Buna! Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ce am facut in ultimele zile
Luni seara am fost cu o prietena si cu iubitul meu la noi in Polus Center (un mall) sa-mi caut pantaloni de trening, acolo am intrat intr-un magazin unde m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca magazinul se inchide si toate produsele sunt la 5 lei, chestii de la 60-70 lei...dupa cum va imaginati am ramas fara pantaloni de trening...mi-am cumparat o multime de chestii, am dat in total pe ele 100 ron doar dar valoarea totala era de 630 lei pe bon

sincer, nu as fi dat atatia bani pe ele daca erau la pretul real.
Marti (ieri dimineata la ora 11:00) am plecat tot cu prietena mea sa platesc niste facturi, sa seroxam ceva chestii si am fost la medicul ei de familie. De acolo ne-am dus din nou in Polus sa vedem daca mai gasim ceva, si bineinteles ca am mai gasit...ne-am mai achizitionat cate ceva

...apoi am fost prin magazine sa ne uitam dupa rochii, mi-am gasit o rochita draguta redusa de ola 469 lei la 154 lei, lunga si inflorata...exact cum imi doresc pentru nunta surorii mele...dar am probat-o si parca nu m-a mai incantat atat de tare, apoi ne-am mai plimbat prin oras si pe la ora 16 ne-am intors acasa.
Ieri seara mi-am luat iubitul si sora si m-am dus si cu ei la magazinul din Polus sa le arat rochita, dar nici eu nu au ramas foarte incantati...asa ca am lasat-o balta, mai am timp sa caut desi eu initial imi doream sa-mi fac rochita la comanda dupa un model ales de mine. De acolo am plecat si pana in Iulius Mall sa ne mai uitam dupa una alta...am intrat intr-un magazin unde sunt piese vestimentare unicat, foarte foarte dragute doar ca preturile sunt putin mai piperate...
Azi dimineata am cunoscut o tipa care cica ii croitoreasa si a spus ca face rochii la comanda, ma bucur ca am intalnit-o pentru ca mi-as dori sa imi fac rochita la comanda...sta si aici aproape de mine si m-as putea duce la cate probe trebuie...doar ca imi este putin cam frica pentru ca nu stiu ce a mai facut ea si daca e capabila sa-mi fac o rochita fara sa para ca e facuta la comanda sau ca e facuta de o croitoreasa, sa arate ca cele facute din magazin. Nu prea stiu ce sa fac, nici nu lucreaza foarte scump...a spus ca la 200-250 lei imi face rochita + materialul si ce mai trebuie cumparate de mine. Rochita care mi-o doresc nu e dificila, sau nu pare dar sunt foarte confuza, trebuie sa ma mai consult si cu alte persoane. Mai jos va pun 3 rochite, ceva in genul mi-as dori...(modelele sunt oarecum asemanatoare, diferenta o face materialul)
Acum va parasesc, ma intorc mai tarziu...ma duc la vecina mea sa stau cu fetita ei pana vine sotul ei