Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 10:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 10 Mar 2010, 20:49 
Diva

buna seara jamilla...d.ar ai fost foarte harnicutza zilele astea...felicitari.....marturii la 500 de persoane iti trebuie vreo 250...dar sa iei mai multe sa fii sigura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 20:51 
Veteran

buna fetele ,in sfarsit am reusit sa intru si eu pe la voi.Am fost duminica la targul de nunti in giurgiu si am probat rochii de mireasa,a fost super dar din pacate nu am poze sa va arat.va pup dulce pe toate :lips: :lips: :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 20:53 
Diva

super clauditza.......pacat totusi ca nu ai poze sa iomi arati...fetelor nu mai pun lionkul inca o data dar daca vereti cele care ati intrat azi sa imi dati si mie un vot ca tare mai am nevoie de monezi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 20:54 
Veteran

Jamilla82 scrie:
bre fetili mele dragi!!!! salutare TUTUROR! nu pot sta mult, din pacate, zilele astea am absentat motivat, luni toata ziua curatenie generala la greu -am fost libera-, marti am ajuns acasa si fuga la masaj anticelulitic, apoi fuga inapoi acasa, gateste salata orientala, venit socrela pe la noi...m-am culcat tarziu....azi iara fuga fuga cu treburi, imi venii si ciclul, sunt varza..., maine am dentist si tre sa si gatesc ceva intre timp, sa si fug la card sa vad daca imi intrara amaratii aia de bani pe ianuarie (abia maine iau eu ceva bani din salariul de ianuarie, bleah! la cel de febr nici nu sper deocamdata, cam nasol la bugetari), asa....si mai am ceva alergatura. Recupereaza fata in weekend. Ati discutat de sfintisori...am papat din aia cumparati....vreau si eu marturii la nunta, fara cocarde, si tot din doraly sa imi iau, mi-ar ajunge oare, sa zic, 250 ron, sa iau vreo 250-300 marturii nunta?

fetele, ma iertati, fac baita, unghiile si in pat, mi-e rau de la dismenoree si azi avusei de evaluat peste 54 de oameni, am obosit rau la creieri si tot

va pupicesc PE TOATE, va imbratisez...maxim am zis!!!!

mwuuuah!!!!!!!!1

buna jami,foarte harnicuta ai fost.multi pupici scumpa :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 20:55 
Veteran

puffy_is scrie:
super clauditza.......pacat totusi ca nu ai poze sa iomi arati...fetelor nu mai pun lionkul inca o data dar daca vereti cele care ati intrat azi sa imi dati si mie un vot ca tare mai am nevoie de monezi....

buna puffy,imi pare rau ca nu am poze ,dak sti ce emotionata am fost cand am probat prima rochie.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 20:59 
Veteran

puffy_is scrie:

un vot de la mine :hug: ,mult succes sa castigi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:12 
Diva

te cred si eu am fost foarte emotionata.......multumesc muilt pt vot.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:16 
Moderator Ghidul Miresei

Jamilla82 scrie:
bre fetili mele dragi!!!! salutare TUTUROR! nu pot sta mult, din pacate, zilele astea am absentat motivat, luni toata ziua curatenie generala la greu -am fost libera-, marti am ajuns acasa si fuga la masaj anticelulitic, apoi fuga inapoi acasa, gateste salata orientala, venit socrela pe la noi...m-am culcat tarziu....azi iara fuga fuga cu treburi, imi venii si ciclul, sunt varza..., maine am dentist si tre sa si gatesc ceva intre timp, sa si fug la card sa vad daca imi intrara amaratii aia de bani pe ianuarie (abia maine iau eu ceva bani din salariul de ianuarie, bleah! la cel de febr nici nu sper deocamdata, cam nasol la bugetari), asa....si mai am ceva alergatura. Recupereaza fata in weekend. Ati discutat de sfintisori...am papat din aia cumparati....vreau si eu marturii la nunta, fara cocarde, si tot din doraly sa imi iau, mi-ar ajunge oare, sa zic, 250 ron, sa iau vreo 250-300 marturii nunta?

