Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 01 Mar 2010, 12:43 
Diva

a venit primavara :hap_w:
ce fac miresicile?simo felicitari pt arajamente
die costa ceva aranjamentele dar na acum trebuie sa ne facem si noi toate mofturile ca doar e NUNTA NOASTRA :had_d:
va doresc o primavara cat mai calduroasa,sa rezolvam cu bine toate pregatirile pt nunta si sa finalizam in vara totul cu o nunta ca in povesti
si un martisor de la mine

Fişiere ataşate:
martisor.jpg
martisor.jpg [ 90.67 KiB | Vizualizat de 4973 ori ]

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 12:53 
Diva

vanesa752009 scrie:
Fetele mele ce parere aveti de pantofii de dans, ca alegere pentru pantofi mireasa?

Va intreb pentru ca desi sunt mai scumpi decat o pereche de pantofi obisnuiti eu sunt de parere ca ar trebui sa fie mai confortabili, oare asa e sau am doar eu o parere gresita?

:nbump:

Pup Ana ,Amely :hug:
Probabil ca ar fi o idee buna si asta cu pantofi de dans :ok:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:17 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faceti fetelor? Nu prea aveti chef de vorbit astazi :mellow:

Eu inca ma gandesc ce sa gatesc :P)

Simo, ai gasit ceva aranjamente care ti-au placut mai mult? Nu ne arati si noua? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:18 
Veteran

Cu drag de martisor, primiti primavara in sufletul vostru, si fie ca acest anotimp sa va aduca in viata voastra implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi.Va doresc un 1 Martie fericit si o primavara frumoasa in rosu si alb care sa va bucure intregul an!....Pup dulce miresicile mele :lips: :lips: :lips: :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:20 
Diva

carlita scrie:
Ce faceti fetelor? Nu prea aveti chef de vorbit astazi :mellow:

Eu inca ma gandesc ce sa gatesc :P)

Simo, ai gasit ceva aranjamente care ti-au placut mai mult? Nu ne arati si noua? :D

Da iubito am gasit...cum spuneam si ieri eu merg cu laptopul dupa mine la discutii si arat de pe ghid ce mi-a placut!!!
Am salvat in favorite mai multe modele dar uite ca pun aici cum va arata aranjamentul floral de pe masa ca sa nu cautati voi prea mult :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:21 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Da iubito am gasit...cum spuneam si ieri eu merg cu laptopul dupa mine la discutii si arat de pe ghid ce mi-a placut!!!
Am salvat in favorite mai multe modele dar uite ca pun aici cum va arata aranjamentul floral de pe masa ca sa nu cautati voi prea mult :hug:

da, mai bine pui aici pentru ca noi nu putem vedea ce ai selectat tu pentru favorit :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:25 
Diva

carlita scrie:
da, mai bine pui aici pentru ca noi nu putem vedea ce ai selectat tu pentru favorit :P

Pai cum nu puteti vedea?Eu credeam ca se vede.....

Fişiere ataşate:
32169_flori_de_nunta0cpcjw27z4.jpg
32169_flori_de_nunta0cpcjw27z4.jpg [ 39.18 KiB | Vizualizat de 4980 ori ]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:26 
Diva

Offfff cum sa pun 2 poze deodata ?

Fişiere ataşate:
31880_flori_de_nunta5f2vyuoakv.jpg
31880_flori_de_nunta5f2vyuoakv.jpg [ 28.25 KiB | Vizualizat de 4980 ori ]

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:27 
Diva

Asa arata sfesnicul si aranjamemtul pe care-l vreau e buchetelul asta cu roz,rosu si galben :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:29 
Moderator Ghidul Miresei

Imi place f mult aranjamentul! Si buchetul e la fel de frumos!

Ca sa pui mai multe poze odata pur si simplu incarci mai multe poze acolo cand scrii mesajul.
Eu asa stiu ca nu pot sa vad ce selectezi tu pentru favorit, tu vezi undeva ca eu am poze selectate favorite? Trebuie sa am vreo 2-3, ca am selectat si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:31 
Veteran

pt miresicile mele dragi

Fişiere ataşate:
o-primavara-cu-multe-flori-t1e056d2bn1o[1].jpg
o-primavara-cu-multe-flori-t1e056d2bn1o[1].jpg [ 54.79 KiB | Vizualizat de 4858 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 14:33 
Veteran

