Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 01 Mar 2010, 19:39 
Diva

Ce fac fetele mele :hug: ?
O primavara frumoasa inca o data :flowers: %%-
Si eu mi-am ales baba....8 martie...k de fiecare data(pt k sunt si nascuta pe 8)
La multi ani Keke :ncake: :nchampagne: :ncouple: :party: sa fii sanatoasa,fericita si implinita!!

Simo sunt f frumoase aranjamentele :clap:
O sapt frumoasa si plina de cadouri va doresc :lips: !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:39 
Diva

ionela_mihaela scrie:
np

:hug: :hug:

ce ai facut azi?

Pai m-am trezit la 6.30...i-am pregatit micul dejun lui iubi...m-am gatit si la munca...a fost o zi plina si ma face fericita sa vad ca avem de munca :clap: ....am primit martisoare,floricele...am plecat la 16.00 de la munca,am fost la banca sa-mi platesc o rata restanta....mi-ar fi placut sa ma mai plimb dar am un mic herpes si ma simt urata rau si am venit repede repede acasa...cum ma simt putin rau cum imi iese...urasc chestia asta...am sistemul imunitar la pamant...dar folosesc zovirax este excelent si ma vindec repede.Am papat si l-am asteptat pe iubi...m-am uitat la tanar si nelinistit,say yes to the dres,acu ma uit la happy hour.
Tu ce ai facut iubito? :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 19:53 
Diva

SimoBobo scrie:
Pai m-am trezit la 6.30...i-am pregatit micul dejun lui iubi...m-am gatit si la munca...a fost o zi plina si ma face fericita sa vad ca avem de munca :clap: ....am primit martisoare,floricele...am plecat la 16.00 de la munca,am fost la banca sa-mi platesc o rata restanta....mi-ar fi placut sa ma mai plimb dar am un mic herpes si ma simt urata rau si am venit repede repede acasa...cum ma simt putin rau cum imi iese...urasc chestia asta...am sistemul imunitar la pamant...dar folosesc zovirax este excelent si ma vindec repede.Am papat si l-am asteptat pe iubi...m-am uitat la tanar si nelinistit,say yes to the dres,acu ma uit la happy hour.
Tu ce ai facut iubito? :hug:

si eu am inceput luna de dimineata....am fost la sala...dupa am fost sa aleg medicul de familie...dar m-am cam enervat cu astia...noroc de iuby meu ca mi-a facut ziua mai frumoasa

mi-a adus floricele multe , multe

:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 20:03 
Diva

ionela_mihaela scrie:
si eu am inceput luna de dimineata....am fost la sala...dupa am fost sa aleg medicul de familie...dar m-am cam enervat cu astia...noroc de iuby meu ca mi-a facut ziua mai frumoasa

mi-a adus floricele multe , multe

:hug:

Hi hi ce frumos :love:
Ce ne-am face noi fara ei.....?!?! :neyes:
Vai fetelor ce ciudatenie am patit azi noapte.......ne-am speriat teribil....dormeam si visam eu linistita si deodata m-am trezit brusc si cu o violenta de nedescris sufocandu-ma.....m-am ridicat in sezut scotand sunetele unui om care nu are aer...iubi s-a speriat foarte tare si eu imi ceream iertare da pentru ce????nici eu nu stiu...probabil ca l-am speriat...am baut apa si in cateva minute mi-am revenit si ne-am culcat la loc....o traire destul de aiurea...e groaznic sa nu ai aer, :npray: sa te sufoci...fereasca Dzeu
Intotdeauna mi s-au parut ciudate trairile astea de peste noapte.... :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2010, 22:48 
Diva

fetelor, pe unde ati umblat astazi???
va urez noapte buna, eu ma retrag la o cana de ceai cald.
:flowers: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2010, 12:27 
Veteran

La multi ani si o primavara frumoasa si luminoasa, miresicile mele dragi! Sa fiti inconjurate numai de caldura, iubire si tot ce este frumos si sa aveti o nunta asa cum va doriti!
Simo, imi plac mult aranjamentele tale! Super dragute!
La multi ani, Kitty, sa fii sanatoasa si muult-iubita!
Va pupic si va imbratisez cu drag!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2010, 17:51 
Diva

:eek: :eek: :eek: Nimeni azi???N-ati miresit nimic....unde umblati fetelor?? a venit caldura si ati fugit la plimbarica???
Eu am fost harnicuta azi,am facut curatenie generala,am spalat geamuri,am facut si o prajiturica,
au trecut si nasii asa un pic la o cafea.
Sunt fericita k azi a fost soare si la mn :had_d: a fost prima zi cu soare dupa muuuuuuuultaaa vreme.
V-am pupat iubitele :lips: :lips: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 09:40 
Veteran

