la suprafaţă mai multe locuri de muncă...
Cat - a fost ziua ta... şi nouă nu ne zici nimc ?!
- laaaaaa mulţiiii aaaani, scumpa !!!

... să fi sănătoasă, fericită şi să ai parte de nunta de vis !!!
Nico - îmi place f tare ideea ta pt rochiţa de cununie
Manu - felicitări cu firma pt deco. se înmulţesc miresicile cu nuntă mov
Lala - ce fel de rochiţă vrei ? arată-ne şi nouă pozici cu idei, dacă vrei...
Carlita - în legătură cu interzicerea nunţilor de zi, chestia este că nu le mai dau voie restaurantelor
din oraş să ţină deschis mai mult de ora 23 mi se pare...
- aşa am "păţit" şi noi când eram în căutări... deci singura posibilitate de a avea nuntă de noapte este să găseşti un resto la periferia oraşului
- sau să ai noroc ca şi noi... până la urmă am găsit un local/club in stil medieval, foarte frumos... care abia din anul 2010 organizează şi nunţi... şi ne-au dat voie să facem nunta de noapte
- oricum, eu n-aş fi acceptat în nici un caz să fac nuntă de zi... până să mă mut în Ardeal, nici nu am auzit de aşa ceva...
Miha - ce ştii de Roxi ? sper că e totul ok...
mâine merg la Cluj să probez nişte rochiţe... deşi eram hotărâtă pe un anume model, când le-am văzut pe astea... m-au dat peste cap. vreau să le probez pe toate !!!

... în aprilie mergem la TM şi vreau să dau comanda pt rochiţă neapărat
vă pup pe toate, dragele mele... Maddy, Dienuka, Puffy, Nico, Bianca, Amely, Anamaria, Mihaela, Lala, Flori, Manu, Peaches, Cat, Claudita, Keke, Roxi, Anda, Carlita, Simona, Cami, Jamilla, Vannesa, Elogio, Anna... dacă am uitat pe cineva, îmi cer scuze... e târziu, am recuperat mult... ofer o floricică în schimb

am ataşat o pozică simpatică tare... îmi place la nebunie !!!