Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 12 Mar 2010, 08:32 
Veteran

Buna dimineatza miresici >:D<
Azi v-am pregatit eu cafeluta si ceiut :party:
va pup pe toate toate si va doresc o zi frumoasa :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 08:58 
Veteran

serban_anda2005 scrie:
Buna dimineatza miresici >:D<
Azi v-am pregatit eu cafeluta si ceiut :party:
va pup pe toate toate si va doresc o zi frumoasa :-*

Neata, fetelor!
Mersi de cafeluta, Anda! :neyes:

Ce mai faceti voi, ce mai ziceti? V-a fost dor de mine? N-am mai intrat de ceva timp, am avut o perioada cam nasoala, probleme peste probleme. Off, nu se mai termina o data...

O sa incerc sa recuperez cat pot din ce ati mai scris. Pana una alta, cum mai stati cu pregatirile? Ce ati mai facut? Simo, ce mai face mami tau, ai convins-o sa continue tratamentul?

Va pup dulce pe toate! Mi-ati lipsit mult! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 09:29 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata si de la mine :) ...eu ma pregatesc sa merg la aeroport cu verisoara mea :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 10:40 
Veteran

Buna dimineatza :flowers:
multumim anda pentru cafe si ceiut... eu vreau ceiut :,
fetelor ce repede trece timpul :( deja e vineri...
v-ati gandit deja la meniul de Pasti? ceva idei?

va doresc o zi frumoasa la toate :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 10:41 
Diva

Neata scumpele mele....v-am citit in fiecare zi...n-am pierdut nici un "mesagiut" mic nimic...dar am avut multa treaba la servici si am invatat...weekendul asta am 2 examene si urmatorul inca 2 si gata prima sesiune !!!! :npray:
Azi sunt singura cuc la munca...si sefa si colegul sunt plecati si sunt asa de relaxata si linistita....mi-am facut ordine si disciplina in birou,cafea,dat drumu la muzica si-mi fac treburile,hartogaraia etc...mai si repet un pic pentru examenul de maine. :nchat:
In rest sunt bine sanatoasa...probleme financiare si stagnam cu pregatirile de nunta dar se rezolva ele nu-i bai :ok:
Cu iubi merge totul perfect,fluturasii n-au zburat inca...tot la noi in stomacel isi fac veacul :~* ...mami se simte foarte bine...ma bucur de ea maxim cat pot,aproape in fiecare zi sunt la ei,le duc bunatati(ei adora cum gatesc eu,li se par delicatese)le fac masaj,ma joc cu nepotelul...ma bucur MAXIM de familia mea si asta ma face foarte fericita !!!
Pup dulce pe amely care mi-a dus dorul,pe keke care e o luptatoare...drum bun la aeroport carli...puff te votez zilnic sa stii...multumesc de cafelute,ceai si alte alea...foarte bune !!! :hug:
Sa avem un weekend superb fetelor...si poate totusi vine si primavara...speranta moare ultima !!!! :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:01 
Diva

neata... blondutzo aparusi?? finally, ti se observa lipsa pe aici :clap: bine ca esti ok, mami tau la fel, partea financiara se rezolva si ea la un moment dat :hug:
eu sunt varza, ragusita tare, mie somn, ma ustura ochii si abia ma chinui sa respir :blink:
Heke din greseala te-am sters de pe hi5, dau eu de tine nu e bai, numa sa dai accept :hap_w:
carlita spor la drum, care mai sunteti pe aici?? sunteti multe rau :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:03 
Diva

amely85 scrie:
neata... blondutzo aparusi?? finally, ti se observa lipsa pe aici :clap: bine ca esti ok, mami tau la fel, partea financiara se rezolva si ea la un moment dat :hug:
eu sunt varza, ragusita tare, mie somn, ma ustura ochii si abia ma chinui sa respir :blink:
Heke din greseala te-am sters de pe hi5, dau eu de tine nu e bai, numa sa dai accept :hap_w:
carlita spor la drum, care mai sunteti pe aici?? sunteti multe rau :nblink:

