Keke_Kitty scrie:
Eu am o durere de cap teribila...si ochii umflati cat cepele de la cat am plans azi...o zi ingrozitoare ziua de azi! Al Meu a facut accident de masina...el e bine, nu-i ranit, dar masina....e intr-o stare deplorabila....si ne costa ingrozitor de mult sa o reparam! Si toate astea se intampla tocmai acum, cand suntem intr-o situatie deja dificila, chiar foarte dificila as spune...tocmai acum, cand e de alergat pentru nunta, noi am ramas fara masina...tocmai acum, cu 3 luni inainte de cununie si 4 luni inainte de nunta....ne-a dat peste cap de tot treaba asta...fara masina, al meu e ca si mort, ca nu mai poate munci...
si suntem plini de datorii si fara un chior in buzunar...ajutor nu avem din nicio parte, deci tre sa ne descurcam cum putem...nici nu stiu cum o sa facem cu nunta....sunt satula de toate! nu mai pot! am tinut-o din belea in belea...dam inapoi ca racul intruna..nimic nu merge bine, nimic nu ne iese...numai piedici si obstacole...adevarat ca la omul sarac nici boii nu trag!
keke, acum am vazut si eu mesajul tau..
eu iti doresc sa fii bucuroasa ca al tau e intreg! e cel mai important!
cu masina am patit-o si noi, din zeci de mii de E pe care i-am dat pe ea am recuperat foarte putin, ca am dus-o la fiare vechi! altfel nu mai vedeam nimic pe ea, nici casco nu aveam si accidentul s-a produs din cauza unuia sarac lipit..
deci.. bucura-te ca e sanatos el.. sunt sigura ca usor usor va veti reveni!
sunt alaturi de tine si iti doresc numai bine!