Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 10:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 11 Mar 2010, 00:19 
Moderator Ghidul Miresei

Keke_Kitty scrie:
Daca exista, inseamna ca se distreaza de minune vazand cat suferim..nu stiu de ce ar permite sa se intample atatea nenorociri unor oameni buni, care nu au au dat in cap nimanui, nu au furat, nu au omorat...o tinem din rau in mai rau...si de cate ori credem ca s-a indreptat situatia, atunci ne loveste mai tare...
Ce sa mai zic? partea buna e ca el nu are nimic, decat niste dureri de cap si ameteli...sa speram ca nu e nimic ascuns si care sa izbucneasca mai tarziu..asta ar mai trebui... :cry: :cry: ca e disperat, am ramas fara nici un mijloc de intretinere...ce situatie grozava!

Dumnezeu ne da si ne ia fara sa ne intrebe asa este, dar probabil ca are el motivele lui. Fi linistita si gandeste-te ca in orice rau exista un bine, cumva trebuie sa se rezolve toate chiar daca perioada asta de criza e din ce in ce mai grea si aduce multe belele oamenilor. Nu te panica, stiu ca e usor sa vorbesti cand nu esti pus in aceea situatie dar in momentele grele din viata trebuie sa fim alaturi unul de celalalt si sa ne incurajam. Daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:19 
Moderator Ghidul Miresei

Tu din ce oras esti keke?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:20 
Diva

car;ita sper sa iti treaca repede raceala.....si sa fie doar probloema cu nasul si atat...
keke nu te descuraja draguzta...si noi am trecut prin situatii grele...credeam ac nu o sa ajungem sa ne descurcam la nunta......de greu ce era si de datorii...dar cu o luna inainte a fost de teraba...si au venit si lucrurile bune...nu te descuraja Dumnezeu exista si o sa va ajute...oamenii buni sunt pusi la incercare....dar trebuie as crezi ca vei trece peste greutati...fii optimista...bine ca sotul tau e bine...si o sa reusiti cu toate...fruntea sus

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:21 
Veteran

carlita scrie:
Tu din ce oras esti keke?

Valcea, el din Bucuresti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:22 
Moderator Ghidul Miresei

Keke_Kitty scrie:
Valcea, el din Bucuresti

Locuiti impreuna?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:23 
Veteran

Pufy, in momentul asta sunt prea bulversata si nu pot vedea lucrurile limpede...stiu insa cert ca situatia e destul de grava..si nu mai am un fir de optimism in mine, oricat as incerca...poate maine o sa fiu mai bine...dar acum nu vad nicio solutie...pentru ca ne-a luat pur si simplu painea de la gura...nu stiu ce o sa facem si cum o sa ne descurcam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:26 
Moderator Ghidul Miresei

Eu ma duc acum sa ma pun in pat dar maine mai vorbim.
Keke trimite-mi te rog un mesaj pe site cu id-ul tau de mess.
Noapte buna %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:27 
Veteran

carlita scrie:
]

Locuiti impreuna?

E o situatie tare complicata la noi...am fost ca tiganii cu cortul..si nu ne-am mutat definitv impreuna..mai ales din cauza situatiei financiare...lui i-a mers prost munca, eu nu am serviciu...asa ca suntem fiecare acasa la el si ne vedem la 2 saptamani sau cauteodata la o luna..mai ales ca el e mai mereu plecat cu munca...dar acum, greu o sa fie si cu intalnirile...nu tu masina, nu tu bani...nu stiu ce o sa facem...

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

Noapte buna Carlita! :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Diva

eram in siuatii in care ma intrebam de ce mi se intampla mie asa ceva,...si in prezent inca ma intreb...caci ionut isi cauta de servici de inainte de nunta si nu gaseste....iar noi nu avem un venit cu care sa ne descurcam....ne mai ajuta parintii e adevarat.......dar sunt optimista.....plangeam inainte de nunta si nu imi venea sa cred ca mi se intampla mie....si am avut 200 de invitati....apoi au sunat si au zis 170 ca vin....dupa am confirmat 145 dar ne-au venit 120 cred 130...ceva de genul......cumparasem de toate pentru 200 depersoane.....vreau sa zic ca au fost greutati chiar si pana dupa nunta...dar ne-am descurcat....
vreau sa stii ca eu sunt cea mai optimista persoana de pe planeta daca se poate spune asa...si tot timpul am razbit si am ajuns la liman......stiu ca va fi bine si pentru voi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:30 
Diva

noapte buna carlita...
keke o sa fie bine
de ce nu puiteti sta impreuna la unii din parinti?el sta la mine de cand aveam aproape un an impreuna...probleme mai apar...dar trecem peste......cereti ajutor parintilor......ei sunt primii care pot sa va ajute....
eu v-as ajuta cu placere daca as avea posibilitate...deocamdata pot doar moral....
viata are incercari grele...gandeste-te ca sunt altii in situatii nmai grele....trebuie sa trecem peste , oricat de greu ar fi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:33 
Veteran