Ai grija de tine...abuzeaza de lichide,lamaie,miere si odihneste-te !!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:05 
Diva

mai lovit, eu abia beau un litru de apa pe zi, imi spui de ceaiuri si alte nebunii :lol:
imi revin eu nu e bai, sa ai spor la invatat sa termini sesiunea fara sa ai macar o restanta, da?? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:05 
Diva

amely85 scrie:
mai lovit, eu abia beau un litru de apa pe zi, imi spui de ceaiuri si alte nebunii :lol:
imi revin eu nu e bai, sa ai spor la invatat sa termini sesiunea fara sa ai macar o restanta, da?? :hug:

Clar !!!!!!! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:19 
Veteran

"Ar fi pustie lumea fara tine
Si cerul de deasupra ei
Si-ar vantura oceanul de scantei,
Nemaiavand la cine sa se-nchine"

Ce frumos, superbe versuri!!!! :love:

Simo, ma bucur mult ca va este bine si ca mami tau este sanatoasa!
Ce bine ca stai numai cu miresoiul tau! Asa mult mi-as dori sa stam si noi singurei... dar mai avem de asteptat... Momentan stam cu ai mei, care nu il vad cu ochi prea buni pe iubi sii ii pandesc fiecare greseala, ii vad numai defectele, nu si calitatile :( Si sunt f trista din cauza asta, nu stiu cum sa ma mai impart intre ei, pt ca tin mult la ai mei si nu vreau sa-i supar. Dar iubi e altfel decat cum ar vrea ei, eu m-am obisnuit cu el, il cunosc bine de tot...Ei insa, nu il pot intelege si tot ce nu le convine imi toarna mie. Iar eu....nu mai pot!!!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:29 
Diva

maddy8 scrie:
"Ar fi pustie lumea fara tine
Si cerul de deasupra ei
Si-ar vantura oceanul de scantei,
Nemaiavand la cine sa se-nchine"

Ce frumos, superbe versuri!!!! :love:

Simo, ma bucur mult ca va este bine si ca mami tau este sanatoasa!
Ce bine ca stai numai cu miresoiul tau! Asa mult mi-as dori sa stam si noi singurei... dar mai avem de asteptat... Momentan stam cu ai mei, care nu il vad cu ochi prea buni pe iubi sii ii pandesc fiecare greseala, ii vad numai defectele, nu si calitatile :( Si sunt f trista din cauza asta, nu stiu cum sa ma mai impart intre ei, pt ca tin mult la ai mei si nu vreau sa-i supar. Dar iubi e altfel decat cum ar vrea ei, eu m-am obisnuit cu el, il cunosc bine de tot...Ei insa, nu il pot intelege si tot ce nu le convine imi toarna mie. Iar eu....nu mai pot!!!

Este declaratie de amor pe care mi-a facut-o iubi intr-o vara la mare....n-am sa o uit toata viata mea...pentru mine este cea mai frumaosa declaratie de amor ever !!!!
Imi pare rau iubito ca treci prin asta....si sora mea este in aceeiasi situatie cu ai mei....si mereu ma bag intre ei....aplanez cat se poate conflictele,vorbesc cu ai mei,o linistesc pe surioara...imi iese cat de cat dar mai sunt si izbucniri.....am incurajat-o sa se mute singurei cu o chirie ceva....ii ajutam si noi cum putem....nu se compara nimic cu intimitatea unui cuplu care locuieste singur....si vreau sa aiba si ea parte de asta....dar este o speranta sa-i dea cumnatului locuinta de serviciu asa ca sa speram ca se vor rezolva lucrurile si la tine iubito !!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:39 
Diva

