Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 19:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 24 Feb 2010, 09:16 
Diva

buna dimineata
e si asta o posibilitate bamba :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:41 
Diva

Bamba scrie:
tu Laura poate nu voia sa lasi copilul afara...numai caruciorul...si sa iei scoica cu tine inauntru...dar cum ai bagat ditamai caruciorul de cumparaturi in banca? :)

eram singura la rand...zicea ca ocup spatiu...si cu scoica nu puteam sta in mana ca e foarte greu copilul.In fine...e vb de principiu...ca daca imi spunea frumos reactionam la fel.Asa, am reactionat pe masura nesimtirii ei.
Buna dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:50 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
eram singura la rand...zicea ca ocup spatiu...si cu scoica nu puteam sta in mana ca e foarte greu copilul.In fine...e vb de principiu...ca daca imi spunea frumos reactionam la fel.Asa, am reactionat pe masura nesimtirii ei.
Buna dimineata.

eee...lasa ca e plin de oameni nesimtiti :)

Sora mea s-a dus sa-si comande verighetele de nunta din Polus in luna ianuarie, cei de acolo au zis ca in 6 februarie o sa fie gata. S-au dus in 6 februarie si au gresit verighetele...cumnatul are degetul mai subtire ca si sora mea si cei de acolo au pus pietricele pe verigheta lui si pe a surorii mele nu si pe langa asta au gresit si numele scris din interior, pe a ei scria claudia si pe a lui bogdan desi trebuia sa fie invers, era scris clar atunci. In fine, s-au scuzat cei de acolo si au zis ca o sa le faca din nou si ca o sa fie gata in data de 14 februarie. Se duc in data de 14 februarie si au zis ca sunt gata ca sa mearga la magazinul din centru. S-au dus acolo iar cei de acolo au zis ca inca nu sunt gata sa vina maine. S-au dus in urmatoarea zi si tot nu erau gata, le-au zis sa mearga peste 2 zile in Polus. Sora mea cum e putin mai agresiva a facut scandal, si intr-un fel bine a facut pentru ca nu poti purta asa omul cum vrei tu. Pana la urma s-au ales cu o reducere de 10 % :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:52 
Diva

:eek: :eek: :eek: ce nasol, carlita, eu sincer sigur ma lipseam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 09:54 
Diva

amely85 scrie:
:eek: :eek: :eek: ce nasol, carlita, eu sincer sigur ma lipseam

de ce sa te lipsesti daca acolo ai gasit verighetele care le vrei?nu cred ca e o solutie sa renunti la ce iti place.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:03 
Diva

laura_sandu scrie:
de ce sa te lipsesti daca acolo ai gasit verighetele care le vrei?nu cred ca e o solutie sa renunti la ce iti place.

mie imi place omul parolist, pt ca asa sunt si eu, totusi sa ma duc de 3 ori si sa nu rezolve nimic, le faceam un meci de nu stiau de ei :\
sigur in Clujul ala nu e numai o bijuterie, gaseam eu una ca sa se tina de treaba si sa mi le faca la fel :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:06 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
mie imi place omul parolist, pt ca asa sunt si eu, totusi sa ma duc de 3 ori si sa nu rezolve nimic, le faceam un meci de nu stiau de ei :\
sigur in Clujul ala nu e numai o bijuterie, gaseam eu una ca sa se tina de treaba si sa mi le faca la fel :unsure:

Doar acolo au gasit un model care sa le placa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 10:08 
Diva

Buna dimineata. :)

vai Carlita,si eu asi fi facut sigur scandal,doamne sa ii poarte atata mai ales dupa ce au gresit ei. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:35 
Diva

buna fetelor!!! ce mai faceti? anca imi pare foarte rau si sper din tot sufletul sa nu mai ai probleme cu urmatoarea sarcina si sa apara cat mai repede bb %%-
am ajuns si noi in sfarsit acasa dar in alta formula... :nwink: acum suntem 3 :ndance: incerc sa ma adaptez la noul statut de mamica si pt inceput cred ca o sa intru mai rar pe forum...va pup si va urez o zi placuta!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:40 
Diva

buna ce faceti fetele???
noi am fost la control ,bebe e bine si creste, eu sunt la fel.
ieri am fost cu masina la spalatorie si mi-a cazut oglinda cand a spalat-o aia. nici ea si nici patronul nu au vrut sa plateasca. a venit politia si a zis sa ne intelegem pe cale amiabila. daca nu, sa depunem plangere si sa urmam calea legala. adica rezolarea problemei in 100 de ani!!!! :eek: unbeliveble!!!!!!!!
fetele nu stiu daca ati mai primit vesti de la eli, imi permit sa le dau eu. iar a fost in spital, deocamdata e in aceeasi stare, parca un piculet mai bine,bebele ei e bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:45 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
buna fetelor!!! ce mai faceti? anca imi pare foarte rau si sper din tot sufletul sa nu mai ai probleme cu urmatoarea sarcina si sa apara cat mai repede bb %%-
am ajuns si noi in sfarsit acasa dar in alta formula... :nwink: acum suntem 3 :ndance: incerc sa ma adaptez la noul statut de mamica si pt inceput cred ca o sa intru mai rar pe forum...va pup si va urez o zi placuta!!!

