SimoBobo scrie:
Neata iubitooooooo...eeeee cum sa n-avem ...avem avem
Eu ca voi toate presupun urasc celulita mai mult decat orice altceva pe lumea asta....de-a lungul timpului am combatut-o in mai multe feluri cum ar fi:
-timp de un an am facut masaj profi antcelulita si a dat rezultate excelente !!!!! il recomand cu toata caldura tuturor celor care isi permit si au timp...Noi avem un prieten foarte bun care e de meserie maseur si mie mi-a facut la jumate de pret(asta prin 2004 si imi lua 20 ron sedinta)dar vreau sa zic ca mi-a modelat tot corpul...aratam superb(bineanteles ca apoi m-am stricat la loc

)
-alta metoda cu care am scapat de"nemernica"a fost sala....cu aerobic timp de 6 luni(asta prin 2006) cu antrenor personal am reusit din nou sa-mi modelez superb corpul si sa scap de tot de "nemernica"
Bineanteles ca dupa ce nu m-am mai dus am pus-o la loc
-apoi am tinut dieta Mihaelei Bilic(din cartea Traiesc,deci am abtin)am slabit 7 kg in 2 luni si pur si simplu mi s-a topit si celulita si tot......(asta in 2008 ian-martie)
Si acum m-am trezit o grasa si nu ma mai suport....am 55 de kg si celulita cat cuprinde(eu ma simt perfect in pielea mea cu 48 de kg)...ma tot chinui sa ma tin de dieta dar n-am vointa necesara....dar jur ca ma duc la aerobic si tin si dieta cat de curand...ma tot pregatesc psihic
-dupa fiecare baie(asta in cada de doua ori pe saptamana)ma hidratez fooooarte bine cu ulei de masline si extract de manadarina
eu nu am avut celulita...pana cand am ramas insarcinata....
chiar daca in ultimii 2 ani am avut cateva kg in plus...mereu am facut sport si am avut carnea ferma si fara celulita....
acum...sunt dizgratioasa......ma dau cu ceva creme de la Galenic....nu am foarte multa...doar pe fund si putin pe burta.....dar o urasc!!!!
O sa ma apuc dupa Pasti din nou de sala.Sa mai vina putin caldura, sa se lungeasca ziua...si merg cu caruciorul cu piticul pana acolo...
Oricum sunt fericita ca nu am facut deloc vergeturi in sarcina, desi eram pregatita cu creme si pt ele....
Cu ulei de masline m-am dat si eu toata sarcina...

eu zic ca m-a ajutat foarte mult.Si am si eu un tip care vine acasa si face masaje la 30 de ron....vreau sa ma mobilizez sa il chem de 2-3 ori pe saptamana....