maddy, hai scumpa capul sus, indiferent cat de bine te intelegi cu parinti tot vor fi neintelegeri, incearca sa discutii cu ei, sa le explici ca daca tu il accepti asa pe iubitul tau si ei sa faca lucrul asta :-S
la fel si eu stau cu ai mei, bine stam la curte, e spatiul mai mare, dar tot ne dorim casa noastra, speram intr-o zi sa o avem, le-am spus ca vrem sa ne mutam, cica sunt constienti de lucrul asta, dar tot se agita, sora mea e la casa ei :-`
e cel mai bine zau asa, sa stai numai tu cu sotul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:44 
Veteran

amely85 scrie:
maddy, hai scumpa capul sus, indiferent cat de bine te intelegi cu parinti tot vor fi neintelegeri, incearca sa discutii cu ei, sa le explici ca daca tu il accepti asa pe iubitul tau si ei sa faca lucrul asta :-S
la fel si eu stau cu ai mei, bine stam la curte, e spatiul mai mare, dar tot ne dorim casa noastra, speram intr-o zi sa o avem, le-am spus ca vrem sa ne mutam, cica sunt constienti de lucrul asta, dar tot se agita, sora mea e la casa ei :-`
e cel mai bine zau asa, sa stai numai tu cu sotul :hug:

Stiu, Amely, ca cel mai bine e sa stam numai noi 2, nici nu stii cat ne dorim, Dar nu putem evita implicarea parintilor mei, fara ca ei sa se supere. Nici nu stii de cate ori le-am explicat ca trebuie sa-l accepte asa, ca el a fost crescut altfel, ca nu poate fi cum vor ei; nici macar fratele meu, care a fost crescut de ei, nu este asa cum si-au dorit ei...Nu stiu de ce au atatea pretentii de la el. La inceput l-au indragit, dar a avut cateva "scapari" de fata cu ei, pe care ei nu le-au putut accepta si de atunci il pandesc intr-una si interpreteaza negativ fiecare gest al lui, fiecare vorba, fiecare privire mai nu stiu cum, etc.
Offf, sunt atat de suparata...M-a mai enervat si un javra de coleg de munca, imi venea sa-i dau una in cap...

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:49 
Diva

maddy8 scrie:
Stiu, Amely, ca cel mai bine e sa stam numai noi 2, nici nu stii cat ne dorim, Dar nu putem evita implicarea parintilor mei, fara ca ei sa se supere. Nici nu stii de cate ori le-am explicat ca trebuie sa-l accepte asa, ca el a fost crescut altfel, ca nu poate fi cum vor ei; nici macar fratele meu, care a fost crescut de ei, nu este asa cum si-au dorit ei...Nu stiu de ce au atatea pretentii de la el. La inceput l-au indragit, dar a avut cateva "scapari" de fata cu ei, pe care ei nu le-au putut accepta si de atunci il pandesc intr-una si interpreteaza negativ fiecare gest al lui, fiecare vorba, fiecare privire mai nu stiu cum, etc.
Offf, sunt atat de suparata...M-a mai enervat si un javra de coleg de munca, imi venea sa-i dau una in cap...

Hi hi ce dulce esti !!!! da-i una-n "mecla"maddy iubito :zombie: :zombie: :zombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:50 
Diva

lasa maddy ca o sa avem cu toatele casuta noastra, pe care o vom aranja cu drag :hug:
cat despre coleg, zii vreo cateva daca te supara, adevarul ca atunci cand ai un eveniment important gen nunta, toate in jurul tau ti se par facute intr-un mod aiuristic, mai exact nimic nu iti merge :eek:
eu am tras vreo cateva certuri inainte de nunta, de ne gandeam ca ne-a pus in gand sa ne casatorim, bine ca ne trecea in maxim 10 min, dar ca idee :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:51 
Diva

