Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 02:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 05 Mar 2010, 21:04 
Diva

anda frumos ceea ce ati realizat voi acolo...e original cu atat mai mult ca la-ti facut cu manutza voastra...am sa te rog pe tine sa imi facy ceva de pasti misto:d ca vad ca te pricepi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:05 
Diva

da nico asa am inteles de la mama soacra...si tot timpul are dreptate cand imi spune ceva sau ma sfatuieste....daca e zapada afara asta nu inseamna ca e urat;)
mersi de vot:*:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:08 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor......am ajuns si eu acasa fetelor........nico dar misto cadou vrei sa ii facy sotiorului tau...cred ca la un an de casatorie am sa ii fac acelasi cadou...o idee superba mersi de inspiratie:P
si la noi este vremea ingrozitoare ...de fapt e frumos ca e alb...dar speram sa vina primavara...:D mama soacra a zis ca vom avea belsug anul asta si roade ca astazi e baba mea:D
fetelor cand imi aduc aminte ce ati mai scris va raspund ca am avut de citit mult...carlita buna mancarea ta vreau si eu...astazi am luat 2 retete de ale tale una cu conopida :D si cateva de pe net internationale:P
daca nu ati reusit sa dati pe lionk va mai rog o data :D
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-puffy_is/

mai pufy, fara suparare:
de ce scrii tu "facy" in loc de "faci"?
imi raspunzi daca vrei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:11 
Diva

iti raspund de ce sa ma supar....asa m-am obisnuit.....asta nun se intelege ca scriu asa oriunde....m-am obisnuit sa scriu asa pe mess.....nush de ce...simcer:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:20 
Diva

noapte buna, eu ma retrag!
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 21:24 
Diva

noapte buna cat sa ai o seara frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:02 
Diva

Cat_Eyes scrie:
noapte buna, eu ma retrag!
:hug:

noapte buna si somnic usor :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:04 
Diva

fetelor da-ti si id-ul vostru de mess....pe privat ne mai vedem pe acolo....in caz ca....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:27 
Diva

Scuzati fetelor k am iesit subit dar m-am intins la palavre cu iuby mey...dak-i dorul mare :~*
Acu s-a dus sa pape.
Toata lumea sta acasica azi pe vremea asta...off cand vine primavara??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:34 
Veteran

Seara buna fetele miresele! Ce mai faceti?
Eu sunt tare incantata ca mi-am luat un nou mouse..celalat s-a stricat si mi-era greu sa umblu pe laptop fara mouse... :had_d:
Nico, foarte faina surpriza pentru miresoiul tau..exact la acelasi lucru ma gandeam si eu...un album cu toate pozele noastre din toti anii astia..dar numai noi doi...doar ca dureaza destul de mult sa-l fac...mai intai sa editez pozele, apoi sa le asez in pagina, dar merita efortul... :clap: si tu tot album cewe faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:34 
Veteran

Pufi ai un vot si de la mine azi... :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:43 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Seara buna fetele miresele! Ce mai faceti?
Eu sunt tare incantata ca mi-am luat un nou mouse..celalat s-a stricat si mi-era greu sa umblu pe laptop fara mouse... :had_d:
Nico, foarte faina surpriza pentru miresoiul tau..exact la acelasi lucru ma gandeam si eu...un album cu toate pozele noastre din toti anii astia..dar numai noi doi...doar ca dureaza destul de mult sa-l fac...mai intai sa editez pozele, apoi sa le asez in pagina, dar merita efortul... :clap: si tu tot album cewe faci?

pai am adunat pozele si acum le editez, pun mai multe pe o pagina, adaug fundal....vreau sa iasa un photobook...dar intradevar e mult de munca, ma stratuisc de vreo luna cu el si inca mai am 30 pagini de facut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:45 
Diva

multumesc de vot.....dati si voi mai departe...daca nu e deranjant....
in photoshop iese cel mai bine albumul...datr e greu....am zuis ca ma apuc si eu ca sa am timp...dar pana invat ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:06 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

pai am adunat pozele si acum le editez, pun mai multe pe o pagina, adaug fundal....vreau sa iasa un photobook...dar intradevar e mult de munca, ma stratuisc de vreo luna cu el si inca mai am 30 pagini de facut

Si cu ce program il faci Nico? eu gasisem ceva pe net...albumele cewe..le faci tu si apoi le trimiti spre editare la ei..si ei iti fac un album fotocarte...ma intereseaza daca tu ai gasit undeva mai ieftin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:16 
Diva

