Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 11 Mar 2010, 13:57 
Diva

imi permit sa subliniez din nou intrebarea "doamne cat de idioata poti fi ca in zile noastre sa ramai gravida?" -strict aceasta intrebare. se intampla, nu trebuie ca femeia sa fie idioata. am mai discutat despre asta mai demult.

cat despre copii, eu imi mentin parerea. pierce? tatuaje? dar de unde bani? nu de la mama si de la tata? daca ma-sa o vede cu pierce si nu are nimic de zis, normal ca plodul crede ca a facut un lucru bun.
daca parintii sunt delasatori.. sa culeaga roadele fara sa se planga.
dar daca stii tu mai bine ce vorbesti.. asa o fi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:05 
Diva

Cat_Eyes scrie:
imi permit sa subliniez din nou intrebarea "doamne cat de idioata poti fi ca in zile noastre sa ramai gravida?" -strict aceasta intrebare. se intampla, nu trebuie ca femeia sa fie idioata. am mai discutat despre asta mai demult.

cat despre copii, eu imi mentin parerea. pierce? tatuaje? dar de unde bani? nu de la mama si de la tata? daca ma-sa o vede cu pierce si nu are nimic de zis, normal ca plodul crede ca a facut un lucru bun.
daca parintii sunt delasatori.. sa culeaga roadele fara sa se planga.
dar daca stii tu mai bine ce vorbesti.. asa o fi.

sincer fiecare cu opinia ei,eu imi mentin parerea,iar intrebarea mea este inca valabile,sunt cazuri si cazuri......stiu ca se poate intampla si nu ar fi trebuit sa generalizez,asta reiese din intrebarea mea,totusi aici se vb f mult despre sex si protectie,chiar nu e un subiect tabu.....cred ca fetele de 13-15 ani stiu mult mai multe decat mine despre acest subiect,chiar ma pot invata.....oricum imi pare rau ca s-a intampla asa ceva si acum aduce un copil pe lume care nu are absolut nici o vina,sunt sigura ca parinti ei vor avea grija de bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:44 
Diva

cat esti f drastica, serios, pai daca iti incepi viata sexuala la 14 ani, banui ca esti destul de matura sa te si protejezi... deja e in 6 luni, doar nu a constat acum ca e putin gravida :wall:
eu sambata am fost intr-un club, am dat la baie peste 2 fete si un baiat care nu aveau mai mult de 17 ani, ce faceau?? trageau pe nas :wall:
vina a cui este???
nu imi spune ca numai a parintilor, banui ca la 17 ani ieseai si tu un vreo discoteca :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:49 
Diva

mda.....elly e posibil sa nu se observe sarcina,....acuma tu o cunopsti daca se vede diferenta sau nu la ea....am vazut cazuri in care nici nu iti dai seama ca esti insarcinata....asta la un documentar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:53 
Diva

puffy_is scrie:
mda.....elly e posibil sa nu se observe sarcina,....acuma tu o cunopsti daca se vede diferenta sau nu la ea....am vazut cazuri in care nici nu iti dai seama ca esti insarcinata....asta la un documentar

puffy la 6 luni un bebe misca :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:53 
Diva

amely85 scrie:
eu sambata am fost intr-un club, am dat la baie peste 2 fete si un baiat care nu aveau mai mult de 17 ani, ce faceau?? trageau pe nas :wall:
vina a cui este???
nu imi spune ca numai a parintilor, banui ca la 17 ani ieseai si tu un vreo discoteca :blink:

offf doamne, pe mine nu ma mai mira absolut nimic......absolut totul e posibil,clar tine si de educatia primita acasa,clar tine si de parintii.......singura noastra scuza este anturajul copilului,dar cateodata poti schimba si asta,poti lua atitudine ca parinte......se poate intampla exact ca si cu aceasta fata de 15 ani,pana sa ia masuri parinti,a fost cam tarziu,are burta mare si nimic nu se mai poate face....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:56 
Diva

stiu amely ca misca ma refeream intr-un fel la parinti ca puteau sa nu isi dea seama ca e insarcinata...dar daca elly zice ca are burtik mare...atunci e si delasarea parintilor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:57 
Diva

puffy_is scrie:

