bună scumpele mele
în primul rând,
Laaaaa Muuuuulţi Aaaaaani ELOGIO

... fericire din belşug, dragoste cu carul şi iubire multă din partea celor dragi !!! te pup draga mea, petrecere frumoasă...

aşteptăm tortuleţ...
aşa vreme urâtă este la mine. nici nu-ţi vine să ieşi din casă...

... ziua asta e... cum zice miresoiu meu, zi de stat sub plapumă şi uitat la filme...
ne programaserăm pe mâine o ieşire la grătărel şi uite ce vreme urâtă s-a făcut
azi e târg de nunţi la noi în Mall... abia aştept să termine miresoiu cu serviciul şi să mergem... sper că e ceva drăguţ, să am la ce să fac nişte pozici
Manu, vreau şi eu site-ul cu lumănările sculptate... m-aţi înnebunit cu ele. vreau şi eu !!!
Anamaria, dintre rochiţele postate de tine pt logodnă... mie îmi place ultima, cea neagră, dar pe altă culoare... şi cea albă, fără bretele... postată de Carlita
Simo, felicitări pt buletiiiiiiiin !!! ai grijă de tine, miresică bolnăvioară ce eşti
Elogio, ţi-am scris mail cu "excursia" la CJ şi ceva legat de foto&video... ooof, aşa nu-mi place ideea cu petrecerea de a 2-a zi de după nuntă

... baftă cu firma pt deco...
Floriciki, aşa devreme aţi început cu invitaţiile ? noi am zis că pe la sfârşitul lui aprilie începem să le împărţim... cu 2-3 luni înainte cred că are lumea timp să-şi facă planurile, plus de asta, majoritatea ştiu de nuntă... confirmarea o fac şi eu până la 1 iulie, iar pe cei care "au uitat" să confirme îi voi suna eu
Cat, sănătate MAXIMĂ îţi doresc... însănătoşire grabnică, scumpa
Miha, m-am distrat pe cinste cu recomandarea ta... auzi că aspirina săracului
Anna, ce ai rezolvat la doctor ? ai primit ceva rezultate ?
Keke, felicitări pt achiziţiile de nuntă... să de-a DD să nu-şi piardă miresoiul tău serviciul
Nico, noi vrem să gravăm numele şi data de la cununia civilă... de atunci suntem soţ şi soţie, nu ?
deci eu voi avea gravat
Raul 12 sept 2009, iar miresioul va avea...
Lavi 12 sept 2009
fetele, noi ne-am hotărât săptămâna asta că ne facem noi invitaţiile singuri... abia aştept să mă apuc de treabă
place cardurile şi plicurile de bani le-am făcut deja... mai avem invitaţiile şi mărturiile
vă pup scumpelor... un weekend minunat vă doresc... fără ploaie