fetele, ma iertati, fac baita, unghiile si in pat, mi-e rau de la dismenoree si azi avusei de evaluat peste 54 de oameni, am obosit rau la creieri si tot

va pupicesc PE TOATE, va imbratisez...maxim am zis!!!!

mwuuuah!!!!!!!!1

Buna Jami, te salut si eu si iti spun sa te odihnesti putin :) ...vroiam sa iti spun ca am citit tot de la 2008 si de la 2009, ai un stil de a scrie foarte interesant...iti spun ca am ras cu gura pana la urechi la unele faze, am ramas mirata la altele iar unele m-au intristat al naibii de tare. Superbe fotografiile si melodiile de pe blog :p Felicitari pentru acest blog si imi pare rau ca nu l-am vazut si pe cel vechi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 22:58 
Veteran

puffy_is scrie:
marturii la 500 de persoane iti trebuie vreo 250...dar sa iei mai multe sa fii sigura

bună seara, fetelor :hug:
slăbuţă activitatea astăzi... aşa de rău îmi pare că n-am putut să miresesc azi cu voi. am stat toată ziua pe acasă, dar nu mi-a mers internetul.

Puffy, eu ştiam că mărturiile se dau la fiecare invitat în parte... chiar ieri am fost la o agenţie care se ocupă cu de toate pt nunţi şi exact asta am întrebat, răspunsul fiind că se dau la toată lumea :ok: ... poate diferă obiceiurile şi cu mărturiile în funcţie de zonă, cum diferă la multe alte chestii O:)

iubitele mele, mâine dimi plec la părinţii mei la TM şi o să stau până marţi. sunt aşa bucuroasă că merg acasă... o să întâlnesc cu prietenii, fostele colege de facultă şi domnişoarele de onoare să mai punem la punct ceva detalii cu nunta :hap_w:
miresoiul meu trebuie să participe la un congres al hair-stiliştilor la Iaşi în weekendul acesta, iar eu nu aveam ce căuta printre ei, aşa că o să fim despărţiţi zilele astea... noroc cu tehnologia asta că ne putem auzi şi vedea :rofl:

mai am ceva bagaje de făcut, deci mă apuc de treabă :huh:
vă îmbrăţişez pe toate... :lips: :hug:
ne "citim" mâine de la Timişoara !!! :njump:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 23:54 
Moderator Ghidul Miresei

Si eu stiu ca marturiile se dau la fiecare persoana in parte.
La noi se da/dadeau tuica/vin + caserola prajituri, in ultimii 2-3 ani am primit si eu ca marturii lumanari, bombonele iar langa sticlute mici de vin :) ...tot asa la fiecare persoana...doar cand erau prajituri se dadeau pe familie/cuplu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 23:57 
Veteran

Buna fetelor! Mai e careva pe aici? :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:03 
Veteran

Buna Keke eu mai misun pe aici.
Jami - incearca sa te mai odihnesti. Eu cred ca in jur de 250 iti tb pt marturii, acum depinde si ce vrei.
Clau- ma bucur ca ai ajuns si ai probat rochite. :clap:
pupicei si o seara buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:04 
Diva

si eu mai raman un pic pe aici...ce facy keke?nu ai mai intrats a ii dau de la photoshop
cat despre marturii eu stiu ca se dau la fiecare pereche...si daca esti singur se da si la persoana aceea.....asa stiu eu...acuma cine stie...eu asa am facut si asa am prins la toate nuntile la care am fost

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:06 
Moderator Ghidul Miresei

Si eu mai sunt dar acum plec, ma duc sa imi fac ceai ca am racit din nou :| si ma pun in pat sa ma uit la un film cu iubitul meu :, ...maine am de umblat prin oras :mellow: Noapte buna gagici %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:07 
Diva

noapte una carlita...dar ce este asa predispusa la raceala....fa ceva ca oprea racesti cam des....ai grija de tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:07 
Veteran