Felicitari Lili, ma bucur mult pentru voi!!! La vara vin in special la Sibiu sa ma intalnesc cu tine si cu bebelina ta frumoasa :D Asteptam poze cu bebelina (cum o cheama? am uitat!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:45 
Diva

madutz scrie:
buna ce faceti fetele???
ieri am fost cu masina la spalatorie si mi-a cazut oglinda cand a spalat-o aia. nici ea si nici patronul nu au vrut sa plateasca. a venit politia si a zis sa ne intelegem pe cale amiabila. daca nu, sa depunem plangere si sa urmam calea legala. adica rezolarea problemei in 100 de ani!!!! :eek: unbeliveble!!!!!!!!
fetele nu stiu daca ati mai primit vesti de la eli, imi permit sa le dau eu. iar a fost in spital, deocamdata e in aceeasi stare, parca un piculet mai bine,bebele ei e bine.

ce ma bucur ca este bine :ndance: sper ca pana la urma sa-si revina si sa se poata bucura de sarcina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:48 
Diva

carlita scrie:
Felicitari Lili, ma bucur mult pentru voi!!! La vara vin in special la Sibiu sa ma intalnesc cu tine si cu bebelina ta frumoasa :D Asteptam poze cu bebelina (cum o cheama? am uitat!)

multumesc frumos :-* te asteptam la o plimbare in parc...o cheama erika maria...o sa pun si poze dar inca nu am avut timp...cand o sa am timp promit ca va pun...trebuie sa aveti putina rabdare cu mine pana ma adaptez si eu la noul statut :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:49 
Moderator Ghidul Miresei

madutz scrie:
buna ce faceti fetele???

Sper sa rezolvati pana la urma cumva, spalatoria era de asta manuala sau automata?
A fost ieri Eli putin pe internet, a intrat si pe ghid dar nu a scris nimic...cred ca doar a citit una/alta.

Am vb si eu cu ea si mi-a spus ca din pacate nu se simte nici acum foarte bine, dar totusi ceva mai bine ca acum cateva saptamani. A fost internata in spital 9 zile iar dupa 3 zile de la externare a ajuns din nou in spital inca 9 zile pentru ca varsta de 8-9 ori pe zi. A slabit 11 kg in 3 saptamani. A mai spus ca mananca doar orez cu lapte, doar acesta il poate manca in rest da afara aproape tot...spera sa fie mai bine si sa se intoarca inapoi pe ghid alaturi de noi. %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:51 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
multumesc frumos :-* te asteptam la o plimbare in parc...o cheama erika maria...o sa pun si poze dar inca nu am avut timp...cand o sa am timp promit ca va pun...trebuie sa aveti putina rabdare cu mine pana ma adaptez si eu la noul statut :nlol:

Mama chiar a fost la sibiu in weekend-ul ce a trecut si se tot ruga de mine sa ma duc cu ea si i-am spus ca eu ma duc peste cateva luni, pentru ca m-am gandit la tine ca acum trebuie sa nasti...si daca ma duc peste cateva luni o sa fie si mai cald si te pot intalni :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:57 
Diva

carlita scrie:
Mama chiar a fost la sibiu in weekend-ul ce a trecut si se tot ruga de mine sa ma duc cu ea si i-am spus ca eu ma duc peste cateva luni, pentru ca m-am gandit la tine ca acum trebuie sa nasti...si daca ma duc peste cateva luni o sa fie si mai cald si te pot intalni :)

abaia astept :ndance: pana atunci imi mai revin si eu ca inca mai am burtica si ma misc mai greu pt ca inca nu s-a vindecat operatia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:59 
Diva

Felicitari Lili !!! sa va traiasca fetitza , sa va bucurati de ea, sa creasca mare , frumoasa si sanatoasa ! tu cum esti? cum te simti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 11:59 
Diva

Buna dimineata , am uitat !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 12:03 
Diva

Ayrun scrie:
Felicitari Lili !!! sa va traiasca fetitza , sa va bucurati de ea, sa creasca mare , frumoasa si sanatoasa ! tu cum esti? cum te simti?

multumesc frumos :-* eu sunt bine...ma misc putin mai greu dar sunt mult mai bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2010, 12:03 
Diva

Felicitari Lili.cu a fost?ai nascut cu cezariana?
sa creasca fetita mare si sa va bucurati de ea.. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]