Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 10 Mar 2010, 18:03 
Moderator Ghidul Miresei

woooa...ce bine am dormit, 2 ore :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 18:09 
Diva

carlita scrie:
woooa...ce bine am dormit, 2 ore :ndance:

super Carlita,as vrea sa pot dormi si eu la pranz....dar daca o fac ma trezesc cu o teribila durere de cap si apoi numai pot dormi toata noaptea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 18:15 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
super Carlita,as vrea sa pot dormi si eu la pranz....dar daca o fac ma trezesc cu o teribila durere de cap si apoi numai pot dormi toata noaptea

Nici eu nu pot dormi la pranz de obicei, daca dorm de 3-4 ani pe an la pranz e bine....azi noapte nu am putut dormi deloc, din 10 in 10 min ma uitam la ceas, nu am avut somn...si acum ziua m-a lovit un somn, am zis ca ma pun in pat ca poate adorm...mi-am facut intuneric in camera si am adormit :) ma simt mult mai bine acum :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 19:21 
Diva

carlita scrie:
Nici eu nu pot dormi la pranz de obicei, daca dorm de 3-4 ani pe an la pranz e bine....azi noapte nu am putut dormi deloc, din 10 in 10 min ma uitam la ceas, nu am avut somn...si acum ziua m-a lovit un somn, am zis ca ma pun in pat ca poate adorm...mi-am facut intuneric in camera si am adormit :) ma simt mult mai bine acum :nblink:

super,ma bucur ca te-ai putut odihni.....cred ca ai vrut sa spui de 3-4 ori pe an......si eu cam la fel......doar sa fiu fff obosita sau sa ma simt fff rau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 19:21 
Moderator Ghidul Miresei

da, asa am vrut sa zic :D ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:11 
Diva

buna seara fetelor ! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:13 
Diva

anidaaa scrie:

multumesc. este alba, pana la genunchi, fara maneci iar in talie are un cordon negru

Adina, sunt convinsa ca o sa arati super. imi plac si mie rochitele de la Irina, stii ca si cea de anul trecut tot de la ea am luat-o, iar acum am de gand sa merg iar sa vad

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:13 
Diva

buna seara fetelor....nici eu nu pot sa dorm prea des dupa-amiaza...ieri am incercat la cat de obosita am fost...dar dupa nici o ora facea tata misto de mine...si ma necajea...deci durerea de cap si-a facut aparitia...ca am doprmit prea putin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:16 
Diva

anidaaa scrie:

ceai nu ii dau pt ca e foarte dulce si ii poate caria viitorii dinti. ii dau apa plata si racita, cam 80 ml pe zi, pt hidratare si suc de morcovi 10ml/zi.

Adina, ceaiul de la humana nu contine zahar si este foarte foarte bun, ii ajuta la tranzitul intestinal, eu i-am dat lui sabin de cand era mititel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 21:46 
Diva

Ayrun scrie:

Adina, ceaiul de la humana nu contine zahar si este foarte foarte bun, ii ajuta la tranzitul intestinal, eu i-am dat lui sabin de cand era mititel

am vz ca i-a raspuns si laura adinei mai devreme da' eu am 1 nelamurire. ce fel de ceai e asta dc e gata dulce?! :unsure:
si pe urma chiar dc n-are zahar nu poate fi indulcit si cu alte prostii? :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 22:23 
Diva

clarut scrie:

am vz ca i-a raspuns si laura adinei mai devreme da' eu am 1 nelamurire. ce fel de ceai e asta dc e gata dulce?! :unsure:
si pe urma chiar dc n-are zahar nu poate fi indulcit si cu alte prostii? :wacko:

ceaiul care e gata dulce...e unul care se numeste baby drink.Eu i-am dat si din acela 2 luni.e pt colici.Cand i-am schimbat ceaiul mi-a fost frica ca nu o sa ii mai placa daca nu are zahar.dar la piciul meu ii place orice ii intra pe gura... :love: :~* :lol:
Asta de la Humana nu are zahar deloc.Si...de ce sa il indulcesti ca nu inteleg intrebarea ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 22:57 
Diva

laura_sandu scrie:

ceaiul care e gata dulce...e unul care se numeste baby drink.Eu i-am dat si din acela 2 luni.e pt colici.Cand i-am schimbat ceaiul mi-a fost frica ca nu o sa ii mai placa daca nu are zahar.dar la piciul meu ii place orice ii intra pe gura... :love: :~* :lol:
Asta de la Humana nu are zahar deloc.Si...de ce sa il indulcesti ca nu inteleg intrebarea ta?