Neta miresici!Va astept la cafeluta,ceai, ciocolata calda si la MIRESIT!!!Am fost cam lenese zilele astea nu am miresit mai deloc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 10:45 
Diva

Neata fetele :hug: :hug:
Flori ms de cafea :lips:
Unde ati disparut toate asa :sad: ??? Astenia asta de primavara :nlol:
pup iubitele :lips: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 11:25 
Veteran

manu86 scrie:
Neata fetele :hug: :hug:
Flori ms de cafea :lips:
Unde ati disparut toate asa :sad: ??? Astenia asta de primavara :nlol:
pup iubitele :lips: :flowers:

Cred ca fetele au iesit aseara pe afara ca a fost frumos si au stat mult, de accea nu sunt la raport in dimineata asta!!!Le penalizam?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 11:45 
Diva

floriciki scrie:

Cred ca fetele au iesit aseara pe afara ca a fost frumos si au stat mult, de accea nu sunt la raport in dimineata asta!!!Le penalizam?

Pai ar cam trebui k bate vantul pe aici :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 12:04 
Veteran

manu86 scrie:

Pai ar cam trebui k bate vantul pe aici :-S

da , penalizate la greu!Fetelor unde umblati????????????????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 12:12 
Diva

Eu ma apuc de calcat...poate apar si fetele mai tz
pup :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 12:44 
Veteran

bună fetele :lips:
eu vreau ceiuţ ,Flori... mă cam doare gâtul :ok:
ne-am hotărât ! ne facem 100 % singuri invitaţiile, am făcut ieri un model de probă şi a ieşit excelent :love: ... abia aştept să stabilim ora la biserică şi să mă apuc de treabă în modul cel mai serios :party:
m-am hotărât şi în legătură cu rochiţa. nu o voi mai face la TM cum voiam iniţial... o să merg la CJ după Paşti să-mi ia măsurile şi pot sta şi eu un pic mai relaxată :-`
Anna scumpa, nu vom mai avea rochiţele de la aceeaşi firmă :p
Elogio, hai cu pozele de la ziua ta :ndance:
Roxi,unde eşti ? miss uuuuu... :huh:

vă îmbrăţişez !!! :hug:
o zi frumoasă de PRIMĂVARĂ vă doresc :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 12:47 
Diva

Ziua buna iubitelor :hap_w: ...sarumana de cafi Floricik...este delicioasa :flowers:
Nu stiu unde e lumea dar eu sunt mereu cu ochii pe aici si am zis ca nu mai are rost sa vorbesc cate 2,3 pagini singurica si stau cumintica in asteptarea voastra..... :hug:
La Tulcea e superba vremea,soare,caldut
La munca am nebuneala si ma bucur ca muncesc,trece timpul repede
Voi iubitelor?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 14:06 
Moderator Ghidul Miresei

Buna! Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ce am facut in ultimele zile :)

Luni seara am fost cu o prietena si cu iubitul meu la noi in Polus Center (un mall) sa-mi caut pantaloni de trening, acolo am intrat intr-un magazin unde m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca magazinul se inchide si toate produsele sunt la 5 lei, chestii de la 60-70 lei...dupa cum va imaginati am ramas fara pantaloni de trening...mi-am cumparat o multime de chestii, am dat in total pe ele 100 ron doar dar valoarea totala era de 630 lei pe bon :blink: sincer, nu as fi dat atatia bani pe ele daca erau la pretul real.
Marti (ieri dimineata la ora 11:00) am plecat tot cu prietena mea sa platesc niste facturi, sa seroxam ceva chestii si am fost la medicul ei de familie. De acolo ne-am dus din nou in Polus sa vedem daca mai gasim ceva, si bineinteles ca am mai gasit...ne-am mai achizitionat cate ceva :~* ...apoi am fost prin magazine sa ne uitam dupa rochii, mi-am gasit o rochita draguta redusa de ola 469 lei la 154 lei, lunga si inflorata...exact cum imi doresc pentru nunta surorii mele...dar am probat-o si parca nu m-a mai incantat atat de tare, apoi ne-am mai plimbat prin oras si pe la ora 16 ne-am intors acasa.
Ieri seara mi-am luat iubitul si sora si m-am dus si cu ei la magazinul din Polus sa le arat rochita, dar nici eu nu au ramas foarte incantati...asa ca am lasat-o balta, mai am timp sa caut desi eu initial imi doream sa-mi fac rochita la comanda dupa un model ales de mine. De acolo am plecat si pana in Iulius Mall sa ne mai uitam dupa una alta...am intrat intr-un magazin unde sunt piese vestimentare unicat, foarte foarte dragute doar ca preturile sunt putin mai piperate...

Azi dimineata am cunoscut o tipa care cica ii croitoreasa si a spus ca face rochii la comanda, ma bucur ca am intalnit-o pentru ca mi-as dori sa imi fac rochita la comanda...sta si aici aproape de mine si m-as putea duce la cate probe trebuie...doar ca imi este putin cam frica pentru ca nu stiu ce a mai facut ea si daca e capabila sa-mi fac o rochita fara sa para ca e facuta la comanda sau ca e facuta de o croitoreasa, sa arate ca cele facute din magazin. Nu prea stiu ce sa fac, nici nu lucreaza foarte scump...a spus ca la 200-250 lei imi face rochita + materialul si ce mai trebuie cumparate de mine. Rochita care mi-o doresc nu e dificila, sau nu pare dar sunt foarte confuza, trebuie sa ma mai consult si cu alte persoane. Mai jos va pun 3 rochite, ceva in genul mi-as dori...(modelele sunt oarecum asemanatoare, diferenta o face materialul)

Acum va parasesc, ma intorc mai tarziu...ma duc la vecina mea sa stau cu fetita ei pana vine sotul ei :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 14:17 
Diva

carlita scrie:
Buna! Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ce am facut in ultimele zile :)

Luni seara am fost cu o prietena si cu iubitul meu la noi in Polus Center (un mall) sa-mi caut pantaloni de trening, acolo am intrat intr-un magazin unde m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca magazinul se inchide si toate produsele sunt la 5 lei, chestii de la 60-70 lei...dupa cum va imaginati am ramas fara pantaloni de trening...mi-am cumparat o multime de chestii, am dat in total pe ele 100 ron doar dar valoarea totala era de 630 lei pe bon :blink: sincer, nu as fi dat atatia bani pe ele daca erau la pretul real.
Marti (ieri dimineata la ora 11:00) am plecat tot cu prietena mea sa platesc niste facturi, sa seroxam ceva chestii si am fost la medicul ei de familie. De acolo ne-am dus din nou in Polus sa vedem daca mai gasim ceva, si bineinteles ca am mai gasit...ne-am mai achizitionat cate ceva :~* ...apoi am fost prin magazine sa ne uitam dupa rochii, mi-am gasit o rochita draguta redusa de ola 469 lei la 154 lei, lunga si inflorata...exact cum imi doresc pentru nunta surorii mele...dar am probat-o si parca nu m-a mai incantat atat de tare, apoi ne-am mai plimbat prin oras si pe la ora 16 ne-am intors acasa.
Ieri seara mi-am luat iubitul si sora si m-am dus si cu ei la magazinul din Polus sa le arat rochita, dar nici eu nu au ramas foarte incantati...asa ca am lasat-o balta, mai am timp sa caut desi eu initial imi doream sa-mi fac rochita la comanda dupa un model ales de mine. De acolo am plecat si pana in Iulius Mall sa ne mai uitam dupa una alta...am intrat intr-un magazin unde sunt piese vestimentare unicat, foarte foarte dragute doar ca preturile sunt putin mai piperate...

Azi dimineata am cunoscut o tipa care cica ii croitoreasa si a spus ca face rochii la comanda, ma bucur ca am intalnit-o pentru ca mi-as dori sa imi fac rochita la comanda...sta si aici aproape de mine si m-as putea duce la cate probe trebuie...doar ca imi este putin cam frica pentru ca nu stiu ce a mai facut ea si daca e capabila sa-mi fac o rochita fara sa para ca e facuta la comanda sau ca e facuta de o croitoreasa, sa arate ca cele facute din magazin. Nu prea stiu ce sa fac, nici nu lucreaza foarte scump...a spus ca la 200-250 lei imi face rochita + materialul si ce mai trebuie cumparate de mine. Rochita care mi-o doresc nu e dificila, sau nu pare dar sunt foarte confuza, trebuie sa ma mai consult si cu alte persoane. Mai jos va pun 3 rochite, ceva in genul mi-as dori...(modelele sunt oarecum asemanatoare, diferenta o face materialul)

Acum va parasesc, ma intorc mai tarziu...ma duc la vecina mea sa stau cu fetita ei pana vine sotul ei :p

Ce de reduceri pe la voi O:) vreau si eu :-`
In legatura cu croitoreasa....depinde...am vazut unele chestii facute de anumite croitorese care lasa de dorit altele din contra superbe.
Cel mai bn i-ai zice sa-ti arate cateva chestii facute de ea,unele la care lucreaza sau care le mai are,e imposibil sa nu aiba nimic.Asa vezi exact cum lucreaza....din vb toata lumea se lauda k ies excelent.
Sunt f dragute rochitele alese de tn si intr-adevar nu par f complicate da cine stie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 14:32 
Diva

buna iubiteleee

:hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 14:33 
Diva

f frumoase rochitele carlitaaa

nus de unde le scoti m-au innebunit toate modelele pe care le-ai atasat

:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2010, 14:39 
Diva

unde sunteti???

bate vantul pe aici :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]