SimoBobo scrie:
Asa arata sfesnicul si aranjamemtul pe care-l vreau e buchetelul asta cu roz,rosu si galben :ok:

ce super e,arata ff bine simo :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 17:17 
Veteran

bună scumpele mele :hug:
un gând cald şi o îmbrăţişare din partea mea de mărţişor !!! :lips: :flowers:

povestea mărţişorului
“Odată soarele coborî într-un sat, la horă, luând chipul unui fecior. Un zmeu l-a pândit şi l-a răpit dintre oameni, închizându-l într-o temniţă. Lumea se întristase, păsările nu mai cântau, izvoarele nu mai curgeau, iar copiii nu mai râdeau. Nimeni nu îndrăznea să-l înfrunte pe zmeu. Dar într-o zi, un tânăr voinic s-a hotărât să plece să salveze soarele. Mulţi dintre pământeni l-au condus şi i-au dat din puterile lor ca să-l ajute să-l biruie pe zmeu şi să elibereze soarele. Drumul lui a durat 3 anotimpuri: vara, toamna şi iarna. A găsit castelul zmeului şi au început lupta. S-au înfruntat zile întregi până când zmeul a fost doborât. Slăbit de puteri şi rănit, tânărul eliberă Soarele. Acesta se ridica pe cer înveselind şi bucurând lumea. A reînviat natura, oamenii s-au bucurat, dar viteazul n-a ajuns să vadă primavara. Sângele cald din răni i s-a scurs în zăpadă. Pe când acesta se topea, răsăreau flori albe, ghioceii, vestitorii primăverii. Până şi ultima picatură de sânge se scurse în zăpada imaculată. Muri. De atunci tinerii împletesc doi ciucuraşi: unul alb şi unul roşu. Ei le oferă fetelor pe care le iubesc sau celor apropiaţi. Roşul înseamnă dragoste pentru tot ce este frumos, amintind de culoarea sângelui voinicului. Albul simbolizează sănătatea şi puritatea ghiocelului, prima floare a primăverii.”

Fişiere ataşate:
martisor.jpg
martisor.jpg [ 44.32 KiB | Vizualizat de 4861 ori ]

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 17:22 
Moderator Ghidul Miresei

ce frumoasa poveste :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 17:25 
Veteran

SimoBobo scrie:

foarte drăguţ bucheţelul... colorat :had_d:
sfeşnicul e aproape ca al meu... eu am mai înalt piciorul sfeşnicului, iar braţele lumănărilor mai lungi şi la acelaşi nivel :nblink:
felicitări pt alegere, Simo !!

Dienuka, o dată în viaţă ne mărităm... cred că se merită efortul pt banii de aranjamente.
noi am negociat un discount de 20% pt că doamna de la decoraţiuni e în colaborare cu cei de la resto... într-un final am ajuns undeva la 1000 E pt 150 pers :ok:
Peaches, felicitări scumpa pt achiziţii... ai progresat muuuult cu pregătirile :clap:
Vanessa,sunt de acord cu tine în legătură cu pantofii... eu personal, îi vreau foarte confortabili... nu obişnuiesc să port toc şi în ziua cu pricina o să mor de picioare 100% (X)

Keke, laaaaaa multiiiiiiii aniiiiiiiiiii iubita !!! :nmusic: :ndance:
multă fericire, sănătate şi tot ce doreşte inimioara ta !!! :nchampagne: :ncake: o nuntă ca-n poveşti îţi doresc :hug: :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 18:53 
Diva

bunaaa
sa aveti o primavara frumoasaa :flowers:
ce faceti fetiliii??

v-ati ales baba??

:hug: :hug:

Fişiere ataşate:
martisor.jpg
martisor.jpg [ 14.61 KiB | Vizualizat de 4865 ori ]

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:09 
Diva

Multumesc pentru martisoare tuturor fetelor mele iubite :hug: si Carlitei pentru felicitare...superba !
Pupi Micutza super povestea si aranjamentele tale cred ca vor fi foarte frumoase,Clau :hug:
Am primit ghiocei ,lalele,martisoare si flori superbe de la sotul meu iubit :love:
Ione explica-mi si mie cum e traba exacta cu babele astea....iti alegi o zi intre 1 ai 9 martie cu data nasterii tale si asa ca in ziua aia iti va merge tot anul?Ca aud mai multe variante...care-i cea corecta? :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:12 
Diva