pai mi-am inchipuit ca e ceai gata dulce. dar nu inteleg de ce...de ce sa cumperi si sa folosesti un ceai indulcit? mai are si alte ingrediente? e bun la ceva anume?

ma gandeam ca pot spune ca e fara zahar dar pot f bine sa foloseasca alti indulcitori...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 23:05 
Diva

Ayrun scrie:

mai nu stiu ce sa zic. mie asa mi-a zis pediatra. sa ii dau doar apa fara ceai.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 23:07 
Diva

Ayrun scrie:
Adina, sunt convinsa ca o sa arati super. imi plac si mie rochitele de la Irina, stii ca si cea de anul trecut tot de la ea am luat-o, iar acum am de gand sa merg iar sa vad

m-am uitat si pt rochii de seara dar nu am vazut nimic sa-mi placa. poate vor baga noua colectie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2010, 23:28 
Diva

anidaaa scrie:

o fi avut ea motive...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 01:54 
Diva

clarut scrie:

ce fel de ceai e asta dc e gata dulce?! :unsure:

este un ceai pt colici , ii linisteste pe bebei, dar acesta intr-adevar favorizeaza aparitia cariilor, eu i-am dat aproape o luna de zile si-l faceam in 100ml apa pt ca era prea dulce , uite aici:

BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari si copii ce contine 5 extracte vegetale (musetel, lemn dulce, cimbru, menta si anason) sub forma de pulbere micronizata si indulcita cu glucoza si sucroza.

Musetelul prin glicozidele si azulenele continute are proprietati antispastice si dezinfectante la nivel intestinal, ceea ce conduce la calmarea colicilor.
Datorita efectului sudoripar, musetelul este un adjuvant la scaderea febrei din afectiunile respiratorii.
Lemnul dulce are proprietati antiinflamatorii, antiulceroase, cicatrizante, usor diuretice si laxative fiind si un agent natural de indulcire ce impiedica fermentatia.
Prin efectul sau expectorant, lemnul dulce ajuta la fluidifierea secretiilor traheo-bronsice, calmand tusea.
Menta are un efect calmat si antispastic asupra colicilor, precum si un efect de dezintoxicare a organismului prin diureza si transpiratia pe care le produce.
Anasonul are de asemenea efecte antispastice, carminative (ajuta la eliminarea gazelor intestinale) si expectorante. Cimbrul potenteaza efectele expectorante si de reglare a functiilor digestive ale celorlalte componente.
Datorita proprietatilor cumulate ale celor 5 extracte vegetale continute, BABY DRINK este o formula instant benefica in tulburarile gastro-intestinale survenite la copii precum indigestie, constipatie, flatulenta, in afectiuni respiratorii si in colicile sugarilor.

Reactii adverse:
Componentele din BABY DRINK nu sunt contaminate cu substante chimice, nu contin coloranti artificiali, agenti aromatizanti sau conservanti. BABY DRINK este un preparat sigur pentru a fi administrat la copii si sugari si are un gust agreabil.

iar celalalt HUMANA - CEAI DE FENICUL SI CHIMEN,Incepand cu saptamana a 2-a, neindulcit Anticolici si HUMANA - CEAI DE PLANTE ,Incepand cu luna a 4-a, Regleaza tranzitul intestinal, ca i celalalt neindulcit sau are ceva , dar nu ca baby drink, scrie pe ele tot ce contin

te-ai lamurit acum? :nblink: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 01:57 
Diva

anidaaa scrie:

da , te cred , stii cum e, fiecare medic cu ale lui, noua ne-a recomandat apa mai trz, bine tu nu-l mai alaptezi si atunci e altceva, dar poti sa-i dai ceiut, mai ales ca-l linisteste si doarme f bine. apa stiam ca este recomandata bebeilor nascuti in perioade ff calde, iar la restul mai trz

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 09:45 
Diva

Buna dimineata fetele. :)
vai ,ce ninge la Arad..dar am vazut ca in tot sudul e cod galben.. :eek:
totusi cand se termina iarna???? :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 09:47 
Diva

Buna dimineata.......Corina si eu sunt dezamagita...ieri era foarte frumos afara .....credeam ca s-a terminat cu frigul...dar astazi este foarte urat , si foarte foarte frig...:( :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 09:52 
Moderator Ghidul Miresei

Neata :flowers:
La noi a nins :blink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]