eu zic totusi ca femeie si mama iti poti da seama ca este schimbat ceva la fiica ta.....sincer mama mea ma intreba de craciun: nu cumva esti insarcinata? eu intr-adevar eram,dar habar nu aveam......
ok nu-ti dai seama o luna,2,3,dar deja de la a4a copilul aproape misca si ti se modifica cat de cat corpul,fata asta are 6 luni acum,cat ai purta tu haine largi tot iti poti da seama......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 14:58 
Diva

ely, in momentul in care aduci un copil pe lume, iti iei responsabilitatea lui pt tot restul vietii tale, daca nu il controlezi la 16 ani, mai tarziu, ce faci??
zau, am ramas masca cat de relaxati erau...pt ca prietena mea a intrat in ei, raspunsul lor, da ce nu are nimic :wall:
iar sa dai vina pe anturaj iar e mare prostie, pt ca si anturajul il poti controla cat de cat :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:00 
Diva

[quote="elyt1000"]
eu zic totusi ca femeie si mama iti poti da seama ca este schimbat ceva la fiica ta.....sincer mama mea ma intreba de craciun: nu cumva esti insarcinata? eu intr-adevar eram,dar habar nu aveam.....[quote]

nu stiu, ce sa mai zic, oricum am ramas trasnita de sambata, nu imi doresc decat sa insuflu copiilor mei un echilibru bun :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:03 
Diva

amely85 scrie:
ely, in momentul in care aduci un copil pe lume, iti iei responsabilitatea lui pt tot restul vietii tale, daca nu il controlezi la 16 ani, mai tarziu, ce faci??
zau, am ramas masca cat de relaxati erau...pt ca prietena mea a intrat in ei, raspunsul lor, da ce nu are nimic :wall:
iar sa dai vina pe anturaj iar e mare prostie, pt ca si anturajul il poti controla cat de cat :eek:

exact asta ziceam si eu......trebuie sa fii parinte si in acelasi timp prieten ptr copilul tau,ptr ca daca l-ai scapat din mana,cu toate nenorocirile care se intampla in zile noastra,vei zice: prea tarziu...si acum ce sa fac? ii cresti copilul copilului tau? e fff greu cred....
multumesc lui Dumnezu ptr parintii pe care ii am,am un deosebit respect ptr ei,nu as putea vb niciodata urat in fata tatalui meu desi am 30 ani,cu mama imi permit :nlol: si zic eu am primit toti 5(mai am inca 2 fratii si 2 surori) o educatie buna
sper sa fiu si eu un parinte bun ptr bebele meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:07 
Diva

de fapt eu nu ma mai mir, am prietene in jurul meu care nu se inteleg deloc cu mamele lor :wall:
toate prietenele mele, adora sa vina la mine, sa bea o cafea, sa mai stea de vorba cu mama :lol: :lol: :lol:
eu le zic mereu sa nu mai spuna ca vin la mine, ca mai mult stau de vb cu mama, pe principiul lasa fata ca eu cu tine tot vb :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:11 
Diva

amely85 scrie:
de fapt eu nu ma mai mir, am prietene in jurul meu care nu se inteleg deloc cu mamele lor :wall:
toate prietenele mele, adora sa vina la mine, sa bea o cafea, sa mai stea de vorba cu mama :lol: :lol: :lol:
eu le zic mereu sa nu mai spuna ca vin la mine, ca mai mult stau de vb cu mama, pe principiul lasa fata ca eu cu tine tot vb :wacko:

:nlol: :nlol: si la mine era la fel cand eram acasa la mama.....dupa ce am venit si m-am stabilit aici,prietenele mele mergeau acasa si beau cafeau cu mama,pana una dintre ele s-a casatorit cu fratele meu :rofl: :rofl:.....ptr mine asta chiar a fost un soc
acum nu numai ca este prietena mea este si cumnata mea,tare nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:16 
Diva

amely85 scrie:
cat esti f drastica, serios, pai daca iti incepi viata sexuala la 14 ani, banui ca esti destul de matura sa te si protejezi... deja e in 6 luni, doar nu a constat acum ca e putin gravida :wall:
vina a cui este???

