Ayrun scrie:
e adevarat , ar tb sa primesti gratuit, dar uite ce se intampla. eu personal de mult am renuntat la med de fam, lui Sabin i-am facut abonament la Sanador si sunt ff multumita, iar noi avem de la sv ab full la medlife si la fel sunt super incantata, asta este platesc, dar stiu ca are grija si se ocupa de el / noi daca e cazul, sau daca sun la salvare stiu ca vine in cel mai scurt timp si este dotata cu detoate, nu ca astea de la stat dupa care stai cu orele pana ajung la tine, hai sa zicem ca s-au mai pus la punct cat de cat de cand cu 112 si vine smurd-ul imediat, dar in rest sunt praf
prefer sa platesc
Nici eu nu am medic de familie de 3 ani de zile, daca nu mai mult si sincer nici nu am avut nevoie de el, nu inteleg de ce trebuie sa platesti daca nu ai nevoie...iar atunci cand ai nevoie doctorul de familie te trimite la particular sa-ti faci analizele iar medicamentele la fel, le platesti pentru ca compensate nu ti se dau. Sora mea si-a facut de curand ceva analize iar apoi a avut nevoie de medicamente...a platit 350 lei pe tot (analize la particular + medicamente) cu toate ca ea are medic de familie...dar la spital NU SUNT FONDURI ca de obicei.
La fel o prietena foarte buna a avut ceva probleme cu spatele, a stat 2 saptamani in concediu medical, analizele le-a facut pe bani, medicamentele le-a cumparat iar fizioterapia a facut-o tot pe bani. Salariul ei de pe o luna s-a dus pe ceva ce trebuia sa fie gratuit.
Prefer de o mie de ori sa ma duc la privat, sa platesc dar sa fiu tratata cum trebuie decat sa astept la cozi interminabile, sa te duci la 4-5 dimineata sa-ti iei numere...sau cum se procedeaza in spitalele noastre.