elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
azi in sfarsit ma simt si eu mai binisor si am intrat sa va salut.......dupa ce v-am citit binenteles.....cam 50 de pagini,mi-a luat ceva timp ,dar a fost interesant
multumesc fetelor ptr gandurile bune,exact cum va spus si Carlita(nu cred ca are rost sa ma repet) sarcina mea este dusa la extreme......sunt doar fericita ca bebele este bine,sanatos,se dezvolta normal......doar eu sunt cea distrusa........acum merg din 2 in 2 zile cu urina la proba si sper de fiecare data ca e bine,desi imi dau seama dupa culoarea ei de acasa,daca va fi bine sau nu.....azi dimineata am fost putin speriata,era inchisa la culoare....am crezut ca ma interneaza iara,dar multumesc lui Dumnezeu nu a fost asa de grav.....am inceput sa mai manac in afara,orezului cu lapte,supa de pui,iaurt si sa beau cate o cana de ceai.....progresam...
intr-un final o sa fie bine.....am trecut aceasta luna prin multe,dar inca sunt optimista si abia astept sa-mi tin minunea in brate
lily da-mi voie sa te felicit ptr bebelina,abia astept sa vad poze cu ea.
anca am fost asa fericita sa citesc ca ai ramas insarcinata ptr a2a oara,ca dupa aceea sa citesc ca ai pierdut sarcina......imi pare tare rau,dar tu esti o fire puternica si sunt sigura ca ai trecut peste si te gandesti binenteles la o noua sarcina......
fetelor sper sa ma simt mai bine de acum inainte si sa vb mai des....va doresc o zi buna!!
ei....daca ai intrat pe ghid inseamna ca esti mai bine.ma bucur...