amely, aceasta e parerea mea. pestele de la cap se impute, stii vorba aia..
da, la 17 ani ieseam in discoteci,dar foarte rar, pentru ca intotdeauna mi-a placut sa citesc o carte, sa ma plimb si sa desfasor alte activitati de acest gen. in plus, aveam ora. chiar daca atunci m-am dat cu fundul de pamant ca uite ce neinteleasa si asuprita sunt eu!, acum ma bucur ca am avut o copilarie si o adolescenta normala, fara probleme si excese. ma bucur ca am avut timp sa citesc o carte buna, sa invat o gramatica si sa fac activitati pe care eu le consider normale la aceasta varsta. depinde foarte mult si mediul in care esti crescut.

in orice caz.. nu cred ca are rost sa comparam cele doua perioade - cea in care aveam noi 17 ani si cea a tinerilor de 17 ani din anii 2010. drept dovada filmulete care apar pe internet.. si modul de comportare al tinerilor.. si modul de exprimare si cate si mai cate..... :woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:21 
Diva

Cat, cred ca mai toate aveam ora, ai mei au stiut si cand sa ne lase la discoteca si cand sa nu ne lase, sa cunoasca toti prietenii nostrii, cu cei care umblam, nu au fost nici permisivi dar nici f restrictivi :blink: suntem 2 fete la parinti, la diferenta mica de ani :,
sigur, nu avem comparatie intre cele 2 generatii, tinerii de acum sunt f independenti, au acces la f multa informatie si totusi sunt delasatori :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:21 
Diva

Cat_Eyes scrie:
in orice caz.. nu cred ca are rost sa comparam cele doua perioade - cea in care aveam noi 17 ani si cea a tinerilor de 17 ani din anii 2010. drept dovada filmulete care apar pe internet.. si modul de comportare al tinerilor.. si modul de exprimare si cate si mai cate..... :woow:

cat se poate de adevarat..... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:24 
Diva

elyt1000 scrie:
:nlol: :nlol: si la mine era la fel cand eram acasa la mama.....dupa ce am venit si m-am stabilit aici,prietenele mele mergeau acasa si beau cafeau cu mama,pana una dintre ele s-a casatorit cu fratele meu :rofl: :rofl:.....ptr mine asta chiar a fost un soc

:lol: :lol: :lol: super tare, inseamna ca mama ta,ely,e o soacra buna :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 15:26 
Diva

elyt1000 scrie:

ely, e de dorit ca o cumnata sa fie prietena. la tine a fost invers.
esti norocoasa de 2 ori :hap_w: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 16:00 
Diva

mda...foarte tare cu prietena ta elly.....si ai dreptate o mama simte ca se schimba ceva la copilul ei....si soacra mea i-a spus cumnatei mele ca parca ceva este schimbat la ea...oare nu e insarcinata?:D si asa era...bine in momentul ala nici una nu erau sigure...dar s-a adeverit......oare mama ema tot asa o sa faca?:Dtare is curioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2010, 16:50 
Diva

amely85 scrie:
vina a cui este???

eu as spune ca si parintii si copiii sunt vinovati dar parintii intr-o mai mare masura. mie mi se pare f sanatoasa logica lui cat, (pe care apropo, tot nu stiu cum o cheama ca nu vrea sa ne spuna :wacko: ) nicidecum drastica.

din pacate, amely, inceperea vietii sexuale n-are nicio legatura cu maturitatea! multi adolescenti o fac ca o fac si ceilalti...e datoria ta ca parinte sa-i explici de ce e bine sa astepte, sa-l ajuti sa ia o decizie care sa nu-i afecteze negativ viitorul.

si mai cred ca sunt o gramada de fetiscane care oricum nu inteleg ca un copill implica o responsabilitate enorma. asa ca fata aia si-o fi dat seama si s-o fi bucurat in sinea lor... si ca sa inchei sunt multe femei chiar trecute de 20 de ani care devin mame doar asa ca sa simta realizate sau ca e frumos sa fii mamica...si pe urma se intreaba de ce au devenit bunici atat de rpd...

ps: n-are niciun rost sa comparam ce faceam noi la 17 ani cu ce fac adolescentii de 17 ani azi. lumea evolueaza si-n bine si-n rau...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]