Keke_Kitty scrie:
Si cu ce program il faci Nico? eu gasisem ceva pe net...albumele cewe..le faci tu si apoi le trimiti spre editare la ei..si ei iti fac un album fotocarte...ma intereseaza daca tu ai gasit undeva mai ieftin

un program dat de carefour/auchan

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:17 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

un program dat de carrfour

mi-l poti trimite si mie pe mess te rog?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:35 
Diva

fetelor eu v-am lasat
noapte buna , pe maine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:42 
Diva

puffy_is scrie:
fetelor eu v-am lasat
noapte buna , pe maine

noapte buna si tie. ma duc si eu la nani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2010, 23:58 
Veteran

Nopate buna fetelor! si vise placute! un week end minunat va doresc! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2010, 09:13 
Veteran

fetele mele dragi, v-am dus dorul!!! Nu ma apuc acum sa va enumar ca margelutele pe ata, pt ca ma omoara maseaua aia la care am fost operata mai dmeult, stiti voi, si sunt paf-paf. Intai faza cu rinichii, pb la serv si cu banii...toate vin deodata. Dar sunt bine, fetelor, sunt bine acum, miresoiul ma sprijina intotdeauna, desi ne-am mai si ciondanit, deh, e inerent intr-o relatie

fetelor, pe scurt o poza cu mine in rochia Tabrett, vedeti ca e cam sifonata, poza e de cand am probat-o in Buc, dinainte sa o duc la curatatorie si sa o si calce.

Curand, poze si cu accesoriile si voalul.

in rest, fetelor, noutati nu am, mi s-a nazarit sa schimb biserica, desi e la 3 min de mers pe jos langa mine, dar s-au apucat s-o renoveze taman acum, e plina de schele d elemn si alte hahaturi si nu vreau asa ceva in poze.... noroc ca ai mei, inclusiv soacra si miresoiul ma sustin si au fost de acord sa o schimbam, acum sa vedem daca la biserica unde vreau acum (noua, renovata, intr-un parculet superb, langa coloana infinitului de la noi din tg-jiu, deci si un loc propice sedintei foto, ca aici la noi mai toti fac sedinta foto in centru la porumbei sau la poarta sarutului in parcul central, eu vreau altceva).

asa...cu serv ce sa mai zic, CAHHH! Cu pregatirile, cam slabut in ultima vreme, avem asa pana acum: nasii, resto, muzica, firma de aranjamente, verighetele, rochia, voalul si accesoriile mele, fotograful, biserica, textul invitatiilor si atat. Mai avem de achizitionat bauturile, cameramanul, costumul lui si pantofii, marturiile de nunta, invitatiile. Destul de multe si uite, timpul trece dar usor, usor , le facem pe toate.

colac peste pupaza am vazut un inel de lpogodna superb la o bijuterie din oras, intamplator, care merge de o mie de ori mai bine cu verigheta decat inelul pe care il am acum (am si probat eu deja, ha ha) si miresoiul nu are nimic impotriva sa schimb inelul, caci eu vreau sa il tin pe acelasi deget cu verigheta dupa nunta, dar sa avem banuti, deocamdata suntem fara.

fetelor, ce dor mi-a fost de voi, v-am citit trasnaile zilnic. salutari si noilor miresici!!! Inca nu am starea necesara de mireseala dar incet incet, ma molipsesc de la voi, in ultima vreme vad ca nici timpul, tot ajung tarziu acasa si mereu e ceva de facut. Dar stiu ca toti avem timp putin, deci trebuie sa ni-l mai si facem.

am si slabit foarte mult, eu purtam masura 42 la pantaloni, acum port 38, voiam sa slabesc un pic la fundul meu mare de jennifer lopez si m-a luat faza cu boala pe nepregatite si cu stresul continuu, si am slabit mai mult desi am mancat si mananc zdravan (dar inca fac masaj saptamanal, agitatie si nu stau locului deloc prin curte sau casa, urc si cobor scarile de enspe mii de ori pe zi, reiau si sala pt tonifiere). Rochita e masura 4, imi venea la fix, dar nu strangeam corsetul la maxim, si acum imi vine la fix dar treb sa strang corsetul la maxim. macar sunt bucuroasa ca arat si eu super acum :-) in poze sunt naspet, va spusei ca e rochita necalcata etc

Nu mai stiu daca v-am zis de cununia civila sau nu, in principiu ramane pe 12 iunie cu familia.

pe curand fetelor, imi fac o cafeluta, ma mai intind un picut sa ma calmez la masea (luai ketonal) si revin :neyes: :hap_w: :hug: :hug:

LATER EDIT: ma chinui intruna sa micsorez, cica e prea mare foto, eu am laptop si windows vista, nu am nu stiu ce programe pe el pt ca nu prea folosesc laptopul decat pt scris, net... ma ajutati sa micsorez pozele?

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]