Buna dimienatza fetelor....am aparut si eu is sfarsit....am facut si eu cafelutza asa ca....puteti vebni la tura a doua:P
Simo iti multumesc de vot iubita.....ce relaxata tre sa fii azi singurik la birou....tare as vrea sa imi gasesc si eu de munca:( e asa de greu......succes si la examene....
maddy sincer sa zic si eu am avut momente de astea cu ai mei...si inca am , in special cu mama.......noi stam tot la ai mei...si am vrea ( adica eu) sa ne facem in spate la mine , caci stam la casa si este si unde sa ne facem......mama in special urmareste toate lucrurile , toate discutiile , asculta pe la usa....sau daca vreau sa gatesc eu ceva special pt el.....comenteaza....si eu m0am saturat ...dar merg mai departe...ii iau apararea lui iuby cand are dreptate...dar incerc sa o impac si pe ea....
si noi am fi vrut sa ne mutam in alta parte...dar e greu.....nu avem nici unul servici , treaba nici aici nu merge cu comenzile...deci...asta e ...rezistam ....cand vom fi amandoi la munca( sper cat mai repede ) si cand vom avea si al nostru...ca vrem pana in vara sa avansam.....cred ca nu va mai fi asa de rau.....cand nu te vezi minut de minut la ochi cu cineva , si plus sa mai ai si bucataria ta , sa iti dramuiesti tu tot ce ai .....cred ca certuri nu vor mai fi....acuma asteptam sa vedem ce se intampla....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:54 
Diva

am ajuns la concluzia ca f greu iti mai poti lua o casa in ziua de azi, ratele sunt cum sunt, serviciile nu se mai gasesc, am prieteni care stau saracii acasa, nu gasesc niciunde de munca, tare greu ne va fi :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:55 
Diva

amelyy dragutza....cred ca nu extista cineva sa nu se certe inainte de nunta...stresul si oboseala , totul de duce la nervi...eu m-am certat cu iuby in ziua nuntii.....
m-am programat la coafor dimineatza la 8......tantea a venit pe la 8 jumatate......a crezut ca la 11 am cununia civila , dar eu o aveam la zece....mi-a pus mie bigudiurile repede , m-a pus la casa, intre timp a coafat-o pe var;mea la viteza nmaxima..si apoi pe mine...se facuse ceasul 9 si un sfert si inca nu terminasem...am ajuns acasa la 10 fara un sfert....
al meu ma suna in continuu , eu lasa ca ajungem, din fericire am ajuns la 10 si un minutzel...exact la timp....a fost distractiv alergatura asta:)):)):))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:56 
Diva

in ziua nuntii am fost cei mai calmi, cei mai linistiti, parca nimic nu mai conta, nimic nu ne mai enerva, am avut ceva mici patanii :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2010, 11:59 
Diva

si noi suntem in situatia asta amely.....nu avem servici , si e greu de gasit...singurul loc unde angajeaza pe banda rulanta ,l asteapta sa trimiti nush cate cv-uri inainte....sotul meu a depus vreo 8 pana acuma...si inca mai punem de 2 ori pe saptamana...si mai dam si la un prieten care lucreaza acoplo...speram sa reusim pana la urma....
cu casa intr-adevar este foarte greu.....de exemplu la prima casa tre sa ai salarii de 50 de milioane.....tot pt aia cu bani sunt facute , nu pentru noi...
eu nu as pleca de aici si din cauza lui tata....ele e si bolnav, si nici la medic nu vera sa mearga.......iar cand am plecat la brasov , credea ca plekam de tot....bine asa era inclus si in program....a plans cu lacrimi de crocodil cu o seara inainte mai sa lesine...ca el nu poate trai fara fata lui.....ca el ma vrea pe mine acasa, apoi dimienazta am plecat cu o ora mai tarziu ca s-a defectat autobuzul si atrebuit sa mergem in alta [parte......si am fost la soacra mea...acolo iarasi bogete:)) ca e fata lui ...si ca el cu ionut se intelege bine...ii e frica de singuratate.....stie ca eu ii fac toate mofturile...chiar daca nu ar trebui :nlol: ...da si cand eram sa ne urcam in maxi taxi...i-am zis ca o sa ne intoarcem .....si m-a sunat de nuish cate ori sa imi spuna sa nu ii trag teapa:)):)):))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]