Jamilla82 scrie:
bre fetili mele dragi!!!! salutare TUTUROR! nu pot sta mult, din pacate, zilele astea am absentat motivat, luni toata ziua curatenie generala la greu -am fost libera-, marti am ajuns acasa si fuga la masaj anticelulitic, apoi fuga inapoi acasa, gateste salata orientala, venit socrela pe la noi...m-am culcat tarziu....azi iara fuga fuga cu treburi, imi venii si ciclul, sunt varza..., maine am dentist si tre sa si gatesc ceva intre timp, sa si fug la card sa vad daca imi intrara amaratii aia de bani pe ianuarie (abia maine iau eu ceva bani din salariul de ianuarie, bleah! la cel de febr nici nu sper deocamdata, cam nasol la bugetari), asa....si mai am ceva alergatura. Recupereaza fata in weekend. Ati discutat de sfintisori...am papat din aia cumparati....vreau si eu marturii la nunta, fara cocarde, si tot din doraly sa imi iau, mi-ar ajunge oare, sa zic, 250 ron, sa iau vreo 250-300 marturii nunta?
fetele, ma iertati, fac baita, unghiile si in pat, mi-e rau de la dismenoree si azi avusei de evaluat peste 54 de oameni, am obosit rau la creieri si tot
va pupicesc PE TOATE, va imbratisez...maxim am zis!!!!
mwuuuah!!!!!!!!1
Buna Jami, te salut si eu si iti spun sa te odihnesti putin

...vroiam sa iti spun ca am citit tot de la 2008 si de la 2009, ai un stil de a scrie foarte interesant...iti spun ca am ras cu gura pana la urechi la unele faze, am ramas mirata la altele iar unele m-au intristat al naibii de tare. Superbe fotografiile si melodiile de pe blog

Felicitari pentru acest blog si imi pare rau ca nu l-am vazut si pe cel vechi.