puffy_is scrie:
noapte buna carlita...
keke o sa fie bine
de ce nu puiteti sta impreuna la unii din parinti?el sta la mine de cand aveam aproape un an impreuna...probleme mai apar...dar trecem peste......cereti ajutor parintilor......ei sunt primii care pot sa va ajute....
eu v-as ajuta cu placere daca as avea posibilitate...deocamdata pot doar moral....
viata are incercari grele...gandeste-te ca sunt altii in situatii nmai grele....trebuie sa trecem peste , oricat de greu ar fi

sunteti norocosi ca aveti parinti care va ajuta..noi nu avem....tre sa ne descurcam singuri...de asta ne este si mai greu...ca singur razbesti cu greu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:35 
Diva

aham...incearca sate angajezi...daca ai prieteni buni cauta sa te imprumuti de la ei pana iesiti la liman cu problemele.....pacat ca parintii nu vor sa va sustina.....cum de reusesti sa mai stai la ei....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:39 
Veteran

puffy_is scrie:
aham...incearca sate angajezi...daca ai prieteni buni cauta sa te imprumuti de la ei pana iesiti la liman cu problemele.....pacat ca parintii nu vor sa va sustina.....cum de reusesti sa mai stai la ei....

Ai mei sunt ok, doar ca nu au posibilitatea sa ne ajute...pe ai lui ..nu-i intereseaza...iar aici, e oras mic, nu gasesti de lucru..crezi ca nu am incercat? prieteni nu prea am, iar cei pe care inca ii mai am, au si ei problemele lor...mai ales probleme financiare..asa ca...
Vom trai si vom vedea.. Doar ca atunci cand deja iti merge rau si te mai loveste inca un rau, nu te mai poti tine pe picioare....esti terminat..cel putin psihic....si greu te reconstruiesti, greu te aduni cand esti mereu lovit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:42 
Veteran

Eu refuz sa ma dau batuta....dar ma simt asa sleita de puteri...si ma simt legata de maini si de picioare ca nu pot face nimic...dar tot nu ma dau batuta...Am obosit pur si simplu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:42 
Diva

:-S nu stiu ce sa mai zic...pacat ca parintii lui sunt dezinteresati......imi pare rau pentru ceeea ce vi se intampla....dar veti reusi veti vedea...nu fi pesimista si sunt sigura ca el nu isi va pierde serviciul...si veti reusi in toate...si o sa aveti o nunta superba....sper sa aud maine mai multe lucruri de bine...e greu dar incearca sa vezi portita spre iesire....si sa incerci sa gandesti ca va fi bine......loviturile primiteo sa dispara ai sa vezi...
din pacate acuma trebuie sa merg langa iubi meu...ma trezesc foarte devreme sa ma duc la facultate....si sunht farnta...incearca sa dormi si tu....sa te linistesti..
noapte buna dragutza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:43 
Diva

ai sa vezi ca oboseala va trece...e bine ca lupti in continuare si ai sa vezi ca va veni si la voi soarele...foarte repede sunt cionvinsa:*:*:*:*:*:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:46 
Veteran

Si eu merg la somn ca nu mai pot...am nevoie sa ma odihnesc...Noapte buna Puffy...si vise placute... :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 00:50 
Diva

la fel si tie keke....ai grija de tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 09:36 
Junior

Keke_Kitty scrie:
Eu am o durere de cap teribila...si ochii umflati cat cepele de la cat am plans azi...o zi ingrozitoare ziua de azi! Al Meu a facut accident de masina...el e bine, nu-i ranit, dar masina....e intr-o stare deplorabila....si ne costa ingrozitor de mult sa o reparam! Si toate astea se intampla tocmai acum, cand suntem intr-o situatie deja dificila, chiar foarte dificila as spune...tocmai acum, cand e de alergat pentru nunta, noi am ramas fara masina...tocmai acum, cu 3 luni inainte de cununie si 4 luni inainte de nunta....ne-a dat peste cap de tot treaba asta...fara masina, al meu e ca si mort, ca nu mai poate munci... :cry: :cry: :cry: si suntem plini de datorii si fara un chior in buzunar...ajutor nu avem din nicio parte, deci tre sa ne descurcam cum putem...nici nu stiu cum o sa facem cu nunta....sunt satula de toate! nu mai pot! am tinut-o din belea in belea...dam inapoi ca racul intruna..nimic nu merge bine, nimic nu ne iese...numai piedici si obstacole...adevarat ca la omul sarac nici boii nu trag! :cry: :cry: :cry: :gun: :gun: :( :( :(

Buna Keke, te inteleg foarte bine si la capitolul masina si la capitolul ajutor, capul sus ca o sa treceti si peste asta..... iar subiectul nunta trebuie sa va motiveze ca sa mai uitati de "restul"..... :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]