Eu am o durere de cap teribila...si ochii umflati cat cepele de la cat am plans azi...o zi ingrozitoare ziua de azi! Al Meu a facut accident de masina...el e bine, nu-i ranit, dar masina....e intr-o stare deplorabila....si ne costa ingrozitor de mult sa o reparam! Si toate astea se intampla tocmai acum, cand suntem intr-o situatie deja dificila, chiar foarte dificila as spune...tocmai acum, cand e de alergat pentru nunta, noi am ramas fara masina...tocmai acum, cu 3 luni inainte de cununie si 4 luni inainte de nunta....ne-a dat peste cap de tot treaba asta...fara masina, al meu e ca si mort, ca nu mai poate munci... :cry: :cry: :cry: si suntem plini de datorii si fara un chior in buzunar...ajutor nu avem din nicio parte, deci tre sa ne descurcam cum putem...nici nu stiu cum o sa facem cu nunta....sunt satula de toate! nu mai pot! am tinut-o din belea in belea...dam inapoi ca racul intruna..nimic nu merge bine, nimic nu ne iese...numai piedici si obstacole...adevarat ca la omul sarac nici boii nu trag! :cry: :cry: :cry: :gun: :gun: :( :( :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:09 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
noapte una carlita...dar ce este asa predispusa la raceala....fa ceva ca oprea racesti cam des....ai grija de tine

Pai prima data cand am fost racita ma durea doar capul si gatul ca nu puteam vorbi, acum de azi dimineata imi curge nasul intr-una, in rest nu am nimic :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:10 
Moderator Ghidul Miresei

Keke_Kitty scrie:
Eu am o durere de cap teribila...si ochii umflati cat cepele de la cat am plans azi...o zi ingrozitoare ziua de azi! Al Meu a facut accident de masina...el e bine, nu-i ranit, dar masina....e intr-o stare deplorabila....si ne costa ingrozitor de mult sa o reparam! Si toate astea se intampla tocmai acum, cand suntem intr-o situatie deja dificila, chiar foarte dificila as spune...tocmai acum, cand e de alergat pentru nunta, noi am ramas fara masina...tocmai acum, cu 3 luni inainte de cununie si 4 luni inainte de nunta....ne-a dat peste cap de tot treaba asta...fara masina, al meu e ca si mort, ca nu mai poate munci... :cry: :cry: :cry: si suntem plini de datorii si fara un chior in buzunar...ajutor nu avem din nicio parte, deci tre sa ne descurcam cum putem...nici nu stiu cum o sa facem cu nunta....sunt satula de toate! nu mai pot! am tinut-o din belea in belea...dam inapoi ca racul intruna..nimic nu merge bine, nimic nu ne iese...numai piedici si obstacole...adevarat ca la omul sarac nici boii nu trag! :cry: :cry: :cry: :gun: :gun: :( :( :(

Imi pare rau Keke, aveti multe necazuri acum pe cap...e bine ca viitorul tau sot e bine, asta e cel mai important :flowers: sa speram ca vor veni si vremuri mai bune si cateva din problemele voastre se vor rezolva. Fi tare si optimista, Dumnezeu exista :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:15 
Veteran

carlita scrie:

Imi pare rau Keke, aveti multe necazuri acum pe cap...e bine ca viitorul tau sot e bine, asta e cel mai important :flowers: sa speram ca vor veni si vremuri mai bune si cateva din problemele voastre se vor rezolva. Fi tare si optimista, Dumnezeu exista :hug:

Daca exista, inseamna ca se distreaza de minune vazand cat suferim..nu stiu de ce ar permite sa se intample atatea nenorociri unor oameni buni, care nu au au dat in cap nimanui, nu au furat, nu au omorat...o tinem din rau in mai rau...si de cate ori credem ca s-a indreptat situatia, atunci ne loveste mai tare...
Ce sa mai zic? partea buna e ca el nu are nimic, decat niste dureri de cap si ameteli...sa speram ca nu e nimic ascuns si care sa izbucneasca mai tarziu..asta ar mai trebui... :cry: :cry: ca e disperat, am ramas fara nici un mijloc de intretinere...ce situatie grozava!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:16 
Veteran

Multunmesc pentru incurajare Carlita! In momentele astea e binevenita! :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]