SimoBobo scrie:
Multumesc pentru martisoare tuturor fetelor mele iubite :hug: si Carlitei pentru felicitare...superba !
Pupi Micutza super povestea si aranjamentele tale cred ca vor fi foarte frumoase,Clau :hug:
Am primit ghiocei ,lalele,martisoare si flori superbe de la sotul meu iubit :love:
Ione explica-mi si mie cum e traba exacta cu babele astea....iti alegi o zi intre 1 ai 9 martie cu data nasterii tale si asa ca in ziua aia iti va merge tot anul?Ca aud mai multe variante...care-i cea corecta? :hap_w:

Zilele Babelor

Ca orice început, Martie stă sub semnul luptei dintre forţele malefice şi cele benefice, al răsturnării ordinii, dar şi al refacerii acesteia. Se fac previziuni meteorologice şi proorociri. Capriciile vremii caracteristice acestei perioade sunt patronate de cele 12 sau 9 Babe, la fel de capricioase şi bătrâne, o suită de semidivinităţi meteorologice.

În prezent se vorbeşte de cele 9 babe, de pe 1-9 Martie. Contrar acestei opinii, Babele sunt frecvent menţionate în număr de 12, iar zilele lor nu au o dată fixă. Numai cea mai aprigă dintre ele, Dochia, se arată în fiecare an la 1 Martie. „Însă nu se poate spune că an de an s-ar începe şi s-ar găta cu o anumită zi. Uneori se întâmplă că deja în 1 Mărţişor ies zilele, sau apoi că încep la 40 de sfinţi (9 martie) şi ţin până la Blagoveştenii (25 Martie). Dar dacă nu se arată, atunci încep de la Blagoveştenii şi nici până la Sângeorz nu se gată”. „De vor ieşi zilele babelor până la Dochia, e semn de primăvară bună, iar de vor ieşi după Dochia, până la Sf. Gheorghe vor fi tot zilele Babelor”. Anul acesta Babele s-au arătat înainte de Dochia. Dacă zilele Babelor ţin mai mult de 12 zile, atunci acestea se numesc „împrumutate”.

Astăzi, se obişnuieşte ca fiecare să-şi aleagă o babă, şi cum va fi vremea în acea zi aşa va fi pentru el restul anului. Obiceiul se cheamă „pusul babelor”, dar semnificaţia lui e alta: după cum e vremea în acea zi, aşa e şi firea omului, caracterul său moral.

mai multe chiar nu stiu...dar eu pan acum sincer nu mi.am ales in nici un an :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:17 
Diva

ionela_mihaela scrie:
Zilele Babelor

Ca orice început, Martie stă sub semnul luptei dintre forţele malefice şi cele benefice, al răsturnării ordinii, dar şi al refacerii acesteia. Se fac previziuni meteorologice şi proorociri. Capriciile vremii caracteristice acestei perioade sunt patronate de cele 12 sau 9 Babe, la fel de capricioase şi bătrâne, o suită de semidivinităţi meteorologice.

În prezent se vorbeşte de cele 9 babe, de pe 1-9 Martie. Contrar acestei opinii, Babele sunt frecvent menţionate în număr de 12, iar zilele lor nu au o dată fixă. Numai cea mai aprigă dintre ele, Dochia, se arată în fiecare an la 1 Martie. „Însă nu se poate spune că an de an s-ar începe şi s-ar găta cu o anumită zi. Uneori se întâmplă că deja în 1 Mărţişor ies zilele, sau apoi că încep la 40 de sfinţi (9 martie) şi ţin până la Blagoveştenii (25 Martie). Dar dacă nu se arată, atunci încep de la Blagoveştenii şi nici până la Sângeorz nu se gată”. „De vor ieşi zilele babelor până la Dochia, e semn de primăvară bună, iar de vor ieşi după Dochia, până la Sf. Gheorghe vor fi tot zilele Babelor”. Anul acesta Babele s-au arătat înainte de Dochia. Dacă zilele Babelor ţin mai mult de 12 zile, atunci acestea se numesc „împrumutate”.

Astăzi, se obişnuieşte ca fiecare să-şi aleagă o babă, şi cum va fi vremea în acea zi aşa va fi pentru el restul anului. Obiceiul se cheamă „pusul babelor”, dar semnificaţia lui e alta: după cum e vremea în acea zi, aşa e şi firea omului, caracterul său moral.

mai multe chiar nu stiu...dar eu pan acum sincer nu mi.am ales in nici un an :nlol:

Am inteles...deci cam asa stiu si eu....pai mi-o aleg la fel in fiecare an...9 martie !
Multumesc iubito :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:18 
Diva

np

:hug: :hug:

ce ai facut azi?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]