Eu as schimba mai multe chestii:
1. As schimba fantana de ciocolata, adica firma care mi-a adus-o... niste oameni total neprofesionisti, care nu mi-au putut zice de la inceput ce si cum si m-au pus in fata faptului implinit: dupa o ora se terminasera fructele (care teoretic trebuiau sa fie nelimitat...). Deci, pe aia nu as mai vrea sa ii vad in viata mea.
2. As schimba florile pe care le-am ales - nu firma. Eu am vrut neaparat flori de primavara, fara trandafiri si orhidee, si va zic si voua: mare atentie cand alegeti flori mici... daca vreti sa umpleti spatiul, trebuie sa folositi fff multe.
3. As schimba faptul ca ne-am uitat certificatul de casatorie acasa si, prin urmare, am intarziat o ora la biserica si i-am facut pe invitati sa ne astepte... Foarte urat din partea noastra

.
4. As mai adauga un fotograf, pe care l-am descoperit intre timp si de care m-am indragostit... de opera lui vreau sa zic

)
5. As fi mai precisa in indicatii la restaurant: au intarziat cu felul al doilea cam o ora si i-au lasat pe invitati sa intre in sala inainte sa ajungem noi, ceea ce nu era cum am stabilit. Si, in plus, nici nu mi-au impachetat servetele de masa cum le zisesem

Si poate mai sunt si alte chestii pe care o sa le scriu cand mi-oi aduce aminte. Dar stiu sigur ce nu as schimba: rochia si baiatul...

Hmm..faza cu intarziatul este urata ce-i drept in schimb cea cu certificatul de rasul..plansului:))