Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 16:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 25 Feb 2010, 07:35 
Veteran

buna dimineata fetelor.V-am pregatit cafeluta pt cand va veti trezii dragele mele.Va doresc o zi superba %%- .Multi pupici dulci si multe imbratisari :lips: :lips: :lips: :hug: :hug: :hug:

Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: Cafeluta
cafea[1].jpg
cafea[1].jpg [ 37.21 KiB | Vizualizat de 5092 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 08:36 
Veteran

clauditza25 scrie:
buna dimineata fetelor.V-am pregatit cafeluta pt cand va veti trezii dragele mele.Va doresc o zi superba %%- .Multi pupici dulci si multe imbratisari :lips: :lips: :lips: :hug: :hug: :hug:

Neatza iubitelor :hug:
ce faceti? Am ajuns mai devreme la birou si am zis sa nu apuc de treaba ci sa va salut pe voi :hug: :-*
Clau multumim pt cafeluta arata ffff bine, :nblink:
Simo felicitari pt buletin. :clap: esti doamna cu acte in regula :p
elogio - ma bucur ca ai rezolvat cu biserica :napplause:
carlita - te-ai apucat de facut sport, fff bine, felicitari :napplause: Mi-a placut fff mult prima rochita atasata (cea cu albastru in degrade)
bun venit noilor miresici care vad ca sunt vorbarete :party:
Lady_anamaria - sunt ffff frumoase rochitele atasate :nblink:

Salut toate miresicile prezente si absente :hug: :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 09:35 
Diva

Buna dimi iubitelor...sarumana pentru cafeluta.... :hug:
Pup pe toate si mi-e dor de voi...sa miresim asa o zi intreaga,pagini intregi :flowers:
Eu sunt PRAF de racita.....ma doare tot corpul,nas infundat,durere in gat....am inceput de azi dimineata sa i-au miere,vitamine,nurofen,mult ceai....sper sa nu cad mai rau...nu e o surpriza pentru mine...la cum am fost psihic ma asteptam sa cedez si fizic...dar o sa fie bine :ok:
Multumesc ptr felicitari...chiar m-am bucurat ca un copilas ieri :ndance:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 09:37 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:
carlita - te-ai apucat de facut sport, fff bine, felicitari :napplause: Mi-a placut fff mult prima rochita atasata (cea cu albastru in degrade)

Da, m-am apucat din nou de sport daca tot a venit primavara...anul trecut stiu ca si prin ianuarie am fost la alergat doar ca atunci era mai cald ca anul acesta in ianuarie :p M-am cam saturat sa fac tot felul de exercitii in casa, a durat prea mult iarna asta :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:10 
Veteran

Neata!
Multumim de cafea dienutza!!!Azi e joi mai e putin si vine weekend-ul si abia astept , eu am inceput deja sa impart invitatiile, voi?E prea devreme?Eu m-am gandit ca nu e mai ales ca trebuie sa alerg in tot BUcurestiul sa le duc la fiecare, am 200 de invitati pe lista pana acum si in fiecrae saptamana ne mai amintim pe cate cineva sau ne suna ei sa ne zica ca au auzit ca avem nunta si ca ce nu ii invitam?
Poop miresicile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:20 
Diva

floriciki scrie:
Neata!
Multumim de cafea dienutza!!!Azi e joi mai e putin si vine weekend-ul si abia astept , eu am inceput deja sa impart invitatiile, voi?E prea devreme?Eu m-am gandit ca nu e mai ales ca trebuie sa alerg in tot BUcurestiul sa le duc la fiecare, am 200 de invitati pe lista pana acum si in fiecrae saptamana ne mai amintim pe cate cineva sau ne suna ei sa ne zica ca au auzit ca avem nunta si ca ce nu ii invitam?
Poop miresicile!

scumpa da nu e cam devreme?? sfatul meu e sa le dai cu o luna si jumate inainte, sa zic 2, oricum sunt care si suna sa se afle in treaba, daca e sa o luam asa, unii pot sa vina, altii nu, altii sa zica ca au uitat de invitatie si cate si mai cate, o sa fi uimita, din pacate cat de schimbatori sunt oameni, unii, nu toti, da sunt :\

buna dimineata fetele... la mine ploua de rupe...nasol, ieri mi-am facut la loc bretonul si m-am tuns, ce super ma simt, dupa cat eo schimbare din asta :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:27 
Veteran

scumpa da nu e cam devreme?? sfatul meu e sa le dai cu o luna si jumate inainte, sa zic 2, oricum sunt care si suna sa se afle in treaba, daca e sa o luam asa, unii pot sa vina, altii nu, altii sa zica ca au uitat de invitatie si cate si mai cate, o sa fi uimita, din pacate cat de schimbatori sunt oameni, unii, nu toti, da sunt :\

buna dimineata fetele... la mine ploua de rupe...nasol, ieri mi-am facut la loc bretonul si m-am tuns, ce super ma simt, dupa cat eo schimbare din asta :had_d:[/quote]

Stiu ca o sa am tot felul de surprize dar vreau sa scap de stresul cu invitatiile ca imi stau pe creier .Indiferent cand le dau cu doua luni inainte, cu trei luni daca vor sa vina si le face placere vin daca nu , nu vin.

Si mie imi vine sa ma tund dar am zis ca o sa ma tund dupa nunta, si eu am chef de o schimbare,mi-as face breton si l-as tunde f scurt dar trebuie sa am rabdare ca sa am din ce sa imi fac coc la nunta.Tu te-ai tuns scurt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:33 
Diva

floriciki scrie:
Stiu ca o sa am tot felul de surprize dar vreau sa scap de stresul cu invitatiile ca imi stau pe creier .Indiferent cand le dau cu doua luni inainte, cu trei luni daca vor sa vina si le face placere vin daca nu , nu vin.

Si mie imi vine sa ma tund dar am zis ca o sa ma tund dupa nunta, si eu am chef de o schimbare,mi-as face breton si l-as tunde f scurt dar trebuie sa am rabdare ca sa am din ce sa imi fac coc la nunta.Tu te-ai tuns scurt?

asta cu surprizele cam asa e... totusi eu le-am dat cu o luna si jumatate, unele chiar si cu o luna, marea majoritate,stiau ca avem nunta :p

eu nu ma mai tund scurt de mult, imagineaza-ti ca am fost tunsa tepi, f scurt, acum cativa ani, de atunci l-am lasat lung, am taiat ceva din lungimea lui si mi-am facut bretonul la loc,scurt pe drept :-`
sincer nu m-as mai tunde atat de scurt niciodata, am vrut ceva suvite dar sunt atat de bruneta la par ca nu ar iesii deloc... eu chiar nu imi pot schimba culoarea la par :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:40 
Moderator Ghidul Miresei

Eu cred ca e mai bine sa le dai cu mai mult timp inainte, scapi si de griji si stiu oamenii data exacta sa nu isi planuiasca ceva din timp.

Eu de exemplu am primit anul trecut 2 invitatii mult prea tarziu cand eu deja aveam planuri sa merg altundeva asa ca nu m-am dus la nunti, la una din ele i-am trimis pe parintii mei dar dincolo le-am dat cativa bani dupa nunta. Am primit o invitatie de nunta cu 2 saptamani inainte. Pai eu din start m-am gandit ca daca nu am primit pana acum, nici nu mai primesc :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:48 
Senior

carlita scrie:
Eu cred ca e mai bine sa le dai cu mai mult timp inainte, scapi si de griji si stiu oamenii data exacta sa nu isi planuiasca ceva din timp.

Eu de exemplu am primit anul trecut 2 invitatii mult prea tarziu cand eu deja aveam planuri sa merg altundeva asa ca nu m-am dus la nunti, la una din ele i-am trimis pe parintii mei dar dincolo le-am dat cativa bani dupa nunta. Am primit o invitatie de nunta cu 2 saptamani inainte. Pai eu din start m-am gandit ca daca nu am primit pana acum, nici nu mai primesc :nlol:

Neatza fetelor! Si noi vom lua saptamana asta invitatiile si vom incepe sa le trimitem deja.
Nu stiu cum este la voi dar noi trebuie sa confirmam lista numarul si numele invitatilor cu 3 saptamani inainte de nunta pentru a ne putea personaliza place cardurile.
Carlita, sunt de acord cu tine, mai bine le trimitem mai din timp pentru ca oamenii sa nu isi faca alte planuri, mai ales ca iulie este perioada concediilor. Daca cumva vor uita sa confirme asa cum sunt rugati in invitatie eu ma gandesc sa ii sun pe fiecare in parte si sa ii rog sa imi dea un raspuns. Voi ce ziceti?
V-am pupat pe toate! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 10:53 
Veteran

Si eu sunt de aceeasi parere sa le dau cu mai mult timp inainte sa scap de griji.Si eu am sa ii sun pe fiecare in parte chiar daca celor care le-am dat deja invitatia majoritatea mi-au spus ca ei confirma de acum ca vin.Cine stie ce se intampla in 4 luni asa ca eu am sa ii sun.Am trecut si pe invitatie sa confirme pana pe 01 iulie dar poate o sa uite sau poate o sa zica ca mi-au confirmat cand au primit invitatia.Asa e mai sigur!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 11:01 
Senior

floriciki scrie:
Si eu sunt de aceeasi parere sa le dau cu mai mult timp inainte sa scap de griji.Si eu am sa ii sun pe fiecare in parte chiar daca celor care le-am dat deja invitatia majoritatea mi-au spus ca ei confirma de acum ca vin.Cine stie ce se intampla in 4 luni asa ca eu am sa ii sun.Am trecut si pe invitatie sa confirme pana pe 01 iulie dar poate o sa uite sau poate o sa zica ca mi-au confirmat cand au primit invitatia.Asa e mai sigur!!!

Si eu tot la fel am facut Floriciki, i-am rugat sa imi confirme la telefon sau pe mail pana la data de 1 iulie, apoi incep sa ii sun pe cei care nu au raspuns. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 11:04 
Veteran

Unde au disparut fetele?Am ramas doar noi doua pe aici! Acum sunt in cautare de costum pt miresoi,am vazut ceva frumos dar mai asteptam putin ca miresoiul meu oscileaza la greutate.
Nu stiu cand sa comand cardurile de masa.Tu le-ai luat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 11:35 
Veteran

SimoBobo scrie:
Buna dimi iubitelor...sarumana pentru cafeluta.... :hug:
Pup pe toate si mi-e dor de voi...sa miresim asa o zi intreaga,pagini intregi :flowers:
Eu sunt PRAF de racita.....ma doare tot corpul,nas infundat,durere in gat....am inceput de azi dimineata sa i-au miere,vitamine,nurofen,mult ceai....sper sa nu cad mai rau...nu e o surpriza pentru mine...la cum am fost psihic ma asteptam sa cedez si fizic...dar o sa fie bine :ok:
Multumesc ptr felicitari...chiar m-am bucurat ca un copilas ieri :ndance:

simo,ce rau imi pare ca esti racita si eu am fost dar mi-a trecut,sa bei un ceiut iubita si sa stai la caldurica,multa sanatate scumpa.multi pupici ca sa treaca raceluta :lips: :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 11:38 
Senior

floriciki scrie:
Unde au disparut fetele?Am ramas doar noi doua pe aici! Acum sunt in cautare de costum pt miresoi,am vazut ceva frumos dar mai asteptam putin ca miresoiul meu oscileaza la greutate.
Nu stiu cand sa comand cardurile de masa.Tu le-ai luat?

Noi luam pachetul de decoratiuni de la hotel asa ca avem totul inclus in pret inclusiv personalizarea place cardurilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 11:38 
Veteran

Citat:

buna dimineata fetele... la mine ploua de rupe...nasol, ieri mi-am facut la loc bretonul si m-am tuns, ce super ma simt, dupa cat eo schimbare din asta :had_d:

si eu tot cu o luna si jumatate voi da invitatiile,mi se pare mai bine. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 12:00 
Veteran

Peaches scrie:
[Noi luam pachetul de decoratiuni de la hotel asa ca avem totul inclus in pret inclusiv personalizarea place cardurilor.

Foarte bine asa, nu iti mai bati capul ca mine!Cate sa fac, cand sa le fac, le personalizez sau nu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 12:19 
Diva

neata, fetele!
ce faceti?
eu sunt racita, ca si Simo.. of!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 13:12 
Diva

Cat_Eyes scrie:
neata, fetele!
ce faceti?
eu sunt racita, ca si Simo.. of!

Pup Cat....ce ne facem noi cu raceala asta?!...of of...zac aici la munca ca un pui lovit in aripa :-S
Pup Clau merci mult iubito :hug:
Noi vom da invitatiile cu 2 luni inainte de nunta...nu mai devreme !

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2010, 13:13 
Diva

Buna..am intrat sa va salut..azi nu prea am timp de stat cu voi :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]