fetele mele dragi, v-am dus dorul!!! Nu ma apuc acum sa va enumar ca margelutele pe ata, pt ca ma omoara maseaua aia la care am fost operata mai dmeult, stiti voi, si sunt paf-paf. Intai faza cu rinichii, pb la serv si cu banii...toate vin deodata. Dar sunt bine, fetelor, sunt bine acum, miresoiul ma sprijina intotdeauna, desi ne-am mai si ciondanit, deh, e inerent intr-o relatie
fetelor, pe scurt o poza cu mine in rochia Tabrett, vedeti ca e cam sifonata, poza e de cand am probat-o in Buc, dinainte sa o duc la curatatorie si sa o si calce.
Curand, poze si cu accesoriile si voalul.
in rest, fetelor, noutati nu am, mi s-a nazarit sa schimb biserica, desi e la 3 min de mers pe jos langa mine, dar s-au apucat s-o renoveze taman acum, e plina de schele d elemn si alte hahaturi si nu vreau asa ceva in poze.... noroc ca ai mei, inclusiv soacra si miresoiul ma sustin si au fost de acord sa o schimbam, acum sa vedem daca la biserica unde vreau acum (noua, renovata, intr-un parculet superb, langa coloana infinitului de la noi din tg-jiu, deci si un loc propice sedintei foto, ca aici la noi mai toti fac sedinta foto in centru la porumbei sau la poarta sarutului in parcul central, eu vreau altceva).
asa...cu serv ce sa mai zic, CAHHH! Cu pregatirile, cam slabut in ultima vreme, avem asa pana acum: nasii, resto, muzica, firma de aranjamente, verighetele, rochia, voalul si accesoriile mele, fotograful, biserica, textul invitatiilor si atat. Mai avem de achizitionat bauturile, cameramanul, costumul lui si pantofii, marturiile de nunta, invitatiile. Destul de multe si uite, timpul trece dar usor, usor , le facem pe toate.
colac peste pupaza am vazut un inel de lpogodna superb la o bijuterie din oras, intamplator, care merge de o mie de ori mai bine cu verigheta decat inelul pe care il am acum (am si probat eu deja, ha ha) si miresoiul nu are nimic impotriva sa schimb inelul, caci eu vreau sa il tin pe acelasi deget cu verigheta dupa nunta, dar sa avem banuti, deocamdata suntem fara.
fetelor, ce dor mi-a fost de voi, v-am citit trasnaile zilnic. salutari si noilor miresici!!! Inca nu am starea necesara de mireseala dar incet incet, ma molipsesc de la voi, in ultima vreme vad ca nici timpul, tot ajung tarziu acasa si mereu e ceva de facut. Dar stiu ca toti avem timp putin, deci trebuie sa ni-l mai si facem.
am si slabit foarte mult, eu purtam masura 42 la pantaloni, acum port 38, voiam sa slabesc un pic la fundul meu mare de jennifer lopez si m-a luat faza cu boala pe nepregatite si cu stresul continuu, si am slabit mai mult desi am mancat si mananc zdravan (dar inca fac masaj saptamanal, agitatie si nu stau locului deloc prin curte sau casa, urc si cobor scarile de enspe mii de ori pe zi, reiau si sala pt tonifiere). Rochita e masura 4, imi venea la fix, dar nu strangeam corsetul la maxim, si acum imi vine la fix dar treb sa strang corsetul la maxim. macar sunt bucuroasa ca arat si eu super acum

in poze sunt naspet, va spusei ca e rochita necalcata etc
Nu mai stiu daca v-am zis de cununia civila sau nu, in principiu ramane pe 12 iunie cu familia.
pe curand fetelor, imi fac o cafeluta, ma mai intind un picut sa ma calmez la masea (luai ketonal) si revin
LATER EDIT: ma chinui intruna sa micsorez, cica e prea mare foto, eu am laptop si windows vista, nu am nu stiu ce programe pe el pt ca nu prea folosesc laptopul decat pt scris, net... ma ajutati sa micsorez pozele?