Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol II
MesajScris: 03 Apr 2006, 20:01 
Diva

V-ati hotarat unde petreceti luna de miere?

Eu vreau Italia!
Nu mai e nimeni care vrea o luna de miere in Italia? De fapt vreo 10 zile, nu chiar o luna, ca n-avem concediu asa de lung!
Eu as vrea sa mergem in Rimini. Am auzit ca e super. Eu am fost de doua ori in Italia si mi-a placut atat de mult, incat am jurat ca acolo ma voi intoarce in luna de miere. Vrem sa inchiriem si o masina si sa facem si un tur, pe la Roma, Florenta, etc.
De abia astept!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2006, 20:17 
Diva

Citat:

V-ati hotarat unde petreceti luna de miere?

Eu vreau Italia!
Nu mai e nimeni care vrea o luna de miere in Italia? De fapt vreo 10 zile, nu chiar o luna, ca n-avem concediu asa de lung!
Eu as vrea sa mergem in Rimini. Am auzit ca e super. Eu am fost de doua ori in Italia si mi-a placut atat de mult, incat am jurat ca acolo ma voi intoarce in luna de miere. Vrem sa inchiriem si o masina si sa facem si un tur, pe la Roma, Florenta, etc.
De abia astept!!!

initial si noi am zis ca vrem Italia...un tur de tara...tot ce e mai important de vizitat pe acolo dar s-a nimeirit sa ajungem in italia de revelion asa ca acum vrem sa schimbam...si am hotarat ca vrem sa lenevim...si vrem mare...deci cred ca Grecia...sa vedem ofertele...sau poate Croatia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 01:36 
Diva

Citat:

eu iti sugerez Grecia si in functie de ce fel de distractie cauti iti recomand Mykonos (insula), daca vrei ceva "wild" sau Paros (insula) , daca vrei ceva mai linistit. da un mesaj pe privat si iti dau ceva site in engleza unde scriu eu articole despre Grecia si sunt detailalte multe chestii ce poti vedea acolo :) inclusiv cand e bine sa mergi :)

stii ce vreau eu? vreau o chestie combinata...sa fie totul vreo 11-12 zile...cateva zile sa vizitam cat de mult se poate din tara...sa ne ducem la Atena, pe muntele Athos, prin Creta si alte chestii si pe urma sa stam vreo 5-6 zile la plaja...asa le impacam pe amandoua, mie imi place sa vizitez...lui ii place marea...eu oricum nu rezist pre multe zile doar sa stau la plaja...am nevoie si de altceva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:04 
Diva

Citat:
unde e Gabi??? Sa ne dea sfaturi si impresii despre Egipt??? Hai vino aici si povesteste-ne!!!(X)(X)(X)(X)(X)

Aici sunt ... si inca nu mi-am revenit dupa intoarcerea de acolo; sunt extrem de nostalgica (in fiecare zi ma uit la poze si la inregistrarile video).
Ce pot sa spun despre un sejur in Egipt ... se merita; daca reusesti sa strangi putin mai multi banuti nu vei ramane dezamagit; este absolut impresionant: piramide, Sfinx, Luxor cu Valea Regilor, beach buggy, plimbari cu camila, scufundari si poze cu corali sunt doar cateva din minunatiile cu care te poti delecta acolo. Am sa atasez cateva poze pentru deliciul tuturor B).

P.s. am prins o culoare frumosa de bronz iar vremea a fost minunata. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:11 
Diva

Citat:
Aici sunt ... si inca nu mi-am revenit dupa intoarcerea de acolo; sunt extrem de nostalgica (in fiecare zi ma uit la poze si la inregistrarile video).
Ce pot sa spun despre un sejur in Egipt ... se merita; daca reusesti sa strangi putin mai multi banuti nu vei ramane dezamagit; este absolut impresionant: piramide, Sfinx, Luxor cu Valea Regilor, beach buggy, plimbari cu camila, scufundari si poze cu corali sunt doar cateva din minunatiile cu care te poti delecta acolo. Am sa atasez cateva poze pentru deliciul tuturor B).

P.s. am prins o culoare frumosa de bronz iar vremea a fost minunata. :flowers:

bine ai revenit printe noi...super misto de tine...cred intr-adevar ca a fost ceva deosebit...nu ti-a fost frica cu camila? la scufundari?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:35 
Diva

Citat:

sa stii ca in insule le impaci pe toate...si plaja si multe chestii de vizitat. poti incerca la ceva agentie sa vezi ce oferte au de circuite dar daca ai chef poti sa iti faci ceva pe cont propriu (daca aveti masina) si iti spun eu ca ies ieftin :) daca ai nevoie de ajutor, intreaba :P

am vazut o oferta la o agentie pe net...dar mai asteptam...sa vina ofertele pt vara...

nu vrem sa mergem cu masina...sa nu avem grija condusului, sa putem sta relaxati...
cu masina umblam tare mult...in primul rand drumul intre cele 3 orase de care suntem legati...plus drumuri de Bucuresti o data pe luna...Oradea, pt sora mea la faculta...Cluj, tot cam o data pe luna...deci, nu vrem asta si pt luna de miere...:) bine macar ca suntem amandoi pasionati de sofat..ca altfel nu stiu cum ne-am descurca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:44 
Diva

Citat:

numa sa fugi de iulie si august ca atunci e f cald (basca f scump). vezi la targu de la Bucuresti ce va fi :)

ghinion...nunta e in 19 august si vreau sa plecam cel tarziu in 22-23 august...
deci crezi ca in grecia in august e prea cald? trebuie sa ma interesez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:58 
Diva

Citat:

citeste mai bine pe linku ala de la mine. nu e o luna tocmai recomandata. depinde de locatie dar fugi de insule :)

o sa ma interesez..mersi mult pentru informatii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 03:46 
Diva

Citat:
bine ai revenit printe noi...super misto de tine...cred intr-adevar ca a fost ceva deosebit...nu ti-a fost frica cu camila? la scufundari?

Multumesc ... :ok:
Legat de plimbarea cu camila pot spune ca nu mi-a fost frica doar ca este destul de incomoda de calarit; iar la scufundari intr-adevar mi-a fost frica prima data (la 6m) dar la a doua am fost ok ... am ajuns la 8m si apoi la 10m dar am stat foarte putin pentru ca nu am rezistat. Este o experienta unica. :flowers:

Am atasat cateva din sutele de poze pe care le-am facut acolo. Sper sa va placa. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 13:22 
Diva

Citat:

cu pla :) always :) gasesti relativ usor informatii pe site ca la agentie iti zice linistit ca e super:) numa sa iasa banu :)

vreau si eu site-ul ala, pliiiizzzzz :D
si noi am vrea grecia, pe la mijlocul lui iunie. am vrut paris, dar ne-am razgandit, ca vrem sa zacem pe plaja :D si insule exotice prin pacific sau atlantic